Aynen Ege'ye dokunmuyayım Ege iyi.iyi işte anası sıkıştırmazsa iyi
sende hoşgeldin zor bir hamilelik geçirmişsin ben hala emziriyorum oğlum 5,5 aylık 2 sene emzirsem ne güzel olur ah ahmerhaba, bende yeniyim aralarında, hoşgeldiniz, ben hamileyken kilo verenlerdendimilk 4 ayda 5 kilo aldım ama sonra her ay bir kilo verdim çünkü şeker çıktı insülin kullandım son 2 ay. 78 kilo ile hamile kalıp 79.5 kilo doğum yaptım, 2.5 sene geçti hiç diyet yapmamıştım bu gün başladım 3 saat önce tartıltım 76 kiloyum.
bizimde hayatımız böle diken üzerinde mi geçecek çalışan anne olmak ne zormuş
bizimde hayatımız böle diken üzerinde mi geçecek çalışan anne olmak ne zormuş
ayy bu okula ilk başladığımzıda hatırlarmısınız yazmjıştım burdan çocuk okuldan çıkıyor ama eve gitmiyor Allahım nasıl bir kabustu o kadar kısa sürede gitmiştim ki 30 km yolu
Allah acılarını göstermesin
bir de beni düşün gamzem eşimlede çok kötü tartıştık ama onunda elinden bişi gelmiyo işte
offf çok daraldım yaaaaa ikna yoluna gitmiyor işte lanet girsin
senin kayınvalidenin gamsızlığı beni öldüreceekk nasıll insan bu yaaa pess yağmurrsabahları evden önce ben sonra eşim çıkar
kapıdada kv ile karşılaşırlar eşim çıkar evden kv girer elanın yanına
dün eşim çıkarken aramış annesini kv:başım çok agrıyo biraz gecikebilirm demiş
ölede olmuş
eşim çıkmış kapıdan işe,eladan hemen peşinden çıkmış yukarı eltimlere gtmiş bizim kapıyı kapatıp
eltim evde yokmuş çocuklarını okula götürmüş
ela aglamaya başlamış kapıda kapalı geri eve girememiş.
sonra 4.kata çıkmış yöneticinin ziline basmış aglayarak -babanem gelmedi yalnız kaldım diye aglamış
bu arada kv gelmiş eve ela uyuyu odasında diye hiç gidip kontrol etmemiş.
vurmuş kelleyi yatmış
yönetici eşi aramış kv ona kalkmış ela bizim evde sen nerdesin diye.....
ya bu çocuk asansöre binseydi orada kalabilirdi,dışarı çıksaydı neler olurdu tahmin bile edemiyorum
elim ayagım döküldü duyunca kızlar yavrum allaha emanet yaaa offfff
ne ara olmuştun 57,5 bende olayım 57- 55kıyafet olmuyor üzerime çatlaklarımda var göbekimle dalga da geçiyorlar
hehehe ben de kendime hep yavru fil diyodum balon balığı gibi suratım olmuştu kalkmak için iki kişi haydi bre bismillah diye kaldırıyordu
gidiyor zaten ama 13.00 başlıyor 17,00de bitiyormerhaba, aranızda yeni olduğumu bir kez daha belirtip bir şey sorsam, kreş düşünmez misiniz? yani böyle çocuklara büyükler ve malesef özelliklere babaanneler bakınca biraz minnet kıstırıyorlar sanki, hani çocuğunuza bakmayı lutfediyorlar size, ne bilim benim kafama bir türklü yatmadı bu mevzuu, dadeğiniz gibi Allaha emanet evledınız, dışarı da çıkabilirdi, yada apartmanda bilmediği biri ile de karşılaşa bilirdi, merdiven boşlukları var allah korusun... düşünürseniz aklınıza daha kötü bir sürü şey gelir. sizi tanımıyorum ve tabiki durumunuzu bilemem ama 3 yaşın üstündeyse bebeğiniz devlet ana okulları bile olur. hem yaşıtları ile olmak ona da iyi gelecektir. saygılar
emzir tabii valla benim hedefimde 2 yaşına kadar emzirmekti ama kızım emmeyi bıraktı 19. ayı bitirirkensende hoşgeldin zor bir hamilelik geçirmişsin ben hala emziriyorum oğlum 5,5 aylık 2 sene emzirsem ne güzel olur ah ahsonra diyete de başlarım
ne diycez ki vefacan yasenin kayınvalidenin gamsızlığı beni öldüreceekk nasıll insan bu yaaa pess yağmurr
konuşmadımı eşin yada sen k.valideyle
bizim diyet topikimiz vardı o sıra ben 63,5 kiloydum 57,5 a kadar düştüm
doğumdan sonra 68e indim zaten 68-6,3 arasınıda diş ağrım çoktu osıra iştah gitti yiyemedim öyle gitti
o raylı sistem benim vucuttada var şekerimmmm
gidiyor zaten ama 13.00 başlıyor 17,00de bitiyor
normalde kv eşim çıkmadan gelir onada bişi diyemiyorum sıcak yatagından çıkıp geliyo
kalkamamış işte hastaymış geceden beri...
