Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

rabbim sağlıklı sıhhatli ömür versin
anneciği de oğluşunun uzun ömürlü olacağını görmüş
Ya bir de öyle bişi ki genic,
Değişik bir ses çıkartıp uykumdan sıkıntılı terlemiş bir şekilde uyanıyorumya hani,
Salavat çekiyorum tekrar uyuyorum, rüyaya kaldığı yerden dewam ediyorum kabus gibi gerçekten.
Oğlum olmadığı zaman ki çektiğim acıyı resmen Allah bana rüyamda yaşattı.
Rabbim benim ömrümden ona versin...

oy annesi allahım sana da evladına da hayırlı uzun ömürler nasib etsin inşallah. olur bazen öyle rüyaları hayra yormak lazım ki hayır olsun...

Aminnn.......
Evlat olunca çok kötü oldum ya,
Sabah tansiyonum düşmüştü duvara tutunarak gittim lavaboya.
Çok etkilendim ve gerçek gibiydii

Hayı olsun canım zor bir gece olmuş sana

kızlarda söylemiş ya ömrü uzamış derler ölü görülen kişinin

Sıkma kendini

L LiLyaNa_ kafanı dağıtacak komik bir şey anlatayım mı? akşam bizim evde klozetin su borusu patladı :) heryer su içinde kaldı suyu vanadan kapattık vallahi sabah yüzümüzü zor yıkadık :)

KIZLAR hoşgeldiniz
midemde bir agrı var sabahtan beri ya

L LiLyaNa_ kafanı dağıtacak komik bir şey anlatayım mı? akşam bizim evde klozetin su borusu patladı :) heryer su içinde kaldı suyu vanadan kapattık vallahi sabah yüzümüzü zor yıkadık :)

ayyy çokkk kötüüü

vallahi ben sinirime ağlardım sanırımmm

ya benim başıma gelene ne dersin

dünden fasulye ıslamıştım köpürüp kabarmışşş çok kötü kokmuşşş evi havalandırıp o kokuyu dışarı çıkarana kadar

canım çıktı

attım çöpe ilk defa böle biiy başıma geldi ekşimişşş ıyyyy

ve şimdi kötü tarafı ne biliyomusun öğlene iş yerinde kurufasulye var hayatta yiyemem kokusu hala burnumda ıyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…