evet sağıyorum canım buzdolabına koyuyorum gün içinde ve akşambenim de mayısta bitiyor puffsütünü sağıyor musun benim meme ucum sağmaktan büyüdü düzelir sonra inşallah
benim de günlük maalesef bikaç tane fazla olsaydı daha rahat olurdum ama ilk sağdıklarım tecrübesizlikten ziyan oldu gittievet sağıyorum canım buzdolabına koyuyorum gün içinde ve akşam
bugün sağdıklaırmı yarın içiyor. böyle böyle devam ediyoruz
banada geliyor akşama misafir
canım sana kim geliyor ??banada geliyor akşama misafir
ooo işte ben ilkinden tecrübeli olduğumdan küçükken de sağdım buzluğa attım ilk attığımdan başladık vermeyebenim de günlük maalesef bikaç tane fazla olsaydı daha rahat olurdum ama ilk sağdıklarım tecrübesizlikten ziyan oldu gitti
ooo çok zor o işsagan kizlar, Allah sabir versin....ayni seyi yasadim , cok zaman aliyor...
benim ufak simdi 2 yasini gecti, ve süt icmiyor. Katiyyen almiyor agzina
napacagim bilemiyorum
maşallah ya inşallah emer neden emmez diyorsun benim oğluşum çok inatçı emmek istemiyorsa parçalasam kendimi emmiyorcanım sana kim geliyor ??
eşin için geçmiş olsuna mı geliyor gelenler
ooo işte ben ilkinden tecrübeli olduğumdan küçükken de sağdım buzluğa attım ilk attığımdan başladık vermeye
ama stoklar bitti tabii artık bir de arada çok ağır hastalandım emziremedim antibiyotiklerden o ara tükettik olsun ya şimdi 8aylık oldu 4 ay daha emerse ne ala valla
ben büyüğü 2 yaşına kadar emzirdim gönül isterdi bu da emsin ama zannetmiyorum
ooo çok zor o iş
gerçi süt yerine peynir yoğurt tüketiyorsa sıkıntı değil de
anne olunca anlarsın der ya hani annelerimiz; az bile söylemişler. nasıl bir lutuf ki dünyanın başka hiç bir niteti anne olmanın verdiği tadı veremiyor. şükürler olsun ki tada bildim bu sevgiyi. kızıma bakarken dalar giderim bazen ve her seferinde dua ederim allahım sen hiç bir kadının kucağını boş bırakma, anne olmanın zevkini tattır herkese diye... sağlıklı aklı başında evlatlar nasib etsin mevlam ve evlatlarımızı da korusun kem gözden kaza dan beladan... ay kızımı özledim şu mesai bitsede gitseksorma canım ya
iyi ki varlar
benimkide süt yumurta yemiyordu içmiyordusagan kizlar, Allah sabir versin....ayni seyi yasadim , cok zaman aliyor...
benim ufak simdi 2 yasini gecti, ve süt icmiyor. Katiyyen almiyor agzina
napacagim bilemiyorum
gözzün aydın
gelem mi yardımaaaaaaaa
canım sana kim geliyor ??
eşin için geçmiş olsuna mı geliyor gelenler
ooo işte ben ilkinden tecrübeli olduğumdan küçükken de sağdım buzluğa attım ilk attığımdan başladık vermeye
ama stoklar bitti tabii artık bir de arada çok ağır hastalandım emziremedim antibiyotiklerden o ara tükettik olsun ya şimdi 8aylık oldu 4 ay daha emerse ne ala valla
ben büyüğü 2 yaşına kadar emzirdim gönül isterdi bu da emsin ama zannetmiyorum
ooo çok zor o iş
gerçi süt yerine peynir yoğurt tüketiyorsa sıkıntı değil de
içer canım sen zorlama ama denemeyi de bırakma sakın arada sırada.yogurt yiyor sukur, ama yeterli bulmuyorum ....umarim biraz daha buyudugunde daha cok yer ..hatta tekrar sütte icer...
kız onun gözü ne mamada ne de anne sütünde ne de ona yaptığımız yemeklerdemaşallah ya inşallah emer neden emmez diyorsun benim oğluşum çok inatçı emmek istemiyorsa parçalasam kendimi emmiyor
aminnn canım benimanne olunca anlarsın der ya hani annelerimiz; az bile söylemişler. nasıl bir lutuf ki dünyanın başka hiç bir niteti anne olmanın verdiği tadı veremiyor. şükürler olsun ki tada bildim bu sevgiyi. kızıma bakarken dalar giderim bazen ve her seferinde dua ederim allahım sen hiç bir kadının kucağını boş bırakma, anne olmanın zevkini tattır herkese diye... sağlıklı aklı başında evlatlar nasib etsin mevlam ve evlatlarımızı da korusun kem gözden kaza dan beladan... ay kızımı özledim şu mesai bitsede gitsek
A anneveoglusu geçmiş olsun hastalığın neydi
benim oğlumda öyle masada ne varsa istiyor vermeyince içimde kalıyor verince de sütünü mamasını istemiyoriçer canım sen zorlama ama denemeyi de bırakma sakın arada sırada.
kız onun gözü ne mamada ne de anne sütünde ne de ona yaptığımız yemeklerde
o varsa yoksa bizim yemeklerden yesin dursun
aminnn canım benim
ben de akşamları ikisini yatırınca aynı senin içinden geçirdiklerimi geçiriyorum
canım benim uzun ve yoğun olan adetlerimde kanamalarım var
miyom nedeni ile
benimkide süt yumurta yemiyordu içmiyordu
değişiyorlar canım ya şimdi pazar omletlerimizi oğlum yapıyor
sütüde nesguik ile alıştırdımm
istemem
ben hazırlıklı hatunum dondurucuda sarma ve böreğim var
gider gitmez kurabiye yaparım oldu bittii hıhhh
oyyy canım benim gelmiş geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasınkızlar gittim sonuç temiz şükürler olsun çok korkuyordum
dr 4 aylık tedavi verdi sonuca göre miyomu almaya karar verecekmiş
vefa nasılda bildim ama boşverrrrrrrrrrrrrraynen eşim için geçmiş olsuna akrabacıklarııı
ben tam anlamadim ama.....cok cok gecmis olsun ablam,kızlar gittim sonuç temiz şükürler olsun çok korkuyordum
fulya gelmiş geşmiş olsun allah beterinden korusun inşallah. bu zamanda doktorlar hep en kötüsünü düşündürürler insana 4 sene önce bende 40 gün patoloji beklemiştim de ne yıpratıcı bir süreçtir iyi bilirim. tekrar geçmiş olsunkızlar gittim sonuç temiz şükürler olsun çok korkuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?