ela da uyanmaz normalde 10a kadar yatar kahvaltı hopp okula akşamda okuldan çıkar 1 saat sonrada ben geliyorum
aksilik işte eksilik ya
teşekkürler işte elanın uykusu bölünmesin diye biz götürmüyoruz kv geliyor.ikinci bebek olunca orada kalacak ela artıkkusura bakmayın bunu bilmiyordum, aman yine de allah beterinden korumuş. yani bu ilkkez olduysa sanırım oda bir daha yapmaz yada ne bilim eğer evleriniz o kadar yakınsa eşiniz oraya bıraksın kv. gelemicek gibiyim derse birdahakine... çok geçmiş olsun..
aynen yasminim ya aynenYAĞMUR HAKKATEN SENİN KUZUN ALLAHA EMANET BU NASIL BİR RAHATLIK
ne diycez ki vefacan ya
aman sölenmekten usandım artık
sadece 10 dk gecikti işte
diyorum ya onada zor yaşlı kadın hergün bizim eve taşınıyo
sırf elanın uykusu bölünmesin diye
hastaymış oda kalkamamış yataktan
hergün geç kalkan ela tilki gibi erkenden uyanmış işte
sabahları evden önce ben sonra eşim çıkar
kapıdada kv ile karşılaşırlar eşim çıkar evden kv girer elanın yanına
dün eşim çıkarken aramış annesini kv:başım çok agrıyo biraz gecikebilirm demiş
ölede olmuş
eşim çıkmış kapıdan işe,eladan hemen peşinden çıkmış yukarı eltimlere gtmiş bizim kapıyı kapatıp
eltim evde yokmuş çocuklarını okula götürmüş
ela aglamaya başlamış kapıda kapalı geri eve girememiş.
sonra 4.kata çıkmış yöneticinin ziline basmış aglayarak -babanem gelmedi yalnız kaldım diye aglamış
bu arada kv gelmiş eve ela uyuyu odasında diye hiç gidip kontrol etmemiş.
vurmuş kelleyi yatmış
yönetici eşi aramış kv ona kalkmış ela bizim evde sen nerdesin diye.....
ya bu çocuk asansöre binseydi orada kalabilirdi,dışarı çıksaydı neler olurdu tahmin bile edemiyorum
elim ayagım döküldü duyunca kızlar yavrum allaha emanet yaaa offfff
teşekkürler işte elanın uykusu bölünmesin diye biz götürmüyoruz kv geliyor.ikinci bebek olunca orada kalacak ela artık
hahahahaaaaaa kız delii yüksek sesle güldüm sayende
benim de diş ağrılarım var ama emzirdiğim için sanırım, kalsiyuma ihtiyacım var hamilelikte gitti zaten bir diş.. o zaman ben de diyet topikinde zayıflarım Allah nasip kısmet edersesenin kayınvalidenin gamsızlığı beni öldüreceekk nasıll insan bu yaaa pess yağmurr
konuşmadımı eşin yada sen k.valideyle
bizim diyet topikimiz vardı o sıra ben 63,5 kiloydum 57,5 a kadar düştüm
doğumdan sonra 68e indim zaten 68-6,3 arasınıda diş ağrım çoktu osıra iştah gitti yiyemedim öyle gitti
o raylı sistem benim vucuttada var şekerimmmm
emzir tabii valla benim hedefimde 2 yaşına kadar emzirmekti ama kızım emmeyi bıraktı 19. ayı bitirirkenbuda öyle zormuş ki etrafımdakiler diyorlar şükret bıraktırması daha zordu diye ama o beni bırakınca da ortada kaldım sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?