Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

benim de mayısta bitiyor puff sütünü sağıyor musun benim meme ucum sağmaktan büyüdü düzelir sonra inşallah
evet sağıyorum canım buzdolabına koyuyorum gün içinde ve akşam
bugün sağdıklaırmı yarın içiyor. böyle böyle devam ediyoruz

evet sağıyorum canım buzdolabına koyuyorum gün içinde ve akşam
bugün sağdıklaırmı yarın içiyor. böyle böyle devam ediyoruz
benim de günlük maalesef bikaç tane fazla olsaydı daha rahat olurdum ama ilk sağdıklarım tecrübesizlikten ziyan oldu gitti

sagan kizlar, Allah sabir versin....ayni seyi yasadim , cok zaman aliyor...
benim ufak simdi 2 yasini gecti, ve süt icmiyor. Katiyyen almiyor agzina
napacagim bilemiyorum

banada geliyor akşama misafir
canım sana kim geliyor ??
eşin için geçmiş olsuna mı geliyor gelenler

benim de günlük maalesef bikaç tane fazla olsaydı daha rahat olurdum ama ilk sağdıklarım tecrübesizlikten ziyan oldu gitti
ooo işte ben ilkinden tecrübeli olduğumdan küçükken de sağdım buzluğa attım ilk attığımdan başladık vermeye
ama stoklar bitti tabii artık bir de arada çok ağır hastalandım emziremedim antibiyotiklerden o ara tükettik olsun ya şimdi 8aylık oldu 4 ay daha emerse ne ala valla
ben büyüğü 2 yaşına kadar emzirdim gönül isterdi bu da emsin ama zannetmiyorum

napacagim bilemiyorum
ooo çok zor o iş
gerçi süt yerine peynir yoğurt tüketiyorsa sıkıntı değil de

ooo çok zor o iş
gerçi süt yerine peynir yoğurt tüketiyorsa sıkıntı değil de[/QUOTE]

yogurt yiyor sukur, ama yeterli bulmuyorum ....umarim biraz daha buyudugunde daha cok yer ..hatta tekrar sütte icer...

maşallah ya inşallah emer neden emmez diyorsun benim oğluşum çok inatçı emmek istemiyorsa parçalasam kendimi emmiyor

sorma canım ya
iyi ki varlar
anne olunca anlarsın der ya hani annelerimiz; az bile söylemişler. nasıl bir lutuf ki dünyanın başka hiç bir niteti anne olmanın verdiği tadı veremiyor. şükürler olsun ki tada bildim bu sevgiyi. kızıma bakarken dalar giderim bazen ve her seferinde dua ederim allahım sen hiç bir kadının kucağını boş bırakma, anne olmanın zevkini tattır herkese diye... sağlıklı aklı başında evlatlar nasib etsin mevlam ve evlatlarımızı da korusun kem gözden kaza dan beladan... ay kızımı özledim şu mesai bitsede gitsek

napacagim bilemiyorum
benimkide süt yumurta yemiyordu içmiyordu

değişiyorlar canım ya şimdi pazar omletlerimizi oğlum yapıyor

sütüde nesguik ile alıştırdımm
gözzün aydın

gelem mi yardımaaaaaaaa

istemem
ben hazırlıklı hatunum dondurucuda sarma ve böreğim var
gider gitmez kurabiye yaparım oldu bittii hıhhh

aynen eşim için geçmiş olsuna akrabacıklarııı

yogurt yiyor sukur, ama yeterli bulmuyorum ....umarim biraz daha buyudugunde daha cok yer ..hatta tekrar sütte icer...
içer canım sen zorlama ama denemeyi de bırakma sakın arada sırada.

maşallah ya inşallah emer neden emmez diyorsun benim oğluşum çok inatçı emmek istemiyorsa parçalasam kendimi emmiyor
kız onun gözü ne mamada ne de anne sütünde ne de ona yaptığımız yemeklerde
o varsa yoksa bizim yemeklerden yesin dursun

aminnn canım benim
ben de akşamları ikisini yatırınca aynı senin içinden geçirdiklerimi geçiriyorum

kızlar gittim sonuç temiz şükürler olsun çok korkuyordum
dr 4 aylık tedavi verdi sonuca göre miyomu almaya karar verecekmiş

benim oğlumda öyle masada ne varsa istiyor vermeyince içimde kalıyor verince de sütünü mamasını istemiyor

canım benim uzun ve yoğun olan adetlerimde kanamalarım var
miyom nedeni ile

geçmiş olsun annemde de vardı 2008 yılında ameliyat oldu sigara içtiği için kendine iyi bakmadığı için nüksetti şubat ayında bir daha ameliyat oldu sen parça mı aldırdın pataloji için yoksa ameliyat mı oldun

vefa , cok sukur yumurta yiyor, ay onuda yemese idi yanmistim.
cikolata cokk seviyor, ama nesquiki ne hikmetse icmiyor,
kinder cikolatasi varya, onun müptelasi...kurabiye kavanozum var mutfakta, icine abur cuburda koyuyorum, kapaginin sesini duyar duymaz hemen solugu mutfakta aliyor, cikolata ver diye sipa, gelde verme

kızlar gittim sonuç temiz şükürler olsun çok korkuyordum
dr 4 aylık tedavi verdi sonuca göre miyomu almaya karar verecekmiş
fulya gelmiş geşmiş olsun allah beterinden korusun inşallah. bu zamanda doktorlar hep en kötüsünü düşündürürler insana 4 sene önce bende 40 gün patoloji beklemiştim de ne yıpratıcı bir süreçtir iyi bilirim. tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…