Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

çekebildiğin sevaba nail olur her zaman kuzu

gogledan günlük zikirler diye girersen ne ne için ne kadar çekilmeli görürsün

benimde zikirmatik var çekebildiğim kadar çekiyorum

bende öyle yapıyorum canım şimdi günlük okunması gereken duaları çıkardım onları ezberlıycem

bence ilk denemelerde dikkat et
alerji ve bebek üzerinde etkilerini görmek için
portakal suyunu çay kaşığı ile ilk gün bir kaşık ikinci gün iki kaşık üçüncü gün üç kaşık ver
birde asitli olması nedeniyle portakal suyu benim oğlumda pişik yapmıştı buna dikkat et hepsinde aynı olacak diye birşey yok
sonra yeni bir ek gıdaya başlamak için 2 gün ara ver arkadaşım
sonra tekrar vereceğinde 3 kaşıkla başla ama 1 yaşına kadar bir çay bardağını geçme
posalı yiyecekler için rondodan geçirmeyi dişleri çıkana kadar yap
dişler çıkınca kendin ez fazla parçalama yiyeceklerini
yumurta için ilk çeyrek yumurta ile başla canım
aklıma gelenler bunlar sorarsan aklımda kaldıkça yazarım sana

allah razı olsun iyi söyledin unutuyoruz her zaman sayıya bağlı kalmadan yapmak gerek

ay komik olma kısss

ne güzel şükür ediyosun iştee

salavatlar,70000 adet lailahe illallah ömrün boyunca çekersen mutlaka cenneti Rabbim müjdeleyecekmiş düşünnn
niye kız etek mi giyiyon...ihihiihihiih
yokkk elim kolum kakmıyıor 3,30 da yattım gece
bende öyle yapıyorum canım şimdi günlük okunması gereken duaları çıkardım onları ezberlıycem

Yok sen kaldırma sakıncalııı

Ahahaha gördüm ewett ayak havada dimiii

selam kızlar biri bana şu yerleşme kanaması denen şeyin nasıl birşey olduğunu anlata bilir mi acaba..

oy geçmiş bilem..atlattın o zaman.
zeliş bugün yine yok mu

eylül kız ne gülüyon..

kızzzz nerelerdesinnn özlettin kendini iyiyceee

haftasonu aklımdaydın parkta gezerken arayayım dedim ama sonra belki eşin yanındadır diye vazgeçtim biliyon mu

canım ne olsun hafta sonu deprem ile korktuk şükür bunla geçti gitti
eşimi seminer için izmire gitti
oğluşla tekiz

selam tatlım nasılsınnnnnn

sana yazacaklarım birikti işleri biraz toparlamayı bekliyorum

eşinde yokmuş al oğluşu gel bu tarafa haftasonu olmaz mı ki

Allah iyiliğini versin dilekkk adam haklı afqallamaktaaa

selam kızlar biri bana şu yerleşme kanaması denen şeyin nasıl birşey olduğunu anlata bilir mi acaba..

İmplantasyon (Yerleşme) kanaması

Halk arasında üstüne görme olarak da bilinen implantasyon kanaması gebeliğin en erken belirtilerinden biridir. Döllenmiş yumurtanın rahim duvarına yerleşmesi sırasında meydana gelir ve döllenmenin ardından yaklaşık 6-12 gün sonra görülür. Kanama genellikle lekelenme şeklindedir ve birkaç gün sürer. Gerçekleşme zamanı adet döneminden bir hafta öncesinde olabileceği gibi tam olarak adet döneminizin başlangıç tarihlerine de denk gelebilir. Bu sebepten birçok kadın implantasyon kanamasını adet dönemiyle karıştırabilmektedir.

