çok sıkıntı yapma lilican.51.5 DAN BU DURUMA GELDİMMM
evet 29,5 yaşındddaaa sizi niye aldı derdiii
KI GÖBEK GİTMİYO YA BENDE BACAK BASEN İYİ DEçok sıkıntı yapma lilican.
ben ramazanda dibe vurdum resmen. 49 kilo oldum
şükür ki aldım.toparladım..şimdi 52-53 oldum..sağlıklı ol lilcim..çok değil kilon
kimin yasi kimi gerdi ?? hoops, noluyyy??
lili ve yasemine söyleniyorummm
yeni tanıştığım arkadaşa
yaşımı ispiyonluyorlar
hayır belki ben 30 diyecektim Allamm yaaa
vEFA HEP 29,5 YAŞINDA TANIYALI 2 SENE OLUCAK NERDEYSEEEkimin yasi kimi gerdi ?? hoops, noluyyy??
allah iyilik versin süt kuzun nasıl, ay ne güzel kokardır o şimdi ... bazen düşünüyorum da özlüyorum kızımın küçükhallerini çok çabuk büyüyorlar...
aaah, gecmis olsun canim ya,...Allah beterinden saklasin.. iyiki yemegin varmis.
umarim cok batmamistir ortalik...
ben iyiyim gulum ya, isteyim ,15.45te birakcam bugun.
YEMEGİMİ YEDİM geldim patates kızartması and patlıcan salatası yedim
annem ne sevdiğimi biliyor
hava aldım birazda burda hava missss
nerde dinlenmek canım yaa dersleri var kuzunun birde isteksiz ders konusunda bire başladı bizim keyif meyif kalmadı artıko zaman bir an evvel akşam olsun da git dinlen bi ayaklarını uzatıp yat inşallah. Alper de hasta gibi demiştin inşallah böyle gelir geçer de ilerlemez. (bu arada alper çok sevdiğim bir isim)
mazhar alansondan gelsin sıradaki şarkıvEFA HEP 29,5 YAŞINDA TANIYALI 2 SENE OLUCAK NERDEYSEEE
cnm vefa uzun zamndır 29,50 yaşında hiç büyümüyordaaaaaaaa
nerde dinlenmek canım yaa dersleri var kuzunun birde isteksiz ders konusunda bire başladı bizim keyif meyif kalmadı artık
Senin kızçenin adı ne canım. Teşekkürler bende cok severek koydum kuzuma bu ismi
DİREN VEFAA ardında biz varız...ne guzel ....cok direndik bizde vakti zamaninda ama...yenildik walla. Masallah, direnVefa!!
nerde dinlenmek canım yaa dersleri var kuzunun birde isteksiz ders konusunda bire başladı bizim keyif meyif kalmadı artık
Senin kızçenin adı ne canım. Teşekkürler bende cok severek koydum kuzuma bu ismi
az süt icsede bende sevinsem...iyi oda teyzesi, ellerinden oper..cok cok cabuk buyuyorlar , inanirmisin daha yeni dogum resimlerini bastirdim. hangi ara bu kadar buyudu hayret dogrusu, aksam tv'de kemal sunal filmi vardi , isaret parmagi ile gosterip ; Saban! demezmi .... bayildim yaaallah iyilik versin süt kuzun nasıl, ay ne güzel kokardır o şimdi ... bazen düşünüyorum da özlüyorum kızımın küçükhallerini çok çabuk büyüyorlar...
ula ne kadar yaşa takıksınız ben 37,5 yaşla gayet mutluyum
Offff kudurdummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?