Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bende hap almayı unuttuğumda oluyordu bende
sonra normal adet geliyordu

sen en iyisi test yaptır tatlım kandan

kandan yaptıramam şuanda ama test alıp yaptırsamda çıkmazmış öyle dedi adil emir..
peki ben ilaçlara tekrar başlarsamgünüm gelince gene mi regli olacağım sana öylemi oldu kii

heyecan mı kalbim küt küt atıyor hem heyecanlıyım hem panik oldum elim titriyo test alacaktım alamadım eczanenin önünden geri döndüm sabah
bebeğim sen bebek istiyorsan çalışmalara başlarsın artık..eğer gebelik yoksa bu ay..üzülme ..stres yapma.ama ilacı almadın diye de olabilir.

bende hap almayı unuttuğumda oluyordu bende
sonra normal adet geliyordu

sen en iyisi test yaptır tatlım kandan

stres yapma kelebek..daha adete var..sabırlı ol ve bekle..kan verme gidip hastane köşelerinde..eğer bebek varsa zaten adetin geçecektir ki..

off ya dedim kendiliğinden olmuştur belki kaza ile yoksa ben çalışmaya başlayamma mı

kelebeeeekkk anne mi oluyosun yoksa
ne güzel insallah hayırlısı olur da ben hap kullanırken nasıl hamile kalıcaksn onu anlamadım

bebek istiyon mu canım..şu an çok istiyorsun hissi geldi bana...

bebek evin neşesidir..

ben istiyorum eşimde istiyor ama hazır değiliz henüz borçlarımız bitsin daha güzel bir ortam yaratabilelim die bekliyorum aza kaza ile olursada başımızın tacı olur yanii..

kandan yaptıramam şuanda ama test alıp yaptırsamda çıkmazmış öyle dedi adil emir..
Peki ben ilaçlara tekrar başlarsamgünüm gelince gene mi regli olacağım sana öylemi oldu kii

canım ilaca başlama artık bebek istemiyorsanız eşn korunsun
veya saldım çayıra mevlam kayıra deyip adetini bekle
hamile iken o hap içilmez
adet olursan ona göre tekrar başla

normalda adetin ne zaman olmalı idi

haziranın 6 sı ile 10 u arasında olması gerekiyordu canım

canım beş gün önce bıraktıysan hapları sanmam hemen bebek olsun. Etkisi 1 ay da anca geçiyo diye biliyorum... Bi test alıver hiç olmasa bi pembelik olur . Ama sanmam

hoşgeldin tatlım
naber

evet hapların koruyuculuğu bir ay sürüyor deniliyor ama
bıraktığı ay hemen gebe kalan tanığımda var

bencede ilaca başlamasın sonuçta yakın zamanda düşünüyo biraz tembelliği atmış olur rahim.. ama kocanın korunması gerek tabi

[ı][sıze=3]haziranın 6 sı ile 10 u arasında olması gerekiyordu canım[/sıze][/ı]

eczaneden aldığın test ile bu günlerde test sana nefatif çıkar varsada
adetini bekle canım sen, yada bu bu hafta sonu kandan baktır
gebelik olduktan 10 gün sonra kanda çıkıyor bebiş

kelebeeeekkk anne mi oluyosun yoksa
ne güzel insallah hayırlısı olur da ben hap kullanırken nasıl hamile kalıcaksn onu anlamadım

canım çok haklısın ama ben hapı kullanmayı unutup eşimle ilişkiye girdim sonra tekrar kullanmadım hafta sonuda evde değildik gene kulllanmadım ve şimdi erkenden regli gibi bişey oldum ama ilk kahve rengi akıyordu sonra açık kırmızı oldu şimdide kırmızımsı oldu hiç birşey anlamadım ya gidip test alıcam ben..

vefaaa nbr bebegiiiimmm
akşamı iple çekiyorum pompişşşkoo sen nasılsın Atahan nasılll
ben istiyorum eşimde istiyor ama hazır değiliz henüz borçlarımız bitsin daha güzel bir ortam yaratabilelim die bekliyorum aza kaza ile olursada başımızın tacı olur yanii..
hayırlı zamanda gelsin nasibiyle ozaman bebişiniz canımcımmm
meraba kızlar bu arada

merhaba canommm nasılsınnnn

canım beş gün önce bıraktıysan hapları sanmam hemen bebek olsun. etkisi 1 ay da anca geçiyo diye biliyorum... bi test alıver hiç olmasa bi pembelik olur . ama sanmam

evet ya alayım en azından bi kaç gün kafa karışıklığım gecer negatif çıksa bile hafta sonu tekrar yaparım test ilaç kullanıyorum ben bide antibiyotik felan gidip test alıp yapayım yaa yapayım demi yapayımm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…