Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

aylık mı yoksa yıllıkmı bilmiyorum ama her yıl için çocuk başına ödenecek tutar belli yanlış olmasın ama ben 3000 tl diye hatırlıyorum eğer bu kadar ise o zaman 3000/9=333 aylık 333 tl yapar destek oranı ama en net bigiyi okulun vermesi lazım hayret nasıl bu zamana kadar seninle iletişim kurmadılar

Zeliş bundan mı bahsediyor ki

ayşeee ahh ahhhh hem güya (lafta) pozitih ayrımcılıktan söz edilirken her adımda önümüz tıkanıyor aslında. Egenin ilk okula başladığı yıl bütün planlarımızı tam gün eğitim veren pilot okullara göre yapmıştık tamda o yıl o okulların eğitim sistemi değişti ve yarım gün oldu şimdide anaokulunda yapıyorlar demek ki...

Eğer böyleyse iyimiş ki ozaman..,
Telefon açıp sorarım bende.. Ne diyim öğretmenine, nasıl sorayım yanii

Zeliş bundan mı bahsediyor ki
yok kız o başka o başka

bak şimdi şuı dershanelerin kapatılması mevzusu yokmu bu özel okul teşviğide bunun bir bağlantısı aslında

şöyle düşün eğer veli çocuğunu özel okula gönderirse devlette de buna para desteği veriyor

aynen bende sinir oldum bende ilk iki gün izin kullanabilirsem ben gideceğim oğlumla
bizim yemek işini veliler karşılayacak
off düşündükçe sinir bastı beniiii yineee

evet biliyorum canım benim
ben zaten yarım gün istemiştim sıkılmasın diye ama saatleri çok saçma
bakalım ne yapacağızzzzz

Hmm anLadımm.. Ben napsam arasam mı Egenin öğretmenini..

+daha yolun başındayken bu böle dakka bir gol bir anaokulu,kreşi başladık sistemin oyunlarına...
bizim burdaki devlet okulunun sınıfları en az 40-45 kişilik ben nasıl yollayıcam ilk okula bilmiyorum
yurt dışında böle mi yaşı gelen çocugu evde bırakmıuyor devlet hemen kreşe alıuyor ücretsiz
bizde bi tarafımızı yırtalım
gerçi böle millete az bile bu devletin yaptıgı diyesim geliyo ama siyaseet yapmim sabah sabh

yok canım özel bir okulun kreşine gönderirsen bu teşvikden yararlanabiliyorsun
yani seninde benimde gönderdiğimiz özel kreşler bu kapsamda değil

evet sürekli değişen bir sistemin kurbanı oluyor çocuklarımız bakın göreceksiniz zamanı gelince gerçi bize ilk yıl denk geldi afllayıp hata yapıp erken gönderdik okula sen hem çocuğu erkenden okula al ilkokula, hemde öyle bir müfredat uygulaki değil çocuk velileri bile afllatsın

off offff dert çok ayşe şimdi hesapta dershaneleri kapatacaklar özel okul olacak adalaet anlayışlarıda bu.

İnsanlar kendilerini zorlayarakda olsa dershanelere gönderiyordu ki çocukalrını bir şekilde okulda yeterince alamadığı eğitimi takviye etsin eee şimdi özel okula gönderdin gönderdin yok göndermedin şansına küsss

AMANN SAbah sabah pek derin konulara girdik ama düşündükçe afakanlar basıyo
dersanelerli kapatıp özel okul açacaklar peki yine parası olan devleşecek bu okullarda
bizim gibi üçe beşe bakanların çocukları da devlet okulunda ögretmen ek ders verse diyemi bekleycek
bu tamemen kapitalist sistemi cezbedici şeyler bence paran varsa varsın yoksa hiçsin.

o zman özel okullarda sınıflandırılmalı pahalıdan çok pahalıya doğru
belki bizde yollayabiliriz o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…