çekebildiğin sevaba nail olur her zaman kuzu
gogledan günlük zikirler diye girersen ne ne için ne kadar çekilmeli görürsün
benimde zikirmatik var çekebildiğim kadar çekiyorum
ewet emzirmek önemli birinci öncelik 2 yaşına kadar emzirmek tek hedefim bu gerekiyorsa 1 yıl çalışmayacağım 2 yaşına kadar yanında olacam oğlumun. bugün ilk defa yoğurt yapmıştım cam bardağa ondan 4 5 kaşık verdim. günlere gidioz ordaki kadınlar bişeyler verio ağzına dayıları dün çikolata verdiler zararlı olabilir bugün portakal uyu sıkıp werecem sen ne önerrsin tatlım
kızlarrrrrrrrrrrrrr
günde kaç salavat getirmek gerekir yaaa :26: günde 10 salavat getirmek çok faziletliymiş ama illa hiç bir şeye odaklanmaadan mı getirmek gerkeiyor :26:
mesela ben serviste ve iş yerinde boş kaldıkça getiriyorum ama oluyor mu ki öyleeee
evet katılıyorum..sen içinden geçir, söyle..
bravo arkadaşım..
ben zikir falan nedir bilmiyorum..ama sürekli bir şükür halindeyim..her an şükredesim geliyor...
adım atıyorum şükür, oturuyorum şükür..çocuklarım yanımda şükür, yemek yiyorum şükür..vs vs..Allah kızar mı ki bana,,suyunu çıkardım diye..
acıktım...ben ben
yokkk elim kolum kakmıyıor 3,30 da yattım geceniye kız etek mi giyiyon...ihihiihihiih
bende öyle yapıyorum canım şimdi günlük okunması gereken duaları çıkardım onları ezberlıycem
Yok sen kaldırma sakıncalıııkaldıramammmm
evet katılıyorum..sen içinden geçir, söyle..
bravo arkadaşım..
ben zikir falan nedir bilmiyorum..ama sürekli bir şükür halindeyim..her an şükredesim geliyor...
adım atıyorum şükür, oturuyorum şükür..çocuklarım yanımda şükür, yemek yiyorum şükür..vs vs..Allah kızar mı ki bana,,suyunu çıkardım diye..
acıktım...ben ben
oy geçmiş bilem..atlattın o zaman.
zeliş bugün yine yok mu
eylül kız ne gülüyon..
canım ne olsun hafta sonu deprem ile korktuk şükür bunla geçti gitti
eşimi seminer için izmire gitti
oğluşla tekiz
heemm..tamam..kaç aylık ki bebişin..Allah bağışlasın yavruşunu..
ah şekerim ah..
o diziyi izlemedim ama bazen fragmanlarında görüyordum ...yok böyle bi hayat..
eşim geçenlerde başka bi diziye denk gelmiş..
dedim geç şu kanalı..böyle hayatlar yok.milleti özendiriyorlar..
bana kızdı..var öyle hayatlar diyor..
evet ama az dedim..özendirmesinler insanları
kızdı yine bana ..var o hayatlardan dedi..üste çıkacak ya.
ben de istiyorum o zaman o hayattan, benim neyim eksik dedim..afalladı kaldı odun kocam.. ..
selam kızlar biri bana şu yerleşme kanaması denen şeyin nasıl birşey olduğunu anlata bilir mi acaba..
İmplantasyon (Yerleşme) kanaması
Halk arasında üstüne görme olarak da bilinen implantasyon kanaması gebeliğin en erken belirtilerinden biridir. Döllenmiş yumurtanın rahim duvarına yerleşmesi sırasında meydana gelir ve döllenmenin ardından yaklaşık 6-12 gün sonra görülür. Kanama genellikle lekelenme şeklindedir ve birkaç gün sürer. Gerçekleşme zamanı adet döneminden bir hafta öncesinde olabileceği gibi tam olarak adet döneminizin başlangıç tarihlerine de denk gelebilir. Bu sebepten birçok kadın implantasyon kanamasını adet dönemiyle karıştırabilmektedir.
Yerleşme kanamasını adet kanamasından ayıran en önemli faktör kanamanın yoğunluğudur. Adet kanaması yerleşme kanamasına göre daha uzun sürer ve akış miktarı da daha fazladır. Yerleşme kanaması ise daha çok lekelenme şeklindedir ve genellikle açık pembe veya kahverengidir. Kimi zaman da kendini pembe renkli akıntı şeklinde gösterebilir. Eğer adet kanamanızın herhangi bir şekilde normalden farklı olduğunu hissediyorsanız, yoğunluğunda, süresinde bir değişiklik olduğunu düşünüyorsanız doktorunuza başvurmanız ve gebelik testi yaptırmanız gerekmektedir.
