genic koyaydın önlerine ekmek peynir yeselerdi diyorum ama bende yapamyorum aynen yaakızlar dün eve gitmeden eşim aradı dedi ki hayatım yemeğe gelmeyecekler ben konuştum onlarla kasma kendini.
neyse ben de kasmadım gittim eve hazırladım yemeği yedik içtik pat marmaris grubu(2 tane erkek) geldi. hayır bir de birinin kayınvalidesi burada yaşıyor eşini ve çocukları oraya bırakmışlar sonra da bize gelmişler. be arkadaşım bu adam size sormuş yemek için biz gelmeyeceğiz yemeğe demişsiniz bir de hem yolda hem de kayınvalidenlere de uğruyorsun ama yine bana gelince biz açız diyorsun.
vefa var ya o an sen geldin aklıma koy önlerine peynir ekmek dedim kendi kendime
neyse yemekten sonra ben çocukları uyutmak için içeri geçtim onlar çay falan demlemişler sonra da 10,30 gibi havalimanına gittiler eşim dahil. eşime msj attım kalmaya gelecek olan olursa msj at bana diye.
neyse trabzon gurubundan bir kişi geldi diğerleri teyze kızında kalmaya gitmişler. bakalım bu akşam nasıl bir atraksiyon oalcak
günaydın kuzummm hayırlı cumalarGünaydın canlarım
günaydın tatlım cuman mübarek olsunHayırlı Cumalar hanımlar
Zeynom seninde cuman hayırlı olsun inşallah
ben asla misafirime surat yapamam yapmamgenic şöle düşün arkadaşım surat filan yapmasaydın en aznıdan eşin için
geçtiğimiz haftalarda cumartesi gecesi saat22:00de emrivaki yaparak teyzemler geldi yatılı bir şekilde
pazar günü 16:00da gittiler ben emrivaki yaptıkları için biraz kendi kendime kızsamda sevindim güzel agırladım
ve bana eşim dediki aynı şeyi köydeki teyzem yapsaydı burnumdan getirirdin yagmur.emrivakileri hiç sevmezsin sen dedi.
haklıydı ama çok fesatça bir düşünce ama cidden böle yapardım,durdum düşündüm misafire ne olursa olsun surat yapmamak gerekirdiç.eşime haksızlık yaptıgımı bencil oldugumu düşündüm.daha dikketli olacagım
oyyy oyy günaydın ballı kaymakkkKimse bana günaydın dememişş
İlk ben günaydın demiştim oysa ki
GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYDIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNN
günaydın günaydın benim küçük aşkım günaydın günaydın sanaaaaa (kızım uyandırma şarkısı)
benim hafta sonu proğramım
yarın 9a kadar yatarım sonra ögleden sonra
apartmanda birine bebek görmesine gidicez apartmanca
sonra akşamındada avm ye gidicez kışlık eksiklerimiz var onları tamamlıcam
pazar da muhtemelen biraz ev işi çamaşır olur:)sonrasında elayı buz patenine götürücem
akşam programı üniden arkadaşa gidicez:)=
seninki pek keyifliymiş be tatlım
Hep böyle yapıyor.evetyttttt sana dedim tabi kime diyeceğim başka
desin dursun ne takıyorsun kafayaaaa
Dün eski eşimi aradım.
Geçen hafta almadılar oğlanı ve bugün ayın 7'si hala nafakayı vermedi.
Aradım bunu açtı.
Dedim maaşın yattımı ne zaman vereceksin nafakayı.
O da yattı ewet dedi.
Okulun parasını vermem lazım gecikti dedim.
Cuma günü alacakmısınız oğlanı dedim.
Hayır almıcaz dedi.
Neden dedim.
Hastayım ben 3 gündür ewde yatıyorum dedi.
Bende ozaman hesap numarama yatır dedim nafakayı.
Tamam dedi. Sen mesaj yaz hesap numaranı dedi.
Daha önce yollamıştım mal silmiş demek ki..
Bende gönderdim sonra, bugün yatırmasını bekliyorum anlayacağınız.
10 günü geçti oğlanı görmüyor ve dün akşam aradığımda insan der ki ver sesini duyayım..
Hiçççç böyle bişi aklına gelmez mi bir insanın...
Nasıl dayanıyor ben ararken ver bir sesini duyayım demiyor....
Hep böyle yapıyor.
Bir işe giriyor.
Sonra hep hasta oluyor.
Benimle ewliyken de böyleydi.
Muhakkak bir yerine bişi oluyordu..
Salak şey...
