eeee biz seni zaten aldık gitti topiğe balım
ne demek arkadaşım gel hep takıl bize
sende epeyi kilo almışsın bende 68 kg ile hamile kaldım oğluma 95 kilo ile doğuma girdim
iyidir canım senden naberSLMLAR KIZLAR NASILSINIZ BAKLAIM
HAFTANIN TAMDA ORTASI OLDU NE VAR NE YOK
haydi yaz bakiyim ben de bakarım belkim akşamaevet şekerim bende tam dediğin gibi tartıldım bu sabahhh
takılmasın takılmasın tatlı istiyorum benn meyve getirmeyide unuttum bugün
sütlü kahve yapsam kesermi acep yaaa
aç değilim ama tatlı yemem laızm
yaaa hiç parasız olmaz tabi o ayrı,,,
bir an önce düzene sokarsın inşallah paranda gelse ne güzel olur
ben nakit parayı bankada tutuyorum olsa dahi yanımda en fazla 100 tl den fazla para olmaz taşımam yani
aldık bilem hoşgeldinnn
benim yerime de ye o zamannnnn
ayy git tabi incir reçeli var bak gösterimde ilk filmi 3 kez izledim gerçi ikincisi o kadar başarılı değil deniyor ama romantik bir film başka neler var bilmiyorum gösterimde aaa dur sana bir film önerisi yazıcam birazdan bu akşam evde onu izleyeceğiz bir arkadşa önerdi
aldık bilem hoşgeldinnn
ayy git tabi incir reçeli var bak gösterimde ilk filmi 3 kez izledim gerçi ikincisi o kadar başarılı değil deniyor ama romantik bir film başka neler var bilmiyorum gösterimde aaa dur sana bir film önerisi yazıcam birazdan bu akşam evde onu izleyeceğiz bir arkadşa önerdi
oyşş sağolun hatunlar
beni hamilelikte geçenler de mi varmış aldığım 25 kilo ile efsane olmuştum resmen
VERMEZSE ŞUBAT AYINA KADAR BUNU ÇEKİCEM ZELİŞevet şekerim bende tam dediğin gibi tartıldım bu sabahhh
takılmasın takılmasın tatlı istiyorum benn meyve getirmeyide unuttum bugün
sütlü kahve yapsam kesermi acep yaaa
aç değilim ama tatlı yemem laızm
yaaa hiç parasız olmaz tabi o ayrı,,,
bir an önce düzene sokarsın inşallah paranda gelse ne güzel olur
ben nakit parayı bankada tutuyorum olsa dahi yanımda en fazla 100 tl den fazla para olmaz taşımam yani
aldık bilem hoşgeldinnn
Kızzzz iyiyizzz sen napinnn la nerelerdesin bakimmmmmSLMLAR KIZLAR NASILSINIZ BAKLAIM
ne ara olmuştun 57,5 bende olayım 57- 55gel yamacımızaaa canımmm
bende 52 ile evlendim 60 la hamile kaldım 80 le doğurdumm
şimdi 60,5 kiloyum 57,5 olmuştum bi ara
benimde göbek öndee yaaa
ne diyon canım yaa shrek'in karısı gibiydim boy 174 cm kilo 95 bastığım yerden zınk zınk ses geliyordu
hoşgeldinnn kuzummmm iyiyizzzz sennnSLMLAR KIZLAR NASILSINIZ BAKLAIM
ne diyon canım yaa shrek'in karısı gibiydim boy 174 cm kilo 95 bastığım yerden zınk zınk ses geliyordu
VERMEZSE ŞUBAT AYINA KADAR BUNU ÇEKİCEM ZELİŞ
Sen ne diyosun ya,sabahları evden önce ben sonra eşim çıkar
kapıdada kv ile karşılaşırlar eşim çıkar evden kv girer elanın yanına
dün eşim çıkarken aramış annesini kv:başım çok agrıyo biraz gecikebilirm demiş
ölede olmuş
eşim çıkmış kapıdan işe,eladan hemen peşinden çıkmış yukarı eltimlere gtmiş bizim kapıyı kapatıp
eltim evde yokmuş çocuklarını okula götürmüş
ela aglamaya başlamış kapıda kapalı geri eve girememiş.
sonra 4.kata çıkmış yöneticinin ziline basmış aglayarak -babanem gelmedi yalnız kaldım diye aglamış
bu arada kv gelmiş eve ela uyuyu odasında diye hiç gidip kontrol etmemiş.
vurmuş kelleyi yatmış
yönetici eşi aramış kv ona kalkmış ela bizim evde sen nerdesin diye.....
ya bu çocuk asansöre binseydi orada kalabilirdi,dışarı çıksaydı neler olurdu tahmin bile edemiyorum
elim ayagım döküldü duyunca kızlar yavrum allaha emanet yaaa offfff
inanamıyorum ya sorumsuzluğun böylesi çok üzüldüm ...sabahları evden önce ben sonra eşim çıkar
ölede olmuş
eşim çıkmış kapıdan işe,eladan hemen peşinden çıkmış yukarı eltimlere gtmiş bizim kapıyı kapatıp
sonra 4.kata çıkmış yöneticinin ziline basmış aglayarak -babanem gelmedi yalnız kaldım diye aglamış
vurmuş kelleyi yatmış
ya bu çocuk asansöre binseydi orada kalabilirdi,dışarı çıksaydı neler olurdu tahmin bile edemiyorum
kilo mu konuşuyorsunuz kim kaç kilo aldı hamile olmadan önce 36 bedendim 55 kiloyla hamile kaldım 80 oldumen son 2 ay önce tartıldım 15 kg vermiştim kaçım acaba şimdi 38 beden oluyor ama o kadar da güzel durmuyor kıyafetler üzerimde pufff
bu arada sevdim bu topiği alırsınız mı beni aranıza
egecan iyi, bazen değil..neyse geçicek canımmmm sonra acısını çıkarırsınnn egecan nasıl bakimmm
bir de beni düşün gamzem eşimlede çok kötü tartıştık ama onunda elinden bişi gelmiyo işteSen ne diyosun ya,
ya allah aşkına şu eşini ikna et çekin gidin şurdan annelerin yanına ya,
çocuğu kaçırabilirlerdii..
Neler duyuyoruzzz lanet oslun böyle işe ya çok sinirlendimmm çokkk
sabahları evden önce ben sonra eşim çıkar
ölede olmuş
vurmuş kelleyi yatmış
Hemde bayağı girsin,bir de beni düşün gamzem eşimlede çok kötü tartıştık ama onunda elinden bişi gelmiyo işte
offf çok daraldım yaaaaa ikna yoluna gitmiyor işte lanet girsin
egecan iyi, bazen değil..
ruh hali değişken, senin ki nasıl
bizimde hayatımız böle diken üzerinde mi geçecek çalışan anne olmak ne zormuşofff ya ciddi talihsizlik olmuş canım benim yaaa üzme canını allah korumuşş
kız noldu biliyonmu az evvel komşu aradı beni benim oğlan evde kimse yok diye komşuya gitmiş
annem evde kimse olmazsa size gelmemi söylemişti demiş onlarda beni aradı aradım da aldılar çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?