aylık mı yoksa yıllıkmı bilmiyorum ama her yıl için çocuk başına ödenecek tutar belli yanlış olmasın ama ben 3000 tl diye hatırlıyorum eğer bu kadar ise o zaman 3000/9=333 aylık 333 tl yapar destek oranı ama en net bigiyi okulun vermesi lazım hayret nasıl bu zamana kadar seninle iletişim kurmadılarHiç bakmadık ona biliyomusun, anneme söylimde mahalledeki okula gidip baksın bari..
Zeliş ben şimdi anlamadım, atıyorum ben Ege'yi özel kreşe eski okuluna yollamaya dewam ettim diyelim..
Aylık 500 tl vericemya, bana ne kadarını vericekler aylık.. Yani ben nasıl anlıcam bunu
Zeliş bundan mı bahsediyor kibiz çalışan kadınları böle madur eden bu sisteme isyan edesim geliyo ya
noldu 10 yıldır gündemden düşmeyen lakin bir türlü torba yasadan çıkamayan çalışan anneye kreş parası olayı artık gerçekten şuna bak ya.
biz çalışan kadınları böle madur eden bu sisteme isyan edesim geliyo ya
noldu 10 yıldır gündemden düşmeyen lakin bir türlü torba yasadan çıkamayan çalışan anneye kreş parası olayı artık gerçekten şuna bak ya.
Eğer böyleyse iyimiş ki ozaman..,aylık mı yoksa yıllıkmı bilmiyorum ama her yıl için çocuk başına ödenecek tutar belli yanlış olmasın ama ben 3000 tl diye hatırlıyorum eğer bu kadar ise o zaman 3000/9=333 aylık 333 tl yapar destek oranı ama en net bigiyi okulun vermesi lazım hayret nasıl bu zamana kadar seninle iletişim kurmadılar
yok kız o başka o başkaZeliş bundan mı bahsediyor ki
aynen bende sinir oldum bende ilk iki gün izin kullanabilirsem ben gideceğim oğlumlaaynen vefaaa
bende çok sinir oldum canım servisi,yemegi,kırtasiyesi herşeyi okul açıldığına belli olacakmış
bu ne ya çalışan kadınlarız ilk hafta kızımla gidip gelicem okula ama ya sonra ilk gün söleseler bari herşeyide
zorlamasalr bizi.
vefa bi de tam gün kaldırıldı bilmem duydunmu
ya sanahçı ya öğleci olucakmış bir kaç saatte etüd gibi veriveklermiş
ee biz tam gün parasının ilk aylıgını yatırdık ama dedim
okul açılınca belli olucak dedi
tüküreyiim sizin işinize dicem yaaaaaaaaa
Hmm anLadımm.. Ben napsam arasam mı Egenin öğretmenini..yok kız o başka o başka
bak şimdi şuı dershanelerin kapatılması mevzusu yokmu bu özel okul teşviğide bunun bir bağlantısı aslında
şöyle düşün eğer veli çocuğunu özel okula gönderirse devlette de buna para desteği veriyor
ara canım sor bakalım zaten velilerden sadece evrak isteyip okullar hallediyor süreçleriHmm anLadımm.. Ben napsam arasam mı Egenin öğretmenini..
+daha yolun başındayken bu böle dakka bir gol bir anaokulu,kreşi başladık sistemin oyunlarına...ayşeee ahh ahhhh hem güya (lafta) pozitih ayrımcılıktan söz edilirken her adımda önümüz tıkanıyor aslında. Egenin ilk okula başladığı yıl bütün planlarımızı tam gün eğitim veren pilot okullara göre yapmıştık tamda o yıl o okulların eğitim sistemi değişti ve yarım gün oldu şimdide anaokulunda yapıyorlar demek ki...
Sormaa yawayyy başladımı hepimizin şimdi okulll telaşıııı oyyy oyyy oyyy
yok canım özel bir okulun kreşine gönderirsen bu teşvikden yararlanabiliyorsunHiç bakmadık ona biliyomusun, anneme söylimde mahalledeki okula gidip baksın bari..
Zeliş ben şimdi anlamadım, atıyorum ben Ege'yi özel kreşe eski okuluna yollamaya dewam ettim diyelim..
Aylık 500 tl vericemya, bana ne kadarını vericekler aylık.. Yani ben nasıl anlıcam bunu
vefa bu seneyi düşünmüyorum da önümüzdeki yıl tek kelime ile s..tımayyy başladımı hepimizin şimdi okulll telaşıııı oyyy oyyy oyyy
+daha yolun başındayken bu böle dakka bir gol bir anaokulu,kreşi başladık sistemin oyunlarına...
bizim burdaki devlet okulunun sınıfları en az 40-45 kişilik ben nasıl yollayıcam ilk okula bilmiyorum
yurt dışında böle mi yaşı gelen çocugu evde bırakmıuyor devlet hemen kreşe alıuyor ücretsiz
bizde bi tarafımızı yırtalım
gerçi böle millete az bile bu devletin yaptıgı diyesim geliyo ama siyaseet yapmim sabah sabh
vefa bu seneyi düşünmüyorum da önümüzdeki yıl tek kelime ile s..tım
amin cümlemizinne diyeyimmmm canım kazann mübarek olsunnn
NE DEMEK ŞEKERİM HOŞGELDİNSELAM kızlar bende gelebilirmiyim
selammmmm canımmm yasılsınnnnnSELAM kızlar bende gelebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?