- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
al bir örnekte benden
dün kv aradım yolda elayı alıyım diye oda yemek yaptım size getiriyimde yiyelim dedi ok dedim
sofrada kavun aldım şu kadara dedi dün kızlarada aldım dedi çok güzel tadı filan
bende anne bize de alsan,hep görümcelere alırsın böle uygun şeyleri dedim
kvarayı veren düdüğü çalar dedi onlara soruyorum parasını alıyorum,öle alıyorum dedi
süt mevzusundada aynını yaptın anne ben denk gelemiyorum,sana alırmısın diyorum yine almıyorsun.bende bidaha senden bişey istemem dedim.paranın üstüne mi yatıcam ki lafı edilmez bence 5-10liranın dedim.eşimde destekledi.sonra neyse ben kendi göbeğimi kendim kesmeye alıştım sağol ben manavdan alıyorum dedim.ama çok sinr oldum ya.
canım benim malesef annesini koruyacak olay anında yanınızdaydı bir de düşün
ya olmasaydı da senin kv de den duysaydı daha büyük huzursuzluk olurdu
boşver sen de bundan sonra mesafeni koyarsın ona anlar seni canım
kırgınlık küslük yapma ama bu defa eşinle de aran bozulur
evdeki huzurunu bozmadan halledersin sen
canım oğluşua anlatırsın böyle davranmaması gerektiğini o anlar senibenim oğlanla konuştum onlar gidince yaptığın doğrumu neden o kadar ağladın bak hepimiz üzüldük dedim
beni sevmiyor istemiyormusun sen gerçekten dedim
oğlan üzgündü, üzerine fazla gitmedim beni sevdiğini söyledi öptü sardı beni
sonra ona masal okudum yatırdım.
vallahi annesi ile konuşacağını hiç sanmıyorum ama artık adım atmam ben kendi adıma kendi bilir vefa
memlekete dönmek istiyorsa kendi bilir
eşime politik davrandım kadın haklı ömrünün son döneminde kendi evinde memleketinde akrabaları ve eşi dostu ile olmak istemesi hakkı dedim
yok kız bende de var seninkilerdenbenimki türünün tek örneği kızlar
sağol tatlım yorumun için. ama bütün gece yatamadım çok huzursuzum çok
hayır huzursuz olma sen vicdanen rahat ol sen adımı atmışsın keyfi bilirlili yorumun için çok teşekkür ederim canım ben inan dün gece telime gelip konuşsa idi bunu yapacaktım
ama şimdi o kadar kırgın ve gerginim kiii
Telefona gelmemesi ewet hoş olmamış,lili yorumun için çok teşekkür ederim canım ben inan dün gece telime gelip konuşsa idi bunu yapacaktım
ama şimdi o kadar kırgın ve gerginim kiii
kız bir lirayı ister benimki.aayyy senin kyvde sizden kavun süt parasını almasa batacak kaldıki verirsin söylenecek sözmü bu yaaa
Ya tamam tanıyorum da..
Ne bilim sen ewlenirsen çocuğu alırım senden demesini biliyor ama...
Off allahımm...
koy canım tabii biz onlara yeri geliyor sırf eşlerimiz için nelere katlanıyoruzzaten iyiki yanımızda iken bu olay oldu şahidi oldu dedim kendi kendime
o kadar haklısın kii ama mesafe koyacam artık
Bence oğlan istedi o da kıramadı...belki bir nebze seni şaşırtır diye bekliyorsun demi
çok beklersin malaesef seninle benim ki türün son örneği
bak dün ne oldu
oğlan babayı aradı baba bana abur cubur alırmısın dedi
oda
tmm alalım dedi
sonra tel ben aldım
lütfen çocuğa kek çikolata cips asitli yiyecek alma onlar olunca evde yemek yemiyor oturup herdaim onları yiyor
o zaman ne alayım dedi
bende çerez falan al dedim kuru kaysı üzüm yaban mersimi badem fındık fıstık küçük süt al dedim o da tmm dedim
fazla yediği zaman dışardan yaralar patlıyor vucudunda bunu da kendisi iyi bilir rahmetli
gitti oğln avm oturmuşlar koca bir pizza 1 lt kola almış çocuğa oturmuş onları güzelce yemiş
şimdi ben bu rahmetliye nediyem en güzel birdaha bir şey dememek SALLA GİTSİNNN
sonra oğlan akşam anne miğdem bulanuyor
Senle süper dünür oluruz hanapim kız sinir ediyor beni yaaa
lafı yedi oturdu valla
eee boşuna mı ferhunde gelinim
SAĞOL CANIM HOŞBULDUKcanım sayfamıza hoşgeldin öncelikle
inşallah canım benim
lan senle biz varya kavgasız bir günümüz geçmezSenle süper dünür oluruz ha
okudun mu yazdıklarımı önceki sayfadakikız bir lirayı ister benimki.
öle bir kadındır yani.
bende hiç lafını ettirmem ama
gelinim ya bana almıyor işte
almazsa almasın bu sondu bidaha ne isterim nede kabul ederim
dökerim çöpe evime koymam
allahım sana geliyorumbelki bir nebze seni şaşırtır diye bekliyorsun demi
çok beklersin malaesef seninle benim ki türün son örneği
bak dün ne oldu
oğlan babayı aradı baba bana abur cubur alırmısın dedi
oda
tmm alalım dedi
sonra tel ben aldım
lütfen çocuğa kek çikolata cips asitli yiyecek alma onlar olunca evde yemek yemiyor oturup herdaim onları yiyor
o zaman ne alayım dedi
bende çerez falan al dedim kuru kaysı üzüm yaban mersimi badem fındık fıstık küçük süt al dedim o da tmm dedim
fazla yediği zaman dışardan yaralar patlıyor vucudunda bunu da kendisi iyi bilir rahmetli
gitti oğln avm oturmuşlar koca bir pizza 1 lt kola almış çocuğa oturmuş onları güzelce yemiş
şimdi ben bu rahmetliye nediyem en güzel birdaha bir şey dememek SALLA GİTSİNNN
sonra oğlan akşam anne miğdem bulanuyor
Aahhahah dururlar bir köşede bizi izlerlerlan senle biz varya kavgasız bir günümüz geçmez
sen cazgır ben cazgır elayla ege ortada kalır valla
hahaha valla yaaa onlarıda delirtiriz biz kızzzAahhahah dururlar bir köşede bizi izlerler
ahahahaha psikopatsın kızım sen aynı benhahaha valla yaaa onlarıda delirtiriz biz kızzz
hele bir dönem kurban bayramında küsmüştük ya kv ile
nasıl bir psikolojiyse nasıl kinleştiysem
rüyamda onu öldürme planları yapıyrdum
valla ben hanımefendi kişiliğimi koruyum diyorum ama olmuyorahahahaha psikopatsın kızım sen aynı ben
Ben ewliyken kayınvalideyle çatır çatır kavga ediyordumm
Birde o rahmetli sen haklısın derdi hep beni tutardıı anasına kızardı biliyon muvalla ben hanımefendi kişiliğimi koruyum diyorum ama olmuyor
yapana yapacaksın bu kv bile olsa hakkını arayacasın dimi
ahahahaha psikopatsın kızım sen aynı ben
Ben ewliyken kayınvalideyle çatır çatır kavga ediyordumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?