aman .boş ver ,,sonra yaparsın.daha erken.
canım ne olsun hafta sonu deprem ile korktuk şükür bunla geçti gitti
eşimi seminer için izmire gitti
oğluşla tekiz
allah bir daha göstermesin canım. insanın ağzı burnuna gelio feci bişey allah kavuştursun oğluşunu öp benim için
sende öp canım şimdi en tatlı zamanıdır kuzunun yaa
küçük bebek sevmeyeli epeyi oldu
teşekkür ederm baya tatlı maşallah pek oynamıyoz bu saatlerde. sabah kalkınca falan attırıom minderin üstüne karnını doyur altını temizle biraz konuş sew elleşmiom sallamayla falan kendi kendine uyuyor. tavsiyelerin var mı şu an 4 aylık benim ki baya uslu hiç böle bebek görmemiştim dayılarının bile ilgisini çekiyor sakinliği ve de sürekli gülümsüyor pek ağlamıyor az mızırdanarak bana işini gördürüyor
aynen popom kalkmıyor sandalye oh bi rahat ki sormayın ay ew işi bulaşık mulaşık bana göre değilmiş kızlar ya bi de çamaşır ay bi de onları katla . paran olacak yardımcı tutcan yatılıkahve yap kızım gazetelri gir kahvaltı hazır mı hayır bugün bunu giymek istemiyorum mavi elbise mi getir kızım ben kontes doğmuşum anam :9
maşallah maşallah annesi allah daim etsin sağlığını gülümsemesini kuzunun
canım ek gıdalara başlıyormusun yavaş yavaş önün yaz
diş durumu nasıl
emziriyormusun
ay ne güzel yazmışsınnnnnnnnnn
her eve lazım bu yardımcıdan.
sen çalışmıyor muydun şekerim.:26:
kızlarrrrrrrrrrrrrr
günde kaç salavat getirmek gerekir yaaa :26: günde 10 salavat getirmek çok faziletliymiş ama illa hiç bir şeye odaklanmaadan mı getirmek gerkeiyor :26:
mesela ben serviste ve iş yerinde boş kaldıkça getiriyorum ama oluyor mu ki öyleeee
Olmaz mı olur tabii...
Yapabildiğin kadar salavat çek sen, sayı belirleme yanii ..
ınternette de oyle yazmışlar sayı belirlemeyin diye ama belli şeyler varya mesela cuma günü 1000 salavat getirmek gerkeiyor falan dıye :26:
Tamam doğrudur ama şartlandırma,
çekebildiğin kadar çek sen salavat allah kabul etsin..
Olmaz mı olur tabii...
Yapabildiğin kadar salavat çek sen, sayı belirleme yanii ..
kızlarrrrrrrrrrrrrr
günde kaç salavat getirmek gerekir yaaa :26: günde 10 salavat getirmek çok faziletliymiş ama illa hiç bir şeye odaklanmaadan mı getirmek gerkeiyor :26:
mesela ben serviste ve iş yerinde boş kaldıkça getiriyorum ama oluyor mu ki öyleeee
ewet tatlım çalışıyorum şu an izin durumları bebek dolayısıyla. aynen ya dünya turu ve hizmetçi. ne özeniyorum şu vardı ya ziyagillerin konağı aşkı memnudaki
Yemek saatine az kaldı,
acıkan hatunlar ayağını kaldırsın
evet katılıyorum..sen içinden geçir, söyle..Tamam doğrudur ama şartlandırma,
çekebildiğin kadar çek sen salavat allah kabul etsin..
bravo arkadaşım..çekebildiğin sevaba nail olur her zaman kuzu
gogledan günlük zikirler diye girersen ne ne için ne kadar çekilmeli görürsün
benimde zikirmatik var çekebildiğim kadar çekiyorum
Yemek saatine az kaldı,
acıkan hatunlar ayağını kaldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?