Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Son başvuru cuma gününe kadarmış öğretmeni ile konuştum..
Bugün halletmem lazım, çünkü perşembe cuma arkadaşın yerine bakıcam...
Müdürün misafirlerinin gitmesini bekliyorum izin alıcam milli eğitime gitmek için offfffffffff

hımm hayırlı olsun o zaman

rica ederim bu arada

erkenden çıkda hallet bari canım.

doğrusun ayşecim ne denir ki mecburen bu sistemin içinde yaşamak durumundayız, orada nasıl bilmiyorum ama burda öyle özel okullar mesela yıllık 15000 olan okulda var 85.000 olan okulda var

doğrusun ayşecim ne denir ki mecburen bu sistemin içinde yaşamak durumundayız, orada nasıl bilmiyorum ama burda öyle özel okullar mesela yıllık 15000 olan okulda var 85.000 olan okulda var
aynen zeliş ankarada da aynı 35,000 ile 100,000 arası değişiyor canım
nasıl yolayalım allasen aman zeliş biz günü kurtaralım ayı geçirelim yeter le ugrşan insanlarız bi yerde

hemen hallet bugün canımmmm işin rast gider inşallah

aynen zeliş ankarada da aynı 35,000 ile 100,000 arası değişiyor canım
nasıl yolayalım allasen aman zeliş biz günü kurtaralım ayı geçirelim yeter le ugrşan insanlarız bi yerde
ablamın eltisi ankarada oturuyor yağmur 20 milyaraa çocuğunu anasınıfınayazdırdı düşünebiliyormusun

zelişim iyiyim canım ama çok uykum var aşırı hemde :)) sende ne var ne yok çalışmalar yolundamı

bende iyiyimmm şekerim yanlzz şu ay sonlarını hiççç sevmiyorummm

telde stress sinir gırlaa

mutabakatlar,ödeme alacaklar yığınla arıyorrr
OHOOO ben kdv iadesi yapıom şu an kafayı yedim yicemmm daha bs ba varrrr amannnn bıktım artık yaaaaa

buradayım canım okul dan bahsediyorduk daaa eee ne var ne yok
ne olsun canım ya bende kızın dershanesi ile kafa yoruyorum
dershaneye vermem lazım teog için bıktım valla bu sistemden
hergün yeni birşey çıkıo hangi telden oynucaz şaşırdım inan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…