Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

aaah, gecmis olsun canim ya,...Allah beterinden saklasin.. iyiki yemegin varmis.
umarim cok batmamistir ortalik...
ben iyiyim gulum ya, isteyim ,15.45te birakcam bugun.
allah iyilik versin süt kuzun nasıl, ay ne güzel kokardır o şimdi ... bazen düşünüyorum da özlüyorum kızımın küçükhallerini çok çabuk büyüyorlar...

o zaman bir an evvel akşam olsun da git dinlen bi ayaklarını uzatıp yat inşallah. Alper de hasta gibi demiştin inşallah böyle gelir geçer de ilerlemez. (bu arada alper çok sevdiğim bir isim)
nerde dinlenmek canım yaa dersleri var kuzunun birde isteksiz ders konusunda bire başladı bizim keyif meyif kalmadı artık

Senin kızçenin adı ne canım. Teşekkürler bende cok severek koydum kuzuma bu ismi

nerde dinlenmek canım yaa dersleri var kuzunun birde isteksiz ders konusunda bire başladı bizim keyif meyif kalmadı artık

Senin kızçenin adı ne canım. Teşekkürler bende cok severek koydum kuzuma bu ismi

okul başlayınca da ayrı dert tabii allah kolaylık versin. Ders konusunda hani tabi siz bilirsiniz ama çok ısrarcı olmamak lazım daha küçükler sonuçta zamanla sorumluluk almayı öğrenecektir inşallah.
Asya Sena kızımın ismi teyzesi ellerinden öper.

ah ah eve gitmeden oğlanın dersleri sende sıkıntı yaratmaya başlamış

cnm bu konuda sana yardımıcı olmaya çok isterdim

biz naparsak yapalım çocukları hiç bir bizim istediğimiz kalıba sokamıyoruz

ben oğlanda çektiğimi bir ben bilirim bir allah bilir

ha şimdi düzeldi mi yine öyle derslere çok ilgisiz yok ama en azından şikayet gelmiyor

herşey olacağına varır kendini fazla strese sokam sadece sorumluluğunu bilmesine yardımcı ol

belli bir çalışma program hazırla onun için

çizelge olarak duvara as yaptıklarına + koy yapmadıklarına - koy ona göre ödül ceza olarak uygula ama bu konuda sende sabırlı olcaksın ve öğretmenle sürekli irtibat halinde olacaksın

allah iyilik versin süt kuzun nasıl, ay ne güzel kokardır o şimdi ... bazen düşünüyorum da özlüyorum kızımın küçükhallerini çok çabuk büyüyorlar...
az süt icsede bende sevinsem...iyi oda teyzesi, ellerinden oper..cok cok cabuk buyuyorlar , inanirmisin daha yeni dogum resimlerini bastirdim. hangi ara bu kadar buyudu hayret dogrusu, aksam tv'de kemal sunal filmi vardi , isaret parmagi ile gosterip ; Saban! demezmi .... bayildim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…