Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

GENİC

Seni zor bir hafta sonu bekliyor canm

ama kasma kendini sıkma kendini herşey olacağına varırrr

öpüyom seniiiiiiiiiii

bende ne koca derdi

ne kv derdii

var pehhhhhh

allah yardımıcın olsunnnn

ben yemeği erkenden yedim geldim derdimi anlatıyorum size kafanızı şişirdim kuzular kusuruma bakmayın olmaz mı

sana burdan varyaaaaaaaaaa

eee kızım sız olamasanız ben şimdiye hepten tırlatırdımmmmm kafayı hoş düzgünde çalışmıyoda bu kafa neyse iadere ediyom yine dimi vefaa

bende bir şey anlatabilir miyim? benim kızımla hiç uyum problemimiz olmadı, kreşe bile sanki alışıkmış gibi gitti arada bir tuttuturur okula gitmicem diye ve ben her seferinde acaba göndermesem mi bu gün diye bir tereddüt ederim ama çocuklar süistimal etmeyi çabuk öğrendiklerinden OKULA GİTMEK ZORUNDASIN ZÜNKÜ ANNE İŞE GİTMEK ZORUNDA diyerek gönderiyorum bu sabah çok ağladı öğretmeninin kucağında servise bindi ama nasıl bağırarak gitti anlatamam gerçi 20 dakika sonra aradım öğretmeni ile kahvaltıya gidiyorlar en önde gidiyor kızınız dediler, mutluydu ama ben öyle dağıldım ki gün bitecek ama ben kafamı taplayamadım hala. sizler bölme durumları nasıl idare ediyorsunuz?

valla ben bu akşam kimseyi yemeğe falan almıyorum istedikleri yerde yesinler
şimdi görümce aradı yarın akşam onları dışarı çıkaracakmış iyi dedim. ne iyisi sen de geliyorsun dedi yok gelmem çocuk zaten huzursuz siz gidin dedim.
c.tesi de küçük görümce gündüz birşeyler yapmak için biryerlere gidelim diyor. ona da sabah büyük havuza gidiyor bende küçüğü kontrole götürecem bakarız dedim. ama gündüz takılırım onlarla akşama da bilemiyorum ne istiyorlarsa onu yapsınlar. pazar da öğlen gidiyorlar hayırlısıyla......................

GENİC

Seni zor bir hafta sonu bekliyor canm

ama kasma kendini sıkma kendini herşey olacağına varırrr
yasmin kız rahat olmak lazım cidden ama yapabileneeeeeeeee

öpüyom seniiiiiiiiiii

bende ne koca derdi

ne kv derdii

var pehhhhhh

ee bende valla çekmiyorum çat çat söylüyorum her şeyi sonra noluyor " kötü gelin oluyorum"
onu da kasmıyorum şimdi çekiniyorlar benden işte bir şey diyemiyorlarrrr

eee kızım sız olamasanız ben şimdiye hepten tırlatırdımmmmm kafayı hoş düzgünde çalışmıyoda bu kafa neyse iadere ediyom yine dimi vefaa
kıyamam sana ben

myhart1 öyle alttan bakam 2 selam verde gidecem işim varrrr
ahahahahaaaaaaaaa gitme yasminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım sabır sabır hepimiz yaşadık yaşıyoruz geçecek bu günler dayan.
sonuçta sen niye çalışıyorsun onun için çalışıyorsun ona daha iyi bir gelecek verebilmek için
yoksa bak benim ufaklık 8 aylık bıraktığımda 3 aylıktı henüz ama büyüyorlar arasıra böyle sıkıntılarda yaşıyoruz
sen akşama onunla birazcık daha fazla zaman geçirirsin ve gönlünü alırsın güzel anne

öpüyom seniiiiiiiiiii

bende ne koca derdi

ne kv derdii

var pehhhhhh

Merak etme dert bulmassa sen gider bulursun derdiii

bizde idare ediyos seni zaten artıkınn

canım dediğin gibi bunları hepimiz yaşıyoruz

aynen çocuklar ii süistimal ediyorlar

duygu sömürüsü senaryoları oscarlık maşallah hepsinin

sabırlı ol canımm konuş mutlaka

birde sebebini anla tatlım neden gitmek istemiyor geçiciyse sorun yok

vefa84 teşekkür ederim. ben pek alışık değilim kızımın bu hallerine dedim ya sorunsuz başladı onun içinde darmadağın ediyor beni her seferinde öğretmenimiz var hemde müdiremiz kreşte onun tevsiyelerini dinliyorum onun için karşısında kararlı duruyorum ve her akşam mütemadiyen konuşuyorum anne işe gitmek zorunda evde yalnız kalamazsın sende okula gitmelisin, hem öğretmenlerin arkadaşların seni çok seviyorlar diye diye konuşuyoruz. arada birde tutturuyor işte

bileydim kimlikte küçük vururdum 1 ay çok sağol canım
kıyamam benimde martta bitiyor süt iznim

olacak biz bile yaşıyoruz zaman zaman gerçi benimkinin gözü pek bir kara evde kalırım kendim diyor

olacak biz bile yaşıyoruz zaman zaman gerçi benimkinin gözü pek bir kara evde kalırım kendim diyor

benim kızçem de bazen diyor onu ben beklerim seni diye o dilleri yok mu zaten öldürüyor beni :) sevgi pıtırcığımın

benim de mayısta bitiyor puff sütünü sağıyor musun benim meme ucum sağmaktan büyüdü düzelir sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…