SinirseldirrKIZLAR hoşgeldiniz
midemde bir agrı var sabahtan beri ya
olabilir lilyanacımSinirseldirr
anammm allah kolaylık versin ne zor durum
ayyy çokkk kötüüü
vallahi ben sinirime ağlardım sanırımmm
ya benim başıma gelene ne dersin
dünden fasulye ıslamıştım köpürüp kabarmışşş çok kötü kokmuşşş evi havalandırıp o kokuyu dışarı çıkarana kadar
canım çıktı
attım çöpe ilk defa böle biiy başıma geldi ekşimişşş ıyyyy
ve şimdi kötü tarafı ne biliyomusun öğlene iş yerinde kurufasulye var hayatta yiyemem kokusu hala burnumda ıyy
KIZLAR hoşgeldiniz
midemde bir agrı var sabahtan beri ya
İyiyim canım sağ ol sabah bulantım vardı ama geçti şimdi iyiyim..
ya yok aslında erken farkettim onun için birtek banyo paspaslarımın ucu ıslanmış bir ziyan yok yani suyuda vanadan kapattık oldu bitti. akşama boru değişecek sorun bitecek :)lil rüyalar tersine çıkarmış uzun ömürlü olsun damadımmmmm
anesaysa geçmiş olsun canım temziliği zor olmuştur
saol canımhoşbuldum tatlım çok geçmiş olsun sanada
merhaba fulya kızçemle çok şükür bir sorun yok evde ufakbir su sorunu var okadar :) her şey yolunda teşekkür ederim sen sasılsın Paşa nasıl bu arada oğlunun ismi ne ?
Değiştirebilecek misin insanları?olabilir lilyanacım
tüy,kıl beyinlilere gıcıgım bu günlerde ondandır
sildim arkadaş listemden bu tir insanları çevremde görmek istemiyorumDeğiştirebilecek misin insanları?
Hayır demi?
Oyuzden sallaa
saol canım
ela bugün babasının iş yerine gidicek
babanemiz büyükbabsıyla hastaneye gidicek kızımı okula götürcek kimse olmadığından babasına gidicek.üst katımdaki elti bozmasının elbet işi düşer.
hallolmayacak bir şey değil bir boru bir somun vidaya bakar iş, eşim bıraksa ben bile tamir ederim de müsade etmez işteoooyyy kötü olmuş yaaa umarım hemen yapılır
saol canım
ela bugün babasının iş yerine gidicek
babanemiz büyükbabsıyla hastaneye gidicek kızımı okula götürcek kimse olmadığından babasına gidicek.üst katımdaki elti bozmasının elbet işi düşer.
ooyy ufaklık kendini hissettiriyor desene inşallah seni fazla sıkıntıya sokmadan geçer bu dönem
Canım günaydın sen nasılsın Alpercan nasıl :)
mide ağrısının sebebi anlaşıldıne desem boş elbet işi düşer ... tatlı birşeyler ye midene iyi gelir
hallolmayacak bir şey değil bir boru bir somun vidaya bakar iş, eşim bıraksa ben bile tamir ederim de müsade etmez işte
yaparım evel allah. eşimin elinden gelmez ampul bile değiştiremez ama ben beceririm :) becerikli kadınımmmelinden geliyorsa helal vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?