insanlar düşüncesiz ama bu durumu eşinde halledebilir onun kuzenleri neticede
ben senin kadar sabırlı olamazdım genic
başka şehirdenmi geliyorlar
seninde hiç yatılı misafirlerin bitmiyo kim geliyo yine kuzum yaaa
çalışan kadının evinde 3 gün kalınırmı
eşin ve annesi çok düşüncesiz kusura bakma da cnm
ne işleri var sende görüşmek şistiyorlarsa yine görüşsünler ama bu gerçekten büyük ayıp
ev hanımı kv görümce var neden onlar degilde sen yani çok kızdım
ooyy o zaman iş çıkışı senin motorlar hızlı çalışacak aman dikkat et kısa devre yapma
ya vefa inan misafir değil bana dokunan gelsinler kalsınlar
ama inanın 2 gündür çocuk üst dişleri çıkarıyor felaket durumumuz
çok düşüncesiz insanlar ve ayaklarına hizmet bekliyorlar
bir de gelenler kvdenin yeğenleri eşimin kuzenleri
ya onun demesi lazım genic çalışıyor çocuk da var gelin siz ya bende kalın ya ......... büyük görümcemin evi de yakın onda kalın diye
eşim gelin bizde kalın dese bile onların düşünmesi lazım ona üzülüyorum
anneveogluşu benim motortlar inan c.tesiden beri soğumadı canım.
bakalım bekliyorum akşam kendi evime geçicem nasıl olsa yemeğim de varo kadar haklısın kiii arkadaşım düşüncesiz eşinin ailesi
valla hepimizin işi zor beinanırım canım kolaymı iki çocuk çalışan annesin
vefam trabzondan geliyorlar 1,5 ay önce eşimin teyzesi vefat etmişti. orada işte tüm kuzenleri (anne tarafından) işte hep birlikte olalım birbirimizi arayıp sormuyoruz arada bir de olsa toplanalım buluşalım muhabbeti yapmışlar. bir de teyzesinin kızı var antalya da yaşıyor onun da erkek kardeşi marmariste yaşıyor neyse teyze vefat edince tek kaldı tabii güya ona destek olmak için onun için geliyorlarmış. kurban bayramında benim görüştüğüm sık olarak iki kuzeni var eşimin bana aynen dediği işte xxxxxxxxxx' e destek olmak için onun için geliyoruz dediler. bende iyi dedim sadece. hatta güldürler falan anladılar az buçuk ne düşündüğümü diye tahmin ediyorum.insanlar düşüncesiz ama bu durumu eşinde halledebilir onun kuzenleri neticede
ben senin kadar sabırlı olamazdım genic
başka şehirdenmi geliyorlar
ben yemeği erkenden yedim geldim derdimi anlatıyorum size kafanızı şişirdim kuzular kusuruma bakmayın olmaz mı
amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsunbunun kusuru mu olur hiç çalışan insanlarız misafir ağırlamak heleki hafta içi bizin için ikiu katı yorgunluk demek yani benim çok gelenim gidenim de olmaz aslında ama geldiklerinde herşeyin en iyisi olsun aman bir kusur bulamasınlar diye döner dururum o yüzden allah kolaylık versin birde böyle emri vakii oldumu içimden gelmeye gelmeye iş yapmak daha birsinirine dokunur insanın...
haydi güzel haberlerini bekliyoruz canım arkadaşımgeldim pataloji sonucunu aldım bakalım dr ne diyecek saat3te randevum
kolay gelsin balimbugun çok yoğunum çokkkkkkkkkkkkkkkk
vefam trabzondan geliyorlar 1,5 ay önce eşimin teyzesi vefat etmişti. orada işte tüm kuzenleri (anne tarafından) işte hep birlikte olalım birbirimizi arayıp sormuyoruz arada bir de olsa toplanalım buluşalım muhabbeti yapmışlar. bir de teyzesinin kızı var antalya da yaşıyor onun da erkek kardeşi marmariste yaşıyor neyse teyze vefat edince tek kaldı tabii güya ona destek olmak için onun için geliyorlarmış. kurban bayramında benim görüştüğüm sık olarak iki kuzeni var eşimin bana aynen dediği işte xxxxxxxxxx' e destek olmak için onun için geliyoruz dediler. bende iyi dedim sadece. hatta güldürler falan anladılar az buçuk ne düşündüğümü diye tahmin ediyorum.