canım benim komşum yaşamıştı bunu ben görmediğim için bilmiyorum AMA
bak yazı gayet açıklayıcı
hayırdır kuzummmmm
zeliş...kızzzz nerelerdesinnn özlettin kendini iyiyceee
haftasonu aklımdaydın parkta gezerken arayayım dedim ama sonra belki eşin yanındadır diye vazgeçtim biliyon mu
selam tatlım nasılsınnnnnn
sana yazacaklarım birikti işleri biraz toparlamayı bekliyorum
eşinde yokmuş al oğluşu gel bu tarafa haftasonu olmaz mı ki
Allah iyiliğini versin dilekkk adam haklı afqallamaktaaa
eve..bende pontul var.ayak havada.Yok sen kaldırma sakıncalııı
Ahahaha gördüm ewett ayak havada dimiii
ay komik olma kısss
ne güzel şükür ediyosun iştee
salavatlar,70000 adet lailahe illallah ömrün boyunca çekersen mutlaka cenneti Rabbim müjdeleyecekmiş düşünnn
yokkk elim kolum kakmıyıor 3,30 da yattım gece
selam kızlar biri bana şu yerleşme kanaması denen şeyin nasıl birşey olduğunu anlata bilir mi acaba..
zeliş...
hoş geldin
nerdesin
hafta sonu arasaydın..
ben c.tesi emir in kermesindeydim.2-3 saat kadar sürdü
orda eski bakıcı geldi yanıma biliyon mu..çocuklarımın üstüne atladı..özledim de özledim diyeeeee
eve..bende pontul var.ayak havada.
hadi bakalım..Allah nasip etsin cenneti inşallah..bize de.
ben bilmiyom..başıma o kanamadan hiç gelmedi..4 gebelik yaşadım..yerleşme kanaması olmadı hiç.
canım bunları bende okudum ama tecrübelerden faydalanmak istedim..
benim reglime daha 1 haftadan fazla var dün düğün vardı dayımın çok yoruldum sonra kanamma olmaya başladı ilk olarak nokta nokta kahve rengiydi bu sabah açık kırmızı oldu şimdide koyulaşıyor gibi ama hiç bir belirti yaşamamıştım sadece bu olay olmadan karnıma iğne batırılıyo gibi kranplar giriyodu 10-15 saniyelik felan....
bu ayda korunmadan 1 defa ilişkiye girdik eşimle sonrada 4 gün ilaç kullanmadım..
üstünede bu olay oldu acaba ilacı bıraktım die mi oldu yoksa yerlşme kanamasımı yoksa stresten sıkıntıdan erkenden mi regli oldum ay kafam çok karışık test alayım dicem kanamam var kanama varken test almam mantıklı olur mu ki acaba?
benim böle bi tecrübem olmadı kuzumm
ayy ne heyecandır sendeki şimdii
varmıı kii :44::44::44::44:
heyecan mı kalbim küt küt atıyor hem heyecanlıyım hem panik oldum elim titriyo test alacaktım alamadım eczanenin önünden geri döndüm sabah
[ı][sıze=3]selam kızlar biri bana şu yerleşme kanaması denen şeyin nasıl birşey olduğunu anlata bilir mi acaba..[/sıze][/ı]
kızzzz nerelerdesinnn özlettin kendini iyiyceee
haftasonu aklımdaydın parkta gezerken arayayım dedim ama sonra belki eşin yanındadır diye vazgeçtim biliyon mu
Selam tatlım nasılsınnnnnn
sana yazacaklarım birikti işleri biraz toparlamayı bekliyorum
eşinde yokmuş al oğluşu gel bu tarafa haftasonu olmaz mı ki
Allah iyiliğini versin dilekkk adam haklı afqallamaktaaa
ben oldum canım yerleşme kanaması
günümden geçti test yaptım hamile olduğumu öğrendim
pazartesi öğrendim çarşamba günü başladı kahverengi akıntı
sonra koyu kırmızıya döndü bu 10 gün sürdü canım
sen test yaptırsana kan testi varsa hemen çıkar
ama doğumkontrol hapını bıraktıysan birden ondan da olur
canım eşim cuma akşamı döner
iyiyim şükür sen nasılsın
depremi hissettinizmi
kuzun nasıl
acaba çıkarmıı testleee :44::44::44::44::44::44:
[ı][sıze=3]işte 5 gündür felan kullanmıyordum ondanmı olmuştur yani[/sıze][/ı]
sevgili adil çok heyecanlıyım ya hamileysem
canım bunları bende okudum ama tecrübelerden faydalanmak istedim..
benim reglime daha 1 haftadan fazla var dün düğün vardı dayımın çok yoruldum sonra kanamma olmaya başladı ilk olarak nokta nokta kahve rengiydi bu sabah açık kırmızı oldu şimdide koyulaşıyor gibi ama hiç bir belirti yaşamamıştım sadece bu olay olmadan karnıma iğne batırılıyo gibi kranplar giriyodu 10-15 saniyelik felan....
bu ayda korunmadan 1 defa ilişkiye girdik eşimle sonrada 4 gün ilaç kullanmadım..
üstünede bu olay oldu acaba ilacı bıraktım die mi oldu yoksa yerlşme kanamasımı yoksa stresten sıkıntıdan erkenden mi regli oldum ay kafam çok karışık test alayım dicem kanamam var kanama varken test almam mantıklı olur mu ki acaba?
ay ne heyecan..
bilemiyorum ki ..şu an test alsan da çıkmaz ki..daha adetine çok var..çıkmaz testte..bekle bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?