oda iyiymiş lenaklıma ne geldi biliyomusun benim k.validede paşam küçükken bakmaya o gelirdi
benim eski çalıştığım işyeri alman disiplini vardı
işe 1 dk geç kalana 5 tl cezası vardı
sinir olurdum k.valide geç kalırdı
bana da 5 tl girerdiii
amin canım sende çalışıyormusun bebeişin kaç aylıkah ne zor evladını bırakıryorsun ama içinde aklında onda, allah yardım etsin hepimize inşallah. Mevlam korusun bütün kuzucuklarımızı...
aynen yasminim ya aynen
kreşe gidiyorda artık biraz rahatım işte
amannnn bi küfür edesim var ki bugün
ah ne zor evladını bırakıryorsun ama içinde aklında onda, allah yardım etsin hepimize inşallah. Mevlam korusun bütün kuzucuklarımızı...
amin canım sende çalışıyormusun bebeişin kaç aylık
en doğrusunu yaparsın vefacan vallaben bu kararı aldım artık nasipse 2.çocuğumu ben büyüteceğim
evin borcu bitsin 3 ıl sonra inşallah
k.valide zaten bakarım demiyorrr
bende yoruldum artık düzenimi ona göre kurmaktan
ne iş yapıyorsunevet çalışıyorum bende, benim prenses 30 aylık oldu inşallah. 22 aylıktan beri de kreşte artık uzman kreş çocuğu :)
allan yardım etsin inşallah ta emzir daha küçük...benim de diş ağrılarım var ama emzirdiğim için sanırım, kalsiyuma ihtiyacım var hamilelikte gitti zaten bir diş.. o zaman ben de diyet topikinde zayıflarım Allah nasip kısmet ederse
ben 19'a da razıyım şimdiden reddetmeye başladı oğlum geceleri emziriyorum çok sinirli bir bebek işim yaş
aynen canım şimdi bende taşörendeyim ya yılbaşından sonra kadro olayı olmazsa çıkıcam işten herşey yıllbaşına baglı baklaımözel sektörde olsam ben çoktan istifa eder kuzumu kendim buyütürdüm memuriyette yapılmıyor bu yaaa
memursun yaa cesaretsizsin
devletin memuru olunca olmuyor gerçekten ama özelde de olsa yine aynı olurdu herhalde, yane birazda geçinme kolaylığı ile ilgisi var tek maaşla geçinebilecek olsam evde kızımla kalmayı yeğlerdim ama günümüz şartlarında zor çok zor...özel sektörde olsam ben çoktan istifa eder kuzumu kendim buyütürdüm memuriyette yapılmıyor bu yaaa
memursun yaa cesaretsizsin
sabahları evden önce ben sonra eşim çıkar
kapıdada kv ile karşılaşırlar eşim çıkar evden kv girer elanın yanına
dün eşim çıkarken aramış annesini kv:başım çok agrıyo biraz gecikebilirm demiş
ölede olmuş
eşim çıkmış kapıdan işe,eladan hemen peşinden çıkmış yukarı eltimlere gtmiş bizim kapıyı kapatıp
eltim evde yokmuş çocuklarını okula götürmüş
ela aglamaya başlamış kapıda kapalı geri eve girememiş.
sonra 4.kata çıkmış yöneticinin ziline basmış aglayarak -babanem gelmedi yalnız kaldım diye aglamış
bu arada kv gelmiş eve ela uyuyu odasında diye hiç gidip kontrol etmemiş.
vurmuş kelleyi yatmış
yönetici eşi aramış kv ona kalkmış ela bizim evde sen nerdesin diye.....
ya bu çocuk asansöre binseydi orada kalabilirdi,dışarı çıksaydı neler olurdu tahmin bile edemiyorum
elim ayagım döküldü duyunca kızlar yavrum allaha emanet yaaa offfff
yağmurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sinirlendim çok aklıma binbir türlü şey geldi. rabbim korumuş yeminle verilmiş sadakanız varmışgidiyor zaten ama 13.00 başlıyor 17,00de bitiyor
normalde kv eşim çıkmadan gelir onada bişi diyemiyorum sıcak yatagından çıkıp geliyo
kalkamamış işte hastaymış geceden beri...
ela da uyanmaz normalde 10a kadar yatar kahvaltı hopp okula akşamda okuldan çıkar 1 saat sonrada ben geliyorum
aksilik işte eksilik ya
amin emzirmeye çalışıyorum ama yok inat ediyor emmiyor yiyecek falan görünce de ağzının suyu akıyorallan yardım etsin inşallah ta emzir daha küçük...
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah senin içinde kızın içinde canım benimaynen canım şimdi bende taşörendeyim ya yılbaşından sonra kadro olayı olmazsa çıkıcam işten herşey yıllbaşına baglı baklaım
sütüm azalmıyor deme pozitif düşün stres yapma ve bol bol dinlenamin emzirmeye çalışıyorum ama yok inat ediyor emmiyor yiyecek falan görünce de ağzının suyu akıyorben de sütümü sağıyorum geceleri de emziriyorum ama bu aralar inanılmaz azaldı sütüm off
sen daha burdamısınnnnn gece olduuuYAĞMUR HAKKATEN SENİN KUZUN ALLAHA EMANET BU NASIL BİR RAHATLIK
devletin memuru olunca olmuyor gerçekten ama özelde de olsa yine aynı olurdu herhalde, yane birazda geçinme kolaylığı ile ilgisi var tek maaşla geçinebilecek olsam evde kızımla kalmayı yeğlerdim ama günümüz şartlarında zor çok zor...
fatma bende inanaılmaz üzüldüm eşimin sorumsuzlugu allah korusun çocuguma maal olacaktıyağmurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sinirlendim çok aklıma binbir türlü şey geldi. rabbim korumuş yeminle verilmiş sadakanız varmış
kız al elayı götür annenlere kocanda kızına hasret kalsın ne bu böyle
ne olursa olsun sen o semtte kv var çocuğa bakıyor diye oturuyorsun
yoksa seni bağlayan hiçbir tarafı yok orada oturmanın
olmaz olamaz yani kuzucum bu kadar akıllı olmasa gerisini düşünmek dahi istemiyorum
hasta da olsa bakacak bakmayacaksa sana diyecek sen kendin bulacaksın çözümünü ne bileyim ya işten çıkarsın ya da annenlerde kalırsın bir şekilde olur
ama böyle sorumsuzluk olmaz yağmurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy çıldırıcam şimdi
düzenli emmediğinden azaldı muhtemelen birde siz moralinizi bozuyorsunuz bırakırmı acaba diye düşünüyorsunuz haliyle sütünüz de etkileniyor tabii çalışıyorsanız eğer sütünüzün kaliteside değişiyordur muhakkak, ek gıdaya geçtiniz mi? yani gide bildiği kadar gidin emzirerek... gerisi nasip kısmetamin emzirmeye çalışıyorum ama yok inat ediyor emmiyor yiyecek falan görünce de ağzının suyu akıyorben de sütümü sağıyorum geceleri de emziriyorum ama bu aralar inanılmaz azaldı sütüm off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?