Amin kızlar ben biraz gerginim sanırım ban bile yiyebilirim bilmiyorum ama sürekli siyasileştirilmesinden bıktım ölümlerin..Kullanılmasından..
hükümet ve digerleri ölümlerin üzerinden artık siyaseti bıraksınlar..Ortada bir feryat figan var hala neyin davası bu anlam veremiyorum
sinirim bozuk canım sıkkın..küfür ediyorum bir yandan..
öyle işte.
suçlular ihmalkarlar mutlaka çeksin cezasını,ama günü hesaplaşma devrine çevirenlere kızıyorum,,gün dua etme günü,sabır dileme günü,yaraları sarma paylaşma günü...herşeyin yeri yordamı zamanı var....kaç can gitti kolay değil,ailelere sabır versin Rabbimmm
amin vefa amin..ama kimse cezasını çekmeyecek..
Olan ölenlere oldu..
Neyse işte böyle
herkese merhaba
oğluşum hasta kızlar dr gittik geldik okula bıraktım
işlerde bi o kadar yoğun geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
maden ocağında vefat eden tüm işçelere allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar diliyorum
geçmiş olsun cnm
umarım kötü bişi si yokturrr
günaydın kızlar
kötü bir sabaha uyandık
Rabbim ateş düşen evlerimizdeki acılı ailelere sabır versinnn,bu mübarek ayda....
hoş geldin canım, bu sabah malewsefff kötü haberlerle uyandık elimiz kolumuz bağlı dua etmekten başka yapabildiğimiz hiç bişiy yokkgünaydın, sabahtan beri yoğunluk vardı giremedim nete.
maden isçilerine çok üzüldüm ,Allah ailelerine sabır versin .
ama o ölenler Allah katında şehit mertebesinde olucaklar, çünkü çaresiz bir bicimde ölmek zorunda kaldılar
herkese merhaba
oğluşum hasta kızlar dr gittik geldik okula bıraktım
işlerde bi o kadar yoğun geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
maden ocağında vefat eden tüm işçelere allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar diliyorum
HİÇ SORMA VEFA GECE SAAT 4 GİBİ OĞLUŞUM HASTA DİYE UYANDIM O ARA AKLIMA DÜŞTÜLER TVYİ AÇTIM
HABERLERE BAKTIM 162 KİŞİ DİYORLARDI SABAH UYANDIK 206 KİŞİ OLMUŞ VEFAT EDENLER ALLAH SABIRLAR VERSİN AİLELERİNE
SEVENLERİNE
hoş geldin canım, bu sabah malewsefff kötü haberlerle uyandık elimiz kolumuz bağlı dua etmekten başka yapabildiğimiz hiç bişiy yokk
geçmiş olsun canım nesi var oğlanın
çok zor gerçekten sabır diliyorum bende uyuyamadım
bizimkide alerjik rinit var her bahar bizide etkiliyorvefacım alerjik rinit var her yıl bizi etkiliyor bu rahatsızlık
mevsim değişikliğinde sıkıntılarımız oluyor
birde bronşit olmuş dr ilaç verdi
allah razı olsun
Huu gelsenize buraya yaw
bizimkide alerjik rinit var her bahar bizide etkiliyor
burun tıkalı gibi sürekli, bu modda
bir şurup verdi onunda pek faydası olmadı
daha yeme içme muhabbeti bitmedi
Belli belliii
Ama ben birine çok pis kırıldımm :26:
Söylerim............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?