zelişim iyiyim canım ama çok uykum var aşırı hemde :)) sende ne var ne yok çalışmalar yolundamı
ne oldu kız niye gidyon allahaoyyyy oyyy Allahım sana geliyorummmmmmmmmmmmm
ayşe sen bana neden cevap vermiyorsun
ne yazdınki görmedim cnmayşe sen bana neden cevap vermiyorsun
hoşgeldin kız biliyosun biz ilk başta burada takılıyordukSAOL KUZUMMMMM SEN NASILSIN BİTANEM
TOPRAAAĞMMM HİÇ PAS VERMİOSUN BANA
bende aynı şeyi söylüyorum vefa gelen giden telefonlar ve tüm başvuruların son haftasıoyyyy oyyy Allahım sana geliyorummmmmmmmmmmmm
BİLİYORUM CANIM YAAAAhoşgeldin kız biliyosun biz ilk başta burada takılıyorduk
BİLİYORUM CANIM YAAAApanik atak olsamda bunama yok henüz
Teşekkür ederim canım uyardığın için...hımm hayırlı olsun o zaman
rica ederim bu arada
YAKIN DEĞİL CANIM AMA OTOBÜSLE HER YER YAKINDIR ANKARADA NEDEN SORDUNYAĞMURRRRR CEBECİİİ SİZE YAKINMIII
ARKADAŞIMIN DÜĞÜNÜ VAR BAYRAMDAN SONRA DAVET EDİYORDAAYAKIN DEĞİL CANIM AMA OTOBÜSLE HER YER YAKINDIR ANKARADA NEDEN SORDUN
GEL TATLIM BENİ DE ARA GÖRÜŞELİMARKADAŞIMIN DÜĞÜNÜ VAR BAYRAMDAN SONRA DAVET EDİYORDAA
AKSİLİK OLMAZSA GİTMEK İSTİYORUM O BENİM DÜĞÜNÜME GELMİŞTİİ
GEL TATLIM BENİ DE ARA GÖRÜŞELİM
OY BEN ONA KIYAMAM ya bu çocuklar neden hala alışamıyorlar annelerinin çalışıyo olduklarına elada öle cumayı iple çekiyo mutlu oluyo.pazar gecesiki halini görmeniz gerek sinir küpü oluyo işe gidicem diye.neyseki önümüzdeki iki hafta kızımlayım yuppiikızlar nerdesiniz..hiç bir yerde yoksunuz
işlerim yoğundu bugün
belki öğlenden sonra hafifler..saat 3 e kadar biterse inşallah.
ediz bugün çok ağladı arkamdan..zor ayrıldık..napcaz biz böyle arkadaşlar ya..
bana yardım edin
yaşasınn ne güzel..ben de ondan sonraki 2 hafta oğluşumlayım inşallahOY BEN ONA KIYAMAM ya bu çocuklar neden hala alışamıyorlar annelerinin çalışıyo olduklarına elada öle cumayı iple çekiyo mutlu oluyo.pazar gecesiki halini görmeniz gerek sinir küpü oluyo işe gidicem diye.neyseki önümüzdeki iki hafta kızımlayım yuppii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?