Eğer bana nafakayı vermezse düzenli yandım ben yandım.
Oyuzden çalışması lazım bu gerizekalının....
Ya tamam tanıyorum da..
Ne bilim sen ewlenirsen çocuğu alırım senden demesini biliyor ama...
Off allahımm...
Hep biz dikkat edelim onlarda öküzz olsun hep dimiii..genic şöle düşün arkadaşım surat filan yapmasaydın en aznıdan eşin için
geçtiğimiz haftalarda cumartesi gecesi saat22:00de emrivaki yaparak teyzemler geldi yatılı bir şekilde
pazar günü 16:00da gittiler ben emrivaki yaptıkları için biraz kendi kendime kızsamda sevindim güzel agırladım
ve bana eşim dediki aynı şeyi köydeki teyzem yapsaydı burnumdan getirirdin yagmur.emrivakileri hiç sevmezsin sen dedi.
haklıydı ama çok fesatça bir düşünce ama cidden böle yapardım,durdum düşündüm misafire ne olursa olsun surat yapmamak gerekirdiç.eşime haksızlık yaptıgımı bencil oldugumu düşündüm.daha dikketli olacagım
mal bu adam ya harbi malHep böyle yapıyor.
Bir işe giriyor.
Sonra hep hasta oluyor.
Benimle ewliyken de böyleydi.
Muhakkak bir yerine bişi oluyordu..
Salak şey...
Eğer bana nafakayı vermezse düzenli yandım ben yandım.
Oyuzden çalışması lazım bu gerizekalının....
ne denirki odunnn işteee
sende kafanı bulandırıp sinir olma bu adam için
düşüncesizzz
lili nekadar ödüyor nafaka için
Kızlarrr çok komik bir rakam söylüyorum size sıkı durun.pardon ama bu okadar kolay mı? ne demek alırım, marketten peynir mi alıyor tövbe yarabbim Cuma mubarek gün kötü söyletecekler... hiçte kolay değil arkadaşım yok öyle bir dünya hem en basitini söyleyeyim sana geciktirdiği nafakalar bile velayet davasında onun aleyhine olur... sıkmayın canınızı... saygılar :)
anesaysa senin kızın hangi kreşe gidiyo gölbaşındapardon ama bu okadar kolay mı? ne demek alırım, marketten peynir mi alıyor tövbe yarabbim Cuma mubarek gün kötü söyletecekler... hiçte kolay değil arkadaşım yok öyle bir dünya hem en basitini söyleyeyim sana geciktirdiği nafakalar bile velayet davasında onun aleyhine olur... sıkmayın canınızı... saygılar :)
evet bende yarınki programı açıklıyorum
sabah büyük havuza baba ile
küçük benimle kontrole doktora
ben küçüğü anneme bırakıp büyüğün okuldaki toplantıya yetişeceğim
büyük 11 de çıkar havuzdan okuldan çıkmamız 12 yi bulur
oradan küçüğü alıp misafirlerle brunch a gidecekler onlara takılırız yüksek ihtimal
akşama da bilemeyeceğim
Aynen öyle ayşemmal bu adam ya harbi mal
insan evladını hiç mi özlemez
bizler hasta olsak sürüne sürüne görürüz evladımızı
işte baba anne farkı
sende ayrı bir havasın ya nasıl verirse versin neden acıdınki bu adama 300tl ne yaKızlarrr çok komik bir rakam söylüyorum size sıkı durun.
300 TL nafaka veriyor.
Ben bu kadar istedim.
Fazlasını veremeyeceğini bildiğim içn.
Şimdi diyorum ki keşke 500 TL deseymişim...
Kızlarrr çok komik bir rakam söylüyorum size sıkı durun.
300 TL nafaka veriyor.
Ben bu kadar istedim.
Fazlasını veremeyeceğini bildiğim içn.
Şimdi diyorum ki keşke 500 TL deseymişim...
Ya tamam tanıyorum da..
Ne bilim sen ewlenirsen çocuğu alırım senden demesini biliyor ama...
Off allahımm...
aferinnn diyorum sana kız 300 tl neyine yetiriyon bacımmmm
off kuzum neler yaşamışsınbenimde dün canım sıkıldı kyvye
dün balık almıştık fazlaca eşime dedim annenleri alalım bize geçelim hep beraber yeriz dedim
oda tamam dedi aldık bize geçtik yedik sonra oğlanın derslerinin yaptırması gerek benim oğlan ben babaannemle yapacağım, oda tamam dedi odaya girdiler 3 satırı zor yazdılar oğlana bakayım diye girdim birkaç kez oğlan beni odadan çıkardı beni istemidi hadi öyle olsun dedim, 1 sayfa bitti bunlar ara verdiler oğlan biraz dinlendi sonra tekrar benimle girdi odaya ders yapmaya oğlan atarlı hareketler yaptı bende oğlum bu ödevini yapmamız gerek hadi oğlum dedim, sonra eşim sesimizi duymuş kızdı geldi buna ayar verdi, kızdı ödevini yap diye neyse eşim çıktı bizim oğlan piskopata bağladı ağlamalar sızlanmalar bende yine kızdım neden ağlıyorsun ağlayacak birşey yok dedim o ara ani hareket yaptı kalem azdaha gözüm çıkıyordu o ani hareketle bende buna vurdum ağlama gücü dahada arttı sıpanın, bunun üzerine eşim ve kyv odaya geldiler oğlan bunları görünce ağlamanın dozajını arttırdı ve beni odadan kovdu, oğlum yaptığın doğru değildi gözümü çıkarıyordun az daha dedim, ona ulaşmaya denedim, sonra kyv çocuğa özel ilgi göstermeye başladı öyle yapma oğlum ya annenin gözüne gelseydi deme yok. neyse ben sinirlendim çıktım odadan bunlar kaldı benimki ağlaya ağlaya ödev yaptırılmaya çalışıyor. eşim bir ara odadan çıktı böyle ödev yaptırılmaz annenler burda iken bu çocuk cozuttu dedim. oda şaştı ne yapacağını
Neyse en son ben kapıdan bir bakayım dedim bunun üzerine benim oğlan gelip beni yine odadan kovmaya kalkı seni istemiyorum defol dedi bende oğlum böyle konuşma ben senin annenim dedim. Bu ağlamaya devam etti ve kyv ondan sonra koptu bu çocuğa zorla ağlayarak döverek ders yaptırıyorsun deli edeceksin çocuğu dedi bende sizden yuz buluyor ondan böyle ağlıyor yoksa böyle yapmıyor dedim ondan sonra kyv daha bir coştu bağırarak sen böyle inatsın inatla çocuğa zorla ders yaptırıyorsun bu inadın hep senin var yıllardır inatsın filan demeye başladı dedim bu konu ile benim inat olmamın ne alakası var ayrıca yıllarca ne inadımı gördünde böyle konuşuyorsun dedim sesim yükseldi ama onun seni hep yüksekti bu sefer alın çocuğunuzu ne yaparsanız yapın delirtirmisiniz mühendis yaparsın ne yaparsan yap dedi. Buraya bizim oğlana destek olmak için memleketteki evlerini bırakıp geldiler sağolsunlar bizde kiralarının yarılarını karşılıyorduk eşimle bu nedenle. Kyv hazırlandı acelece ben bu arada yatak odasına girdim eşyaları yerleştirdim dünden katlanananları, eşime gel beni eve bırak ben gdiyorum dedi. Bu yıl biz burda sonkez kalıyoruz gelecek yıl burda olmayacağız oğlanı ne yaparsanız yapın dedi, birde eğitimcilere sor bakalım böylemi ders çalıştırılır diye bana hala söylenmeye devam ederek gitti eşimde arkasından indi.
O gittikten sonra yaşananlara çok üzüldüm yıllarca hiç tartışmamız olmamış bir kyvye sahiptim ve herkes bize imrenirdi. Emeği çoktur üzerimizde bunun üzerine tansiyon hastasi birde kıyamadım yarım saat sonra aradım telini eşim açtı annesini istedim hanım benimle küs olduğunu ve konuşmayaağını söyleyerek konuşmadı benle buna o kadar sinirlendim kiii anlatamam.
Eşim geldi konuştuk ikimizde de hata olduğunu söyledi. eşime bir noktaya kadar katılıyorum, ama ben onu aradım tele gelmemesi ve arkadan ben küsüm onla konuşmam demesini hazmedemiyorum kızlar
çok uzun oldu ama sizce ben ne yapmalıyım artık
off kuzum neler yaşamışsın
oglanın sana ters yapması defol git demesi normal senin ona bağırman mı anormal
offf ya çok sinirlendim şu anda yaaa
kv tamamen haksız canım ama seni bukdar eleştirme hakkını kim veriyor ona
oglanın resmen huyunu suyunu değiştirmiş bu kadın ya
bırak giderse gitsin sende başının çaresine bakarsın
kiranın yarısını karşılayacagına evine bi kadın alırsın ogluna bakacaz
çok sinirlendim oğluna da kvnede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?