madem onun için geliyorlar madem ona destek olacaklar gitsinler onunla ne yapacaklarsa yapsınlar. hayır eşimde gitsin onlarla gezecek mi eğlenecek mi napıcaksa yapsın yapmasın demiyorum karışmıyorum da ama beni sıkıntıya sokmasınlar istiyorum sadece
kuzummm ilk önce sana kızayım kafamızı şişirmekte ne oluyormuş öleee bir daha duymayayımmben yemeği erkenden yedim geldim derdimi anlatıyorum size kafanızı şişirdim kuzular kusuruma bakmayın olmaz mı
geldim pataloji sonucunu aldım bakalım dr ne diyecek saat3te randevum
bugun çok yoğunum çokkkkkkkkkkkkkkkk
birazdan çıkarsın sabret akşam olduu sana
vefam kimseye diyemiyorum derdimi sinirlenmek de çözüm değil biliyorumkuzummm ilk önce sana kızayım kafamızı şişirmekte ne oluyormuş öleee bir daha duymayayımm
bizim en ortak yönümüz çalışan bayan ve anne olmamız
hepimiz halimizden durumumuzdan anlıyoruzki herşeyimizi paylaşıp emekle dinliyorus çözüm bulmaya çalışıyoruz
böle düşünme bebeğim sakınn
senin dediğin durumu bende eşimin antalyadaki halası ve kuzenleri gelince yaşıyorum
burda eşimin halasının anası kaynanası tüm akrabaları dururken bende kalıyorlar
bende sinir oluyorum çalışıyormu çalışmıyormu
müsaitmi diyen yok
k.valideye demişsin ii yapmışsın
herkes elini taşın altına koysun yazık kuzum sanada
hadi bakalım hayırlı haberler inşallahhhh
ahahahahaaaaaaaaaaaaabirazdan çıkarsın sabret akşam olduu sana
vefa biz niye bu kadar düşünceliyiz pekikuzummm ilk önce sana kızayım kafamızı şişirmekte ne oluyormuş öleee bir daha duymayayımm
bizim en ortak yönümüz çalışan bayan ve anne olmamız
hepimiz halimizden durumumuzdan anlıyoruzki herşeyimizi paylaşıp emekle dinliyorus çözüm bulmaya çalışıyoruz
böle düşünme bebeğim sakınn
senin dediğin durumu bende eşimin antalyadaki halası ve kuzenleri gelince yaşıyorum
burda eşimin halasının anası kaynanası tüm akrabaları dururken bende kalıyorlar
bende sinir oluyorum çalışıyormu çalışmıyormu
müsaitmi diyen yok
k.valideye demişsin ii yapmışsın
herkes elini taşın altına koysun yazık kuzum sanada
hadi bakalım hayırlı haberler inşallahhhh
leeennn ne kıskanacammm seniii beeekıızımmmm sen kıskanıyon beniiiiiiiiii
çatlada patlaaaaaaaaaa
15:50 çıkar yasmin işten vefat 17,30 kadar çalışır
eee arada birde ctesi de çalışırrrrrr
vefam kimseye diyemiyorum derdimi sinirlenmek de çözüm değil biliyorum
sadece üzülüyorum duruma eşimde bakıyor yük bende fazla ciddi ciddi
evde inanılmaz yardım ediyor benim üzerimdeki yük azalsın diye
çünkü bakıyor ben başedemiyorum ona atarlanıcam elini koyuyor taşın altına
kv deye gelince de o da diyor işte alttan almak için akşama buraya gelin yemeğe
sen uğraşma evde vs. dedim yok gelmem ben gece yaptım yemeklerimi işim var evde
hem gelirlese de hazırlıklı olmam lazım dedim
tamam ben seni arar haber veririm gelicek olurlarsa diyor
iyi tamam dedim kapattım
valla iyiki varsınız hiç olmazsa size yazıp anlatıyorum çatlayacağım yoksa
ahahahahaaaaaaaaaaaaa
vefa biz niye bu kadar düşünceliyiz peki
neden onlar bizim gibi düşünmüyorlar
buna da çok kızıyorum
ben birine misafirliğe gideceğim de bile düşürüm
kesinlikle elim boş gitmem hani ev sahibine eziyet olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?