Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

oda iyiymiş len

aynen yasminim ya aynen
kreşe gidiyorda artık biraz rahatım işte
amannnn bi küfür edesim var ki bugün

ben bu kararı aldım artık nasipse 2.çocuğumu ben büyüteceğim

evin borcu bitsin 3 ıl sonra inşallah

k.valide zaten bakarım demiyorrr

bende yoruldum artık düzenimi ona göre kurmaktan

ben bu kararı aldım artık nasipse 2.çocuğumu ben büyüteceğim

evin borcu bitsin 3 ıl sonra inşallah

k.valide zaten bakarım demiyorrr

bende yoruldum artık düzenimi ona göre kurmaktan
en doğrusunu yaparsın vefacan valla
bende arada düşünmüyor değilim kadro filan gelirse yandım ömür boyu çalış

özel sektörde olsam ben çoktan istifa eder kuzumu kendim buyütürdüm memuriyette yapılmıyor bu yaaa
memursun yaa cesaretsizsin

bende 19 ay emzirdim yeter kızlar yaaa uyku düzeni olmuyor emen çocukta benimki öyleydi en azından

allan yardım etsin inşallah ta emzir daha küçük...

özel sektörde olsam ben çoktan istifa eder kuzumu kendim buyütürdüm memuriyette yapılmıyor bu yaaa
aynen canım şimdi bende taşörendeyim ya yılbaşından sonra kadro olayı olmazsa çıkıcam işten herşey yıllbaşına baglı baklaım

devletin memuru olunca olmuyor gerçekten ama özelde de olsa yine aynı olurdu herhalde, yane birazda geçinme kolaylığı ile ilgisi var tek maaşla geçinebilecek olsam evde kızımla kalmayı yeğlerdim ama günümüz şartlarında zor çok zor...

yağmurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sinirlendim çok aklıma binbir türlü şey geldi. rabbim korumuş yeminle verilmiş sadakanız varmış
kız al elayı götür annenlere kocanda kızına hasret kalsın ne bu böyle
ne olursa olsun sen o semtte kv var çocuğa bakıyor diye oturuyorsun
yoksa seni bağlayan hiçbir tarafı yok orada oturmanın
olmaz olamaz yani kuzucum bu kadar akıllı olmasa gerisini düşünmek dahi istemiyorum
hasta da olsa bakacak bakmayacaksa sana diyecek sen kendin bulacaksın çözümünü ne bileyim ya işten çıkarsın ya da annenlerde kalırsın bir şekilde olur
ama böyle sorumsuzluk olmaz yağmurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy çıldırıcam şimdi

allan yardım etsin inşallah ta emzir daha küçük...
amin emzirmeye çalışıyorum ama yok inat ediyor emmiyor yiyecek falan görünce de ağzının suyu akıyor ben de sütümü sağıyorum geceleri de emziriyorum ama bu aralar inanılmaz azaldı sütüm off

aynen canım şimdi bende taşörendeyim ya yılbaşından sonra kadro olayı olmazsa çıkıcam işten herşey yıllbaşına baglı baklaım
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah senin içinde kızın içinde canım benim

amin emzirmeye çalışıyorum ama yok inat ediyor emmiyor yiyecek falan görünce de ağzının suyu akıyor ben de sütümü sağıyorum geceleri de emziriyorum ama bu aralar inanılmaz azaldı sütüm off
sütüm azalmıyor deme pozitif düşün stres yapma ve bol bol dinlen

siz ankaradaydınız dimi
haklısın çok zor

fatma bende inanaılmaz üzüldüm eşimin sorumsuzlugu allah korusun çocuguma maal olacaktı
bu ikinci kez oldu böyle allahım korusun herşey olabilir
ela zeki falan ama daha 4,5 yaşında bir bebek o
bilemeiyorum çok kötü tartıştık eşimle
konuşmuyoruz
sonumuz hayır olsun da ben pek hayır göremiyorum

düzenli emmediğinden azaldı muhtemelen birde siz moralinizi bozuyorsunuz bırakırmı acaba diye düşünüyorsunuz haliyle sütünüz de etkileniyor tabii çalışıyorsanız eğer sütünüzün kaliteside değişiyordur muhakkak, ek gıdaya geçtiniz mi? yani gide bildiği kadar gidin emzirerek... gerisi nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…