Son başvuru cuma gününe kadarmış öğretmeni ile konuştum..
Bugün halletmem lazım, çünkü perşembe cuma arkadaşın yerine bakıcam...
Müdürün misafirlerinin gitmesini bekliyorum izin alıcam milli eğitime gitmek için offfffffffff
erkenden çıkda hallet bari canım.Son başvuru cuma gününe kadarmış öğretmeni ile konuştum..
Müdürün misafirlerinin gitmesini bekliyorum izin alıcam milli eğitime gitmek için offfffffffff
AMANN SAbah sabah pek derin konulara girdik ama düşündükçe afakanlar basıyo
dersanelerli kapatıp özel okul açacaklar peki yine parası olan devleşecek bu okullarda
bizim gibi üçe beşe bakanların çocukları da devlet okulunda ögretmen ek ders verse diyemi bekleycek
bu tamemen kapitalist sistemi cezbedici şeyler bence paran varsa varsın yoksa hiçsin.
o zman özel okullarda sınıflandırılmalı pahalıdan çok pahalıya doğru
belki bizde yollayabiliriz o zman
aynen zeliş ankarada da aynı 35,000 ile 100,000 arası değişiyor canımdoğrusun ayşecim ne denir ki mecburen bu sistemin içinde yaşamak durumundayız, orada nasıl bilmiyorum ama burda öyle özel okullar mesela yıllık 15000 olan okulda var 85.000 olan okulda var
hemen hallet bugün canımmmm işin rast gider inşallahSon başvuru cuma gününe kadarmış öğretmeni ile konuştum..
ablamın eltisi ankarada oturuyor yağmur 20 milyaraa çocuğunu anasınıfınayazdırdı düşünebiliyormusunaynen zeliş ankarada da aynı 35,000 ile 100,000 arası değişiyor canım
nasıl yolayalım allasen aman zeliş biz günü kurtaralım ayı geçirelim yeter le ugrşan insanlarız bi yerde
SAOL KUZUMMMMM SEN NASILSIN BİTANEMselammmmm canımmm yasılsınnnnn
TOPRAAAĞMMM HİÇ PAS VERMİOSUN BANAaynen zeliş ankarada da aynı 35,000 ile 100,000 arası değişiyor canım
nasıl yolayalım allasen aman zeliş biz günü kurtaralım ayı geçirelim yeter le ugrşan insanlarız bi yerde
bende iyiyimmm şekerim yanlzz şu ay sonlarını hiççç sevmiyorummmSAOL KUZUMMMMM SEN NASILSIN BİTANEM
TOPRAAAĞMMM HİÇ PAS VERMİOSUN BANA
OHOOO ben kdv iadesi yapıom şu an kafayı yedim yicemmm daha bs ba varrrr amannnn bıktım artık yaaaaabende iyiyimmm şekerim yanlzz şu ay sonlarını hiççç sevmiyorummm
telde stress sinir gırlaa
mutabakatlar,ödeme alacaklar yığınla arıyorrr
buradayım canım okul dan bahsediyorduk daaa eee ne var ne yokSAOL KUZUMMMMM SEN NASILSIN BİTANEM
TOPRAAAĞMMM HİÇ PAS VERMİOSUN BANA
ne olsun canım ya bende kızın dershanesi ile kafa yoruyorumburadayım canım okul dan bahsediyorduk daaa eee ne var ne yok
kız aynı zamanda özel kısmada yazıyoruz ordanda takip et bir surum vardı onu anlattım kızlara görmüyonmu sen yaaaaaulan ben geldim hepiniz susutunuz haaaa
zırlama kız sende erken gel bi dahaaaaaaaaaaaaaaaaulan ben geldim hepiniz susutunuz haaaa
hahahaaaaaaaa aldınmı cavbızırlama kız sende erken gel bi dahaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?