- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
kızlar ya ben büyük oğlana grip aşısı yaptıracaktım bağlı olduğumuz ebeyi aradım biraz geç çıksın diye.
sonra o bana aşı yerine bir bağışıklık sistemini güçlendirici bir de grip için doğal özü olan sadece başlangıçında kullanacağım hjani devamlı değil 2 şurup adı verdi bakalım bir de onları deneyeceğim isteyen varsa size de yazayım. ha bu arada grip için olan şurubu kendisi de 3 yıldır kızına ve oğluna kullanıyormuş kesinlikle tavsiye etti.
zeliş sende çok selam söyle bizden kocaman öpüyoruz onu.
bir de bebeişin cinsiyeti belli olmuş mu ?
kelebekğin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu canım
ama sen olsannnSÖYLE KIZIM NE VAR YANİİİ ALLA ALLA,
BEN OLSAM SÖYLERDİM
niye şaşırdın kii çok güzel oluyor çıtır çıtır
o beni aşmışşş canımmmBAK BAK BAKKK 2.VEFA BURDAYMIŞTA HABERİMİZ YOKMUŞŞŞŞ
ayyy canımm benim sağolsun sende çok selamlarımızı ilettkızlarrrrr
maşalahhaınız var bugün çeneniz düşmüzzz
lili sen hani yoğun ölçektin kız bu yoğun halin mi hımmm
az evvel kelebekle konuştum kızlar hepinize çoooooook selamı varrr
vafacan yeğenini sordu kelebek iyi dedim çok sevindii
komşuya verdim onu bensenin twister ne oldu ne alemdeeee
iyi boğazında durmamamış bariiiiiiiii
ayyy zor oluyordur ama çalışan anneler malum böle oluyoruzMERHABA A anneveoglusu ,vefa84 , @yasemin8085 hoşbuldum, biraz baktım da pek güzel bir muhabbet kaynatmışsınız, e dedim komşuda pişer bize de düşer. ankaradan yazıyorum sizlere, bende sekreter olarak çalışıyorum bir kamu kuruluşunda. KIZIM kreşte, 22 aylıkken buraktım kreşe. yazabilirim gün içinde inşallah. memnun oldum tekrar hoşbuldum...
bende ocakta 30 olucam inşallah :)
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
canım bağışıklık sistemini güçlendiricinin adı: imujet şurup (ben en azından kışı atlatana kadar kullanmayı planlıyorum) malum oluk olunca çok hastalanıyor ve bebeğe bulaşıyorbana yazarmısın tatlımm
CNM SIKILIYOOOOOOOOOOOOne olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zelişim ben ikisini de 11. haftada öğrenince merak ediyorum tabikisineyok daha cinsiyet belli olmaz ki 3 aylık 12. haftasında belki bir sonraki kontrolde doktor görürse söyler
konuşunca tekrar söylerim kızlar aleyküm selam
neden ?????????????????????????CNM SIKILIYOOOOOOOOOOOO
AY NE BİLİM ÇALIŞASIM YOK,neden ?????????????????????????
ama sen olsannn
niye şaşırdın kii çok güzel oluyor çıtır çıtır
o beni aşmışşş canımmm
ayyy canımm benim sağolsun sende çok selamlarımızı ilett
nasıl keyfii
bebiş nasılmışşş
komşuya verdim onu ben
ayyy zor oluyordur ama çalışan anneler malum böle oluyoruz
çocuklarımızda erken atılıyor hayata malesef
bende 29,5 yaşındauyımm
zelişim ben ikisini de 11. haftada öğrenince merak ediyorum tabikisine
AY NE BİLİM ÇALIŞASIM YOK,
PARAM DA YOK
SİNEMAYA GİTMEK İSTİYORUM ASLINDA..
çok sağol canım not aldımcanım bağışıklık sistemini güçlendiricinin adı: imujet şurup (ben en azından kışı atlatana kadar kullanmayı planlıyorum) malum oluk olunca çok hastalanıyor ve bebeğe bulaşıyor
grip için olansa:Marnys Propolmar (Propolis ve Ekinezya Şurubu) isimleri bunlar
ebemiz kendisi çocuklarına grip için olanı 3 senedir kullanıyormuş tavsiye etti onu da kesin alıcam.sadece grip olacağını anladığımda hemen kullanıyorum devamlı değil dedi.
yok daha cinsiyet belli olmaz ki 3 aylık 12. haftasında belki bir sonraki kontrolde doktor görürse söyler
konuşunca tekrar söylerim kızlar aleyküm selam
kartını kullansan olmazmı ki
29 ekimde bende eşime dedim kendi başıma gidip film izlicem dedim kafamı dinlemek istiyorum biraz dedim
bütün gün yattım sonra eeee hani gidecektin kalk git dediysede canım istemedi hiç :)))))
Kartıma dokunmak istemiyorum amacım kapatmak.kartını kullansan olmazmı ki
29 ekimde bende eşime dedim kendi başıma gidip film izlicem dedim kafamı dinlemek istiyorum biraz dedim
bütün gün yattım sonra eeee hani gidecektin kalk git dediysede canım istemedi hiç :)))))
Canım tatlı istiyorrrrrrrrrrrrrr
sabah tartıldım 54 kilo olmuşum yani +4 lerdeyim
ne bileyim şimdilerde erkenden öğreniyorlar hayırlı ve sağlıklı evlad olsun inşallah
aynı ben eşimde bana haftasonları hep söylüyor filme gidelim diye ama bende istek yokk
Kartıma dokunmak istemiyorum amacım kapatmak.
Ayın 15'de yatırıcam 250 tl kapatıcam.
Yoksa elimde nakit kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?