Yerleşme kanamasını adet kanamasından ayıran en önemli faktör kanamanın yoğunluğudur. Adet kanaması yerleşme kanamasına göre daha uzun sürer ve akış miktarı da daha fazladır. Yerleşme kanaması ise daha çok lekelenme şeklindedir ve genellikle açık pembe veya kahverengidir. Kimi zaman da kendini pembe renkli akıntı şeklinde gösterebilir. Eğer adet kanamanızın herhangi bir şekilde normalden farklı olduğunu hissediyorsanız, yoğunluğunda, süresinde bir değişiklik olduğunu düşünüyorsanız doktorunuza başvurmanız ve gebelik testi yaptırmanız gerekmektedir.

canım benim komşum yaşamıştı bunu ben görmediğim için bilmiyorum AMA

bak yazı gayet açıklayıcı

hayırdır kuzummmmm

canım bunları bende okudum ama tecrübelerden faydalanmak istedim..
benim reglime daha 1 haftadan fazla var dün düğün vardı dayımın çok yoruldum sonra kanamma olmaya başladı ilk olarak nokta nokta kahve rengiydi bu sabah açık kırmızı oldu şimdide koyulaşıyor gibi ama hiç bir belirti yaşamamıştım sadece bu olay olmadan karnıma iğne batırılıyo gibi kranplar giriyodu 10-15 saniyelik felan....
bu ayda korunmadan 1 defa ilişkiye girdik eşimle sonrada 4 gün ilaç kullanmadım..
üstünede bu olay oldu acaba ilacı bıraktım die mi oldu yoksa yerlşme kanamasımı yoksa stresten sıkıntıdan erkenden mi regli oldum ay kafam çok karışık test alayım dicem kanamam var kanama varken test almam mantıklı olur mu ki acaba?

Son düzenleme:
zeliş...
hoş geldin
nerdesin
hafta sonu arasaydın..
ben c.tesi emir in kermesindeydim.2-3 saat kadar sürdü
orda eski bakıcı geldi yanıma biliyon mu..çocuklarımın üstüne atladı..özledim de özledim diyeeeee
pazar günü de bolu dağında alışveris merkezindeydik..ordan bolu ya ablama geçtik..yoğundu..
bu sabah alarmın sesi yabancı geldi..bugünü tatil sandım..niye çalıyor bu saat diye uyanamadım bi süre
Yok sen kaldırma sakıncalııı

Ahahaha gördüm ewett ayak havada dimiii
eve..bende pontul var.ayak havada.

hadi bakalım..Allah nasip etsin cenneti inşallah..bize de.

ben bilmiyom..başıma o kanamadan hiç gelmedi..4 gebelik yaşadım..yerleşme kanaması olmadı hiç.

Son düzenleme:

sevgili adil çok heyecanlıyım ya hamileysem

benim böle bi tecrübem olmadı kuzumm

ayy ne heyecandır sendeki şimdii

varmıı kii :44::44::44::44:

benim böle bi tecrübem olmadı kuzumm

ayy ne heyecandır sendeki şimdii

varmıı kii :44::44::44::44:

heyecan mı kalbim küt küt atıyor hem heyecanlıyım hem panik oldum elim titriyo test alacaktım alamadım eczanenin önünden geri döndüm sabah

[ı][sıze=3]selam kızlar biri bana şu yerleşme kanaması denen şeyin nasıl birşey olduğunu anlata bilir mi acaba..[/sıze][/ı]

ben oldum canım yerleşme kanaması
günümden geçti test yaptım hamile olduğumu öğrendim
pazartesi öğrendim çarşamba günü başladı kahverengi akıntı
sonra koyu kırmızıya döndü bu 10 gün sürdü canım

sen test yaptırsana kan testi varsa hemen çıkar

ama doğumkontrol hapını bıraktıysan birden ondan da olur

canım eşim cuma akşamı döner
iyiyim şükür sen nasılsın
depremi hissettinizmi
kuzun nasıl

işte 5 gündür felan kullanmıyordum ondanmı olmuştur yani

sevgili adil çok heyecanlıyım ya hamileysem

ay ne heyecan..

bilemiyorum ki ..şu an test alsan da çıkmaz ki..daha adetine çok var..çıkmaz testte..bekle bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…