bende hap almayı unuttuğumda oluyordu bende
sonra normal adet geliyordu
sen en iyisi test yaptır tatlım kandan
bebeğim sen bebek istiyorsan çalışmalara başlarsın artık..eğer gebelik yoksa bu ay..üzülme ..stres yapma.ama ilacı almadın diye de olabilir.heyecan mı kalbim küt küt atıyor hem heyecanlıyım hem panik oldum elim titriyo test alacaktım alamadım eczanenin önünden geri döndüm sabah
bende hap almayı unuttuğumda oluyordu bende
sonra normal adet geliyordu
sen en iyisi test yaptır tatlım kandan
bebeğim sen bebek istiyorsan çalışmalara başlarsın artık..eğer gebelik yoksa bu ay..üzülme ..stres yapma.ama ilacı almadın diye de olabilir.
stres yapma kelebek..daha adete var..sabırlı ol ve bekle..kan verme gidip hastane köşelerinde..eğer bebek varsa zaten adetin geçecektir ki..
tamam bekliyim o zaman..
off ya dedim kendiliğinden olmuştur belki kaza ile yoksa ben çalışmaya başlayamma mı
işte 5 gündür felan kullanmıyordum ondanmı olmuştur yani
bebek istiyon mu canım..şu an çok istiyorsun hissi geldi bana...
bebek evin neşesidir..
kandan yaptıramam şuanda ama test alıp yaptırsamda çıkmazmış öyle dedi adil emir..
Peki ben ilaçlara tekrar başlarsamgünüm gelince gene mi regli olacağım sana öylemi oldu kii
canım ilaca başlama artık bebek istemiyorsanız eşn korunsun
veya saldım çayıra mevlam kayıra deyip adetini bekle
hamile iken o hap içilmez
adet olursan ona göre tekrar başla
normalda adetin ne zaman olmalı idi
canım beş gün önce bıraktıysan hapları sanmam hemen bebek olsun. Etkisi 1 ay da anca geçiyo diye biliyorum... Bi test alıver hiç olmasa bi pembelik olur . Ama sanmam
canım ilaca başlama artık bebek istemiyorsanız eşn korunsun
veya saldım çayıra mevlam kayıra deyip adetini bekle
hamile iken o hap içilmez
adet olursan ona göre tekrar başla
normalda adetin ne zaman olmalı idi
[ı][sıze=3]haziranın 6 sı ile 10 u arasında olması gerekiyordu canım[/sıze][/ı]
hoşgeldin tatlım
naber
evet hapların koruyuculuğu bir ay sürüyor deniliyor ama
bıraktığı ay hemen gebe kalan tanığımda var
kelebeeeekkk anne mi oluyosun yoksa
ne güzel insallah hayırlısı olur da ben hap kullanırken nasıl hamile kalıcaksn onu anlamadım
hımmm doğrudur o zaman ama ihtimali daha düşüktür sanki. Ayy biz nezaman yapıcaz acaba ikinciyi...
akşamı iple çekiyorum pompişşşkoo sen nasılsın Atahan nasılllvefaaa nbr bebegiiiimmm
hayırlı zamanda gelsin nasibiyle ozaman bebişiniz canımcımmmben istiyorum eşimde istiyor ama hazır değiliz henüz borçlarımız bitsin daha güzel bir ortam yaratabilelim die bekliyorum aza kaza ile olursada başımızın tacı olur yanii..
meraba kızlar bu arada
canım beş gün önce bıraktıysan hapları sanmam hemen bebek olsun. etkisi 1 ay da anca geçiyo diye biliyorum... bi test alıver hiç olmasa bi pembelik olur . ama sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?