Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

evet..aynı yerdeyiz senle...gözlerim şeşi beş oldu ..yarına bıraktım ben.

oy ne sıcak bee..piştim.

bende iyiyim canım şükür, çalışmalar devamda ben uykuma yenik düşüyorum bu aralar allah sonumuzu hayır etsin
canım yaaa ilgin için çok sağol ne kadar dilek adında arkadaşım olmuşsa hepsi senin gibi ilgili vefalı insanlardır

fulya senin facen yok mu..bugün face avına çıktım ben hee..herkese soruyom da..sana sorayım dedim bi de.

canım ben face hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum eşimin facesinden bakınıyorum bakmam gerekirse

fulya bebeemm..bu güneş çavmasını sana da yollamış mıydı ki kelebek..oku bak çok harika..
3. bölüme geçtim..

yoo bana yollamadı ne ki o

dilek ler hep böyle demek ki şekerim..
canım hadi bakalım çalışkan hatun ..Hayırlısı olsun.
tamam canım facen yok yani.
akrabalar uzak olunca facesiz olmuyor.çocukları merak ediyorlar. biz de onlarınkileri.

günaydın kızlar.
cuma günü yoktum..
kısa süreliğine geldim.eve döndüm.
3 gün tatil iyi geldi.
siz nasılsınız

herkese merhabalar

ben artık yoruldum izin vaktim yaklaştıkça işe gelmek istemiyorum

offf kızlar merhaba öncelikle bende çalışıyorum ve 11 haftalık gebeyim çalıştığım şirket bilmiyor nasıl söyleyeceğim hamile olan bayanın yerine işe girdim hamile kaldım bana demedik laf bırakmaz kovulurum halbuki çalışmam da gerekiyor bana bir akıl verin

glsnn aramıza hoşgeldin canım sağlıkla kucağına al yavrunu, kötü denk gelmiş hamile bayanın yerine girip seninde gebe kalman planlı bir gebelik miydi

ne kadar saklayabilirsin ki eninde sonunda söylemen gerekecek

çok teşekkür ederim cnm maalesef planlı değildi öyle olsaydı başlamazdım saklamak değil de eylül sonu gibi işten ayrılmayı düşünüyorum çünkü kabul edecek biri değil ne yapıcam bilmiyorum stresten ölücem sanki çalışmam da gerekli haklarımdan yararlanmam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…