Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

sende hoşgeldin zor bir hamilelik geçirmişsin ben hala emziriyorum oğlum 5,5 aylık 2 sene emzirsem ne güzel olur ah ah sonra diyete de başlarım

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz bu arada çalışıyormusunz sizde çocuklarınız ne kadarlık

bizimde hayatımız böle diken üzerinde mi geçecek çalışan anne olmak ne zormuş

ayy bu okula ilk başladığımzıda hatırlarmısınız yazmjıştım burdan çocuk okuldan çıkıyor ama eve gitmiyor Allahım nasıl bir kabustu o kadar kısa sürede gitmiştim ki 30 km yolu

Allah acılarını göstermesin

bir de beni düşün gamzem eşimlede çok kötü tartıştık ama onunda elinden bişi gelmiyo işte
offf çok daraldım yaaaaa ikna yoluna gitmiyor işte lanet girsin

merhaba, aranızda yeni olduğumu bir kez daha belirtip bir şey sorsam, kreş düşünmez misiniz? yani böyle çocuklara büyükler ve malesef özelliklere babaanneler bakınca biraz minnet kıstırıyorlar sanki, hani çocuğunuza bakmayı lutfediyorlar size, ne bilim benim kafama bir türklü yatmadı bu mevzuu, dadeğiniz gibi Allaha emanet evledınız, dışarı da çıkabilirdi, yada apartmanda bilmediği biri ile de karşılaşa bilirdi, merdiven boşlukları var allah korusun... düşünürseniz aklınıza daha kötü bir sürü şey gelir. sizi tanımıyorum ve tabiki durumunuzu bilemem ama 3 yaşın üstündeyse bebeğiniz devlet ana okulları bile olur. hem yaşıtları ile olmak ona da iyi gelecektir. saygılar

senin kayınvalidenin gamsızlığı beni öldüreceekk nasıll insan bu yaaa pess yağmurr

konuşmadımı eşin yada sen k.valideyle

bizim diyet topikimiz vardı o sıra ben 63,5 kiloydum 57,5 a kadar düştüm
doğumdan sonra 68e indim zaten 68-6,3 arasınıda diş ağrım çoktu osıra iştah gitti yiyemedim öyle gitti
o raylı sistem benim vucuttada var şekerimmmm

gidiyor zaten ama 13.00 başlıyor 17,00de bitiyor
normalde kv eşim çıkmadan gelir onada bişi diyemiyorum sıcak yatagından çıkıp geliyo
kalkamamış işte hastaymış geceden beri...
ela da uyanmaz normalde 10a kadar yatar kahvaltı hopp okula akşamda okuldan çıkar 1 saat sonrada ben geliyorum
aksilik işte eksilik ya

sende hoşgeldin zor bir hamilelik geçirmişsin ben hala emziriyorum oğlum 5,5 aylık 2 sene emzirsem ne güzel olur ah ah sonra diyete de başlarım
emzir tabii valla benim hedefimde 2 yaşına kadar emzirmekti ama kızım emmeyi bıraktı 19. ayı bitirirken buda öyle zormuş ki etrafımdakiler diyorlar şükret bıraktırması daha zordu diye ama o beni bırakınca da ortada kaldım sanki :)

ne diycez ki vefacan ya
aman sölenmekten usandım artık
sadece 10 dk gecikti işte
diyorum ya onada zor yaşlı kadın hergün bizim eve taşınıyo
sırf elanın uykusu bölünmesin diye
hastaymış oda kalkamamış yataktan
hergün geç kalkan ela tilki gibi erkenden uyanmış işte

kusura bakmayın bunu bilmiyordum, aman yine de allah beterinden korumuş. yani bu ilkkez olduysa sanırım oda bir daha yapmaz yada ne bilim eğer evleriniz o kadar yakınsa eşiniz oraya bıraksın kv. gelemicek gibiyim derse birdahakine... çok geçmiş olsun..

teşekkürler işte elanın uykusu bölünmesin diye biz götürmüyoruz kv geliyor.ikinci bebek olunca orada kalacak ela artık

aklıma ne geldi biliyomusun benim k.validede paşam küçükken bakmaya o gelirdi

benim eski çalıştığım işyeri alman disiplini vardı

işe 1 dk geç kalana 5 tl cezası vardı

sinir olurdum k.valide geç kalırdı

bana da 5 tl girerdiii

çok üzüldüm kyv gerçekten ilginçmiş yaaa

benim de diş ağrılarım var ama emzirdiğim için sanırım, kalsiyuma ihtiyacım var hamilelikte gitti zaten bir diş.. o zaman ben de diyet topikinde zayıflarım Allah nasip kısmet ederse

ben 19'a da razıyım şimdiden reddetmeye başladı oğlum geceleri emziriyorum çok sinirli bir bebek işim yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…