Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

canım senin adına çok üzüldümmm

bizimde böle bi tartışmamız olmamıştır hep korkarım böle olmasından

sen elinden geleni yapmışsın kuzum üzme kendini

k.valideler babannneler böyle kayırıyor çocuklar güç buluyor işte

benim oğlanda yapar kullanır bazen bunu

ben hemen durması için ikazımı veririmm

eşin de annesiyle konuşsun bence

hata annesinde yavrummm

Yaw ben bu nafakayı istediğim zaman işi gücü yoktu iş arıyordu.

Ve ayrıca benimle ewliyken arkamdan yapmış olduğu borçları hala ödüyor gerizekalı.
Bunun eline bi bok kalmıyor.
Oyuzden o nafakayı bile bana zor veriyor...

canbım ya çok üzüldüm okuyunca hepimizin başına gelen şeyler bunlar alına kv olmasa idi bu kadar büyümeden halledilecek bir konu ama o anda kv orada olduğu için çocuklar çok şımarıyor resmen huyları değişiyor
inşallah düzelirsiniz iyi olmamış kaç sene sonra böyle olması ama o da ilk kızgınlıkla konuşmamıştıır belki bir iki güne güzelir bence

ben kayınvalidemle hiç beraber yaşamadım sene de 20 gün tatilde biz onlara gideriz 2 senede birde onlar gelir 1 ay kalırlar tüm muhabbetimiz bundan ibaret vallihi zor işmiş, gerçi büyük eltim kv ile beraber yaşadığı için onların çocuklarına bakıp ne kadar zor birşey olduğunu anlayabiliyorum. malesef babaennelerin torunlarına yaklaşımı çocukların fazla yüzlü yapıyor, yani nasılsa bir arka alanım var nasılsa babaannem dedem dediğimi yapar diye bir garanti sevzdiklerinden çok zor oluyor annalerin söz geçirmesi. allah kolaylık versin. kv deniz le ilk kez tartışmışsınız daha olayın sıcaklığı var aradan bir iki gün geçsin düzelir inşallah. eşler tabiki önce annerelinden yana oluyorlar genelde ama düşününce size hak verecektir, aklı selimle düyünmesi lazım hepinizin sadece. allah kolaylık versin.

al işteee ne kadar haklı olsakda eminim benim eşimde böyle derdiii

Hmmmm bence çözülmeyecek bir durum değil....
Her zaman olan birşey değilmiş takma canım benim....
Gerçi kayınvaliden abartmış olsa da olsun yaşına verr...
Görüştüğünüz zamanda hiç bişi olmamış gibi davran sarıl...

al bir örnekte benden
dün kv aradım yolda elayı alıyım diye oda yemek yaptım size getiriyimde yiyelim dedi ok dedim
sofrada kavun aldım şu kadara dedi dün kızlarada aldım dedi çok güzel tadı filan
bende anne bize de alsan,hep görümcelere alırsın böle uygun şeyleri dedim
kvarayı veren düdüğü çalar dedi onlara soruyorum parasını alıyorum,öle alıyorum dedi
süt mevzusundada aynını yaptın anne ben denk gelemiyorum,sana alırmısın diyorum yine almıyorsun.bende bidaha senden bişey istemem dedim.paranın üstüne mi yatıcam ki lafı edilmez bence 5-10liranın dedim.eşimde destekledi.sonra neyse ben kendi göbeğimi kendim kesmeye alıştım sağol ben manavdan alıyorum dedim.ama çok sinr oldum ya.

benim oğlanla konuştum onlar gidince yaptığın doğrumu neden o kadar ağladın bak hepimiz üzüldük dedim
beni sevmiyor istemiyormusun sen gerçekten dedim
oğlan üzgündü, üzerine fazla gitmedim beni sevdiğini söyledi öptü sardı beni
sonra ona masal okudum yatırdım.

vallahi annesi ile konuşacağını hiç sanmıyorum ama artık adım atmam ben kendi adıma kendi bilir vefa
memlekete dönmek istiyorsa kendi bilir
eşime politik davrandım kadın haklı ömrünün son döneminde kendi evinde memleketinde akrabaları ve eşi dostu ile olmak istemesi hakkı dedim

benimki türünün tek örneği kızlar

sağol tatlım yorumun için. ama bütün gece yatamadım çok huzursuzum çok

Off offf laflara bakkk

lili yorumun için çok teşekkür ederim canım ben inan dün gece telime gelip konuşsa idi bunu yapacaktım
ama şimdi o kadar kırgın ve gerginim kiii

vefa bende öyle canım benim

hakikaten ben yarın önce kendim için sonra kızım için hastane ziyaretleri yapıcam pazar günün de temizlik hadi şimdiden hepimize kolay gelsin :)
oyy hastane ileri zor be canım

eee biliyorsun işte boşver
öyle yada böyle verecek o nafakayı sana

Hep biz dikkat edelim onlarda öküzz olsun hep dimiii..
malesef lil

Kızlarrr çok komik bir rakam söylüyorum size sıkı durun.

300 TL nafaka veriyor.
Ben bu kadar istedim.
Fazlasını veremeyeceğini bildiğim içn.
Şimdi diyorum ki keşke 500 TL deseymişim...
boşverrrrrrrr lilican
olmuş bir kere

ooo sana da kolay gelsin canım
,yemek işleri sıkıntılı

canım benim malesef annesini koruyacak olay anında yanınızdaydı bir de düşün
ya olmasaydı da senin kv de den duysaydı daha büyük huzursuzluk olurdu
boşver sen de bundan sonra mesafeni koyarsın ona anlar seni canım
kırgınlık küslük yapma ama bu defa eşinle de aran bozulur
evdeki huzurunu bozmadan halledersin sen

yağmur var ya seninle de benziyoruz arada sırada kız
benimki de yapar aynı şeyi
hatta bende 2 görümce var onlar da birbirlerine yaparlar ki güya bana söylemezler
ama rabbim öyle büyük ki ben öyle temiz kalpliyim ki allah karşıma çıkarıyor ve kendi ağızlarıyla söylüyorlar
sonra tabii bende sende çat çat söylüyorum her şeyi sonra ne oluyor kötü gelin oluyoruz boşverrrr
böylesi daha iyi

canım sayfamıza hoşgeldin öncelikle
inşallah canım benim

sağol tatlım yorumun için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…