Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

lil rüyalar tersine çıkarmış uzun ömürlü olsun damadımmmmm

anesaysa geçmiş olsun canım temziliği zor olmuştur

anammm allah kolaylık versin ne zor durum

hallolmayacak bir durum değil evde malzemem olsa akşam tamir ederdim ama malesef geç saatte olunca bu güne kaldı. artık akşama bakarız çaresine...

valla senin durum benimkinden kötüymüş o suda ekşiyen fasulyenin de kokusu hakikaten kötü olur sıcak suda mı ıslatmıştın? öğlen aç kaldın desene

lil rüyalar tersine çıkarmış uzun ömürlü olsun damadımmmmm

anesaysa geçmiş olsun canım temziliği zor olmuştur
ya yok aslında erken farkettim onun için birtek banyo paspaslarımın ucu ıslanmış bir ziyan yok yani suyuda vanadan kapattık oldu bitti. akşama boru değişecek sorun bitecek :)

hoşbuldum tatlım çok geçmiş olsun sanada
saol canım
ela bugün babasının iş yerine gidicek
babanemiz büyükbabayla hastaneye gidicek kızımı okula götürcek kimse olmadığından babasına gidicek.üst katımdaki elti bozmasının elbet işi düşer.

merhaba fulya kızçemle çok şükür bir sorun yok evde ufakbir su sorunu var okadar :) her şey yolunda teşekkür ederim sen sasılsın Paşa nasıl bu arada oğlunun ismi ne ?

biz oğluşla grip oluyoruz canım o hapşuruyor ben hapşuruyorum malesef
oğlumun adı Alper

mide ağrısının sebebi anlaşıldı ne desem boş elbet işi düşer ... tatlı birşeyler ye midene iyi gelir

oooyyy kötü olmuş yaaa umarım hemen yapılır
hallolmayacak bir şey değil bir boru bir somun vidaya bakar iş, eşim bıraksa ben bile tamir ederim de müsade etmez işte

o kadar haklısınki sinirlenmekte

Dün benim rahmetli oğlanı okuldan saat 3'de almış,

Ewe de saat 4.30'da bırakmış..

1,5 saat için okuldan geri kaldı yani anlayacağınız.

Oğlan o tarafta kalmakta istemiyor....

Cepte parası da yok..

Parkta sallamış onu bu kadar işte..

2,5 haftadır görmüyordu oğlanı birde....

elinden geliyorsa helal vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…