Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ondan işte. ikincininde öyle yorucu olacağını düşünüyordur. çünkü yükü kadına bırakan erkekler için farketmiyo. hemen isteyebiliyo... o zamanda kadın istemiyo..

bebek bakımında pek yardımı olmadı ama ayaklanması ile hep peşinde oldu allah için
doğru tespit

4 aylık tatlım bebek benim izin bitti raporları kullanıom seminerlere kadar ewwelallah izinliyim. haklısın ama insan varsa öle bi hayat tabiki isio

kuzum gezici kuş demek, gezince sıkılmayanlardan demek. ben kattım bunu literatüre... gel seni sıkam azcık .. diyet nasıl gidiyıo

yok yaaa nereyi geziyorum ki hep evdeyım

pek diyet yaptıgım söylenemez dikkat ediyorum ama tatlı şeylere devam sen nasılsın

hımm ne güzel geçmmiş haftasonuuu

keşke arasaymışım

neyse başka zaman artık

Bakıcıya bak senn bulamaz bi daha senin gibi patronu zamanında kıymetini bilseydi keşke

ama senin için daha iyi oldu kendi düşünsünnn

sevgili adil çok heyecanlıyım ya hamileysem

kızzz seninle ilk konuştuğumuz zamanlarda sen borçlar yüzünden 5 yıl sonra filan demiyormuydun hamilelik için yaaa

hayırdır nedir seni gaza getiren hımmm

hımmm anladım

oğluşum iyi çok şükür canımmm

senin ki nasıl nasıl gidiyor okul

ben istiyorum eşimde istiyor ama hazır değiliz henüz borçlarımız bitsin daha güzel bir ortam yaratabilelim die bekliyorum aza kaza ile olursada başımızın tacı olur yanii..

hehhh bende bundan bahsediyordum işteee

neyse hakkınızda hayırlısı olsun tatlımmm

Çok mu ilgili bi baba, çok mu yoruldu acaba şimdikini büyütürkende gözü kesmiyor. benim eşimde pek hevesli değil gerçi, öyle üstünde durmuyor pek...

kesinlikle mükemmel bir baba
ilgili ve sevgi dolu bir o kadarda pimpirikli

biri benim kocamdan mı bahsediyor acaba

nedir bu kocaların korkaklığı yaaaaa

zelişle lili nerde acaba :44::44::44::44:

burdayım örtmenimmmmmmm

nasılsınnnn tatile nereye gideceksiniz bak bu geldi aklıma şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…