yaseminnnn özledim seniiii
günaydın güzellikler yağmurcum hiç o topa girmiyorum bakıyorum ben sinirlenicem asla konuşmuyorum üstüne bir çizgi çektim mi tamamdır benim için.
kaldı ki ben bugün toplum içinde bir söz hakkına sahipsem ben bu masanın başında oturabiliyorsam hepsi onun sayesinde. kaldı ki namaz da kılarım oruç da tutarım hepsinin yeri hepsinin durumu farklı.
ama bunu birilerine anlatmaya çalışmam. bana da bir şeyleri söylemeye kalkanı söyleyeni silerim
Günaydın kızlarrrrr
günaydın güzellikler yağmurcum hiç o topa girmiyorum bakıyorum ben sinirlenicem asla konuşmuyorum üstüne bir çizgi çektim mi tamamdır benim için.
kaldı ki ben bugün toplum içinde bir söz hakkına sahipsem ben bu masanın başında oturabiliyorsam hepsi onun sayesinde. kaldı ki namaz da kılarım oruç da tutarım hepsinin yeri hepsinin durumu farklı.
ama bunu birilerine anlatmaya çalışmam. bana da bir şeyleri söylemeye kalkanı söyleyeni silerim
günaydın kızlarrr
yağmur sabahtan baya atarlanmışsın cnm
yapacak bişi yokk
ben onu bunu bilmem ama sonumuz hiç iyi değil
Günaydın kızlarrrrr
günaydın
aslında hepimizin sorunu aynı
herkes sanki dini bunlardan öğrenecekler
kim ne derse desin ben oğlum biz atatürk çocuğuzyuz
Günaydınnnn
günaydınnn hepinizeee canlar
bide minnak ufaklığa günaydın zelişşşş
SABAH SABAH O KADAR DOLUYUM Kİ GÜN BOYU FACEMDE arkadaş listemden insan çıkarmakla ugraştım sebebi:atatürk için yapılanlara,anmalara alenen hakaret boyutunda konuşanlar,saygı duruşumuzla bile alay edenler.siz kıl tüy olmaya alıştınız ama insan olmayı beceremediniz densizler
Yorum yok günaydınçok sinirlendim vefacan tabiki hangi biriyle kavga ediceksin kafa basmıyor maalesef
tamam anlarım sevmeye bilirsin ama neden ölen bir adama bu denli saygısızlık yapıyorsun
anıtkabiri paylaşıp küfür ediyorsun yazıktır allah sorar ya
çok üzüldüm vefa can ama elden ne gelir
elaya saat 9,u 5 geçe şiirini ezberlettim.
bazı aile büyükleri eşimin tarafından sure ezberlemezsin dedi mesel
ya allah aşkına şu düşünceyi bir atın dedim çok sinirlendim
atatürk deyince,yanına bi allah bi peygamber getiriyolar hemen
sanki kıyaslıyoruz gibi...
onuda yaratan allah değilmi
çok doldum
SABAH SABAH O KADAR DOLUYUM Kİ GÜN BOYU FACEMDE arkadaş listemden insan çıkarmakla ugraştım sebebi:atatürk için yapılanlara,anmalara alenen hakaret boyutunda konuşanlar,saygı duruşumuzla bile alay edenler.siz kıl tüy olmaya alıştınız ama insan olmayı beceremediniz densizler
canımm günaydınn
bende bir Atatürkçü babaannenin torunuyum
babam tarihçii
10 kasımda sabahları babam yatağımızdan kaldırırdı saygı duruşu için
bize büyüklerimiz bizde çocuklarımıza aşılayacağız milli duygularımızı
ben face de öle polimik yaratanlara anlam veremiyorum
din,siyaset,gelenek göreneklere biraz saygı ve edep yahu
çok sinirlendim vefacan tabiki hangi biriyle kavga ediceksin kafa basmıyor maalesef
tamam anlarım sevmeye bilirsin ama neden ölen bir adama bu denli saygısızlık yapıyorsun
anıtkabiri paylaşıp küfür ediyorsun yazıktır allah sorar ya
çok üzüldüm vefa can ama elden ne gelir
elaya saat 9,u 5 geçe şiirini ezberlettim.
bazı aile büyükleri eşimin tarafından sure ezberlemezsin dedi mesel
ya allah aşkına şu düşünceyi bir atın dedim çok sinirlendim
atatürk deyince,yanına bi allah bi peygamber getiriyolar hemen
sanki kıyaslıyoruz gibi...
onuda yaratan allah değilmi
çok doldum
işte bizim birbirimize saygımız yokk ben buna kızıyorum canım
ben 5 vaktimi kılamasamda namazımı kılan bir insanım
ama Atatürkçüyüm kardeşim gururla onurla
bunu ayrımcılaştırmaya çalışan küçük beyinli insanlardan nefret ediyorum zaten
çok sinir oluyom çokkkk
işte böyle kendini bilmez kişler kendilerini adam sanan kişiler konuşmuyor mu deli oluyorum
daha dur böyle insanlar olduğu sürece çocuklarımızın hiç şansı olmayacak
dün oğlanın okulunda doğru dürüst ders yapmamışlar bütün konuları atatürk film lerini izlemişler saygı duruşlarını sunumlarını çok güzel program yapmışlar dün anlata anlata bitiremedilerrr
bizimkiler de yapmışlar dün bana şarkılar söylüyor dans etmişler onları gösteriyorçok sinir oluyom çokkkk
işte böyle kendini bilmez kişler kendilerini adam sanan kişiler konuşmuyor mu deli oluyorum
daha dur böyle insanlar olduğu sürece çocuklarımızın hiç şansı olmayacak
dün oğlanın okulunda doğru dürüst ders yapmamışlar bütün konuları atatürk film lerini izlemişler saygı duruşlarını sunumlarını çok güzel program yapmışlar dün anlata anlata bitiremedilerrr
bana uyku deme bana uyku demeUykum var ey dostlarrrr
Uykum var ey dostlarrrr
Çok kötü bir rüya gördüm gece, hemde sabaha kadar aynı rüyabence senin zihnin uyumuyorrrr
erkende yatıyosun yaaa
bizimkiler de yapmışlar dün bana şarkılar söylüyor dans etmişler onları gösteriyor
bana uyku deme bana uyku deme
gözlerim açılmıyor benim
anlat hayırlara çıksın canım inşallahhhÇok kötü bir rüya gördüm gece, hemde sabaha kadar aynı rüya
Oğlum ölmüştüüüanlat hayırlara çıksın canım inşallahhh
canım ömrü uzamış ömrüne ömür yazılmış derlerOğlum ölmüştüüü
Kaç kere sesli bir şekilde ağlayarak uyandım kendi çıkarttığım sese uyandım..
Sonra tekrar uyudum ama aynı rüyayı bir kaç kez ağlayarak uyanmama rağmen yine kaldığı yerde dewam edip gördüm.
Çok kötüydü çokk
Aminnn.......canım ömrü uzamış ömrüne ömür yazılmış derler
bende geçen eşimi görmüştüm öyle
günboyu etkisinden çıkamamıştım
çok zor
Allahım sevdikjlerimizi bizden ayırmasınn
rabbim sağlıklı sıhhatli ömür versinOğlum ölmüştüüü
Kaç kere sesli bir şekilde ağlayarak uyandım kendi çıkarttığım sese uyandım..
Sonra tekrar uyudum ama aynı rüyayı bir kaç kez ağlayarak uyanmama rağmen yine kaldığı yerde dewam edip gördüm.
Çok kötüydü çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?