bu buçuk takıntısı da güzel oldu 29.5, 37.5 bide lili
hiperaktif bir çocukmu Alper peki? zor bir çocuk mu ulaşmayı denesen?
selam millet amma kaynatmışsınız ya
ben belki yarın olmayabilirim haberiniz ola.
ufaklığı bırakacak yer yok malesef
annemin hastane işi var kv hasta
benim ellerimden öper yarın
annemin 2 hafta önceki kontrolde değerleri yüksek çıkmışbacim , gecmis olsun
insallah onemli bisey degildir.
çok normal yasmincim yaşadıkların çok çok iyi bir şekilde