bende 3.bölüm bitiiiivefaa sen kaçıncı bölümdesin
görmedim ki kuzu bdvde takılıyodumKIZ YAZDIMYA SELAM VERDİM YA HATTA ÜSTÜNE SİTEM BİLEM ETTİM BURDASINIZ DA NEDEN BANA HABER VERMİYONUZ BENDE SİZİ ARIYORUM DİYE...
iyiyim topram havadan mı neden canım sıkkın biraz sen nasılsınToppppppraaaggggggmm naber kuzucum
valla bugun iyi değilim canım çok gergin ve çok sinirliyimiyiyim topram havadan mı neden canım sıkkın biraz sen nasılsın
canımcım iyiyim..oğluşların biri bakıcıda..diğeri babaanne ve dedeyle birlikte tokat ta..düğün var ya..ordalar..öğlen aradım..dedesiyle terete çocuk izliyorlarmış..
iyilermiş..
sen nasılsın..çalışmaya devam mı kız...
yazan: uzman jinekolog dilek adilemir.heheehe
fulya senin facen yok mu..bugün face avına çıktım ben hee..herkese soruyom da..sana sorayım dedim bi de.
fulya bebeemm..bu güneş çavmasını sana da yollamış mıydı ki kelebek..oku bak çok harika..
3. bölüme geçtim..
dilek ler hep böyle demek ki şekerim..bende iyiyim canım şükür, çalışmalar devamda ben uykuma yenik düşüyorum bu aralar allah sonumuzu hayır etsin
canım yaaa ilgin için çok sağol ne kadar dilek adında arkadaşım olmuşsa hepsi senin gibi ilgili vefalı insanlardır
canım ben face hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum eşimin facesinden bakınıyorum bakmam gerekirse
yoo bana yollamadı ne ki o
günaydın.günaydınlarrr herkese
günaydın tompik göbüş nasılsın sevgilinle nasıl gisdiyo hiç anlatmıyonGünaydınnnn milletttt gelin la burayaa
Hayy hayy sen kendii göbeğine bakkgünaydın tompik göbüş nasılsın sevgilinle nasıl gisdiyo hiç anlatmıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?