leeennn ne kıskanacammm seniii beee
alllamm yaaa
inan insan deşarj oluyor geniccc
bazen en yakınındaki arkadaşın bile halinden anlamıyor
eşin yardım ediyorsa ona söylenecek bişiy yok kendin yerine koy senin ailenden olsaydı diyebilirmiydin kuzummm
eşinide kendin yerine koy
yarın yemeğe k.validene götür 3gün kalmalarıda ne oluyor yaa işte ona kızıyorum
bende düşünürüm gidemem rahatsız etmem
gittiğim eve elim boş gidemem
bunlar görgü ilealakalı birazda canım
ben yemeği erkenden yedim geldim derdimi anlatıyorum size kafanızı şişirdim kuzular kusuruma bakmayın olmaz mı
valla ben bu akşam kimseyi yemeğe falan almıyorum istedikleri yerde yesinlerleeennn ne kıskanacammm seniii beee
alllamm yaaa
inan insan deşarj oluyor geniccc
bazen en yakınındaki arkadaşın bile halinden anlamıyor
eşin yardım ediyorsa ona söylenecek bişiy yok kendin yerine koy senin ailenden olsaydı diyebilirmiydin kuzummm
eşinide kendin yerine koy
yarın yemeğe k.validene götür 3gün kalmalarıda ne oluyor yaa işte ona kızıyorum
bende düşünürüm gidemem rahatsız etmem
gittiğim eve elim boş gidemem
bunlar görgü ilealakalı birazda canım
yasmin kız rahat olmak lazım cidden ama yapabileneeeeeeeeeGENİC
Seni zor bir hafta sonu bekliyor canm
ama kasma kendini sıkma kendini herşey olacağına varırrr
ee bende valla çekmiyorum çat çat söylüyorum her şeyi sonra noluyor " kötü gelin oluyorum"öpüyom seniiiiiiiiiii
bende ne koca derdi
ne kv derdii
var pehhhhhh
allah yardımıcın olsunnnn
kıyamam sana bensana burdan varyaaaaaaaaaa
eee kızım sız olamasanız ben şimdiye hepten tırlatırdımmmmm kafayı hoş düzgünde çalışmıyoda bu kafa neyse iadere ediyom yine dimi vefaa
ahahahahaaaaaaaaa gitme yasminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmyhart1 öyle alttan bakam 2 selam verde gidecem işim varrrr
canım sabır sabır hepimiz yaşadık yaşıyoruz geçecek bu günler dayan.bende bir şey anlatabilir miyim? benim kızımla hiç uyum problemimiz olmadı, kreşe bile sanki alışıkmış gibi gitti arada bir tuttuturur okula gitmicem diye ve ben her seferinde acaba göndermesem mi bu gün diye bir tereddüt ederim ama çocuklar süistimal etmeyi çabuk öğrendiklerinden OKULA GİTMEK ZORUNDASIN ZÜNKÜ ANNE İŞE GİTMEK ZORUNDA diyerek gönderiyorum bu sabah çok ağladıöğretmeninin kucağında servise bindi ama nasıl bağırarak gitti anlatamam gerçi 20 dakika sonra aradım öğretmeni ile kahvaltıya gidiyorlar en önde gidiyor kızınız dediler, mutluydu ama ben öyle dağıldım ki gün bitecek ama ben kafamı taplayamadım hala. sizler bölme durumları nasıl idare ediyorsunuz?
öpüyom seniiiiiiiiiii
bende ne koca derdi
ne kv derdii
var pehhhhhh
allah yardımıcın olsunnnn
bizde idare ediyos seni zaten artıkınnsana burdan varyaaaaaaaaaa
eee kızım sız olamasanız ben şimdiye hepten tırlatırdımmmmm kafayı hoş düzgünde çalışmıyoda bu kafa neyse iadere ediyom yine dimi vefaa
bende bir şey anlatabilir miyim? benim kızımla hiç uyum problemimiz olmadı, kreşe bile sanki alışıkmış gibi gitti arada bir tuttuturur okula gitmicem diye ve ben her seferinde acaba göndermesem mi bu gün diye bir tereddüt ederim ama çocuklar süistimal etmeyi çabuk öğrendiklerinden OKULA GİTMEK ZORUNDASIN ZÜNKÜ ANNE İŞE GİTMEK ZORUNDA diyerek gönderiyorum bu sabah çok ağladıöğretmeninin kucağında servise bindi ama nasıl bağırarak gitti anlatamam gerçi 20 dakika sonra aradım öğretmeni ile kahvaltıya gidiyorlar en önde gidiyor kızınız dediler, mutluydu ama ben öyle dağıldım ki gün bitecek ama ben kafamı taplayamadım hala. sizler bölme durumları nasıl idare ediyorsunuz?
elanoraaa, kiz bayildim ismine yeminnen he!nikita sen nerelisin mesleğin ne
evet canım oğluşun doğumgününde süt izninde bitiyorkızlar benim oğluşum 5,5 aylık süt iznim Yusuf 1 yaşına gelince mi bitecek
bileydim kimlikte küçük vururdum 1 ayevet canım oğluşun doğumgününde süt izninde bitiyor
kıyamam benimde martta bitiyor süt iznimbileydim kimlikte küçük vururdum 1 ayçok sağol canım
olacak biz bile yaşıyoruz zaman zaman gerçi benimkinin gözü pek bir kara evde kalırım kendim diyorvefa84 teşekkür ederim. ben pek alışık değilim kızımın bu hallerine dedim ya sorunsuz başladı onun içinde darmadağın ediyor beni her seferinde öğretmenimiz var hemde müdiremiz kreşte onun tevsiyelerini dinliyorum onun için karşısında kararlı duruyorum ve her akşam mütemadiyen konuşuyorum anne işe gitmek zorunda evde yalnız kalamazsın sende okula gitmelisin, hem öğretmenlerin arkadaşların seni çok seviyorlar diye diye konuşuyoruz. arada birde tutturuyor işte
kıyamam benimde martta bitiyor süt iznim
olacak biz bile yaşıyoruz zaman zaman gerçi benimkinin gözü pek bir kara evde kalırım kendim diyor
sorma canım yabenim kızçem de bazen diyor onu ben beklerim seni diye o dilleri yok mu zaten öldürüyor beni :) sevgi pıtırcığımın
kıyamam benimde martta bitiyor süt iznim
olacak biz bile yaşıyoruz zaman zaman gerçi benimkinin gözü pek bir kara evde kalırım kendim diyor
vefam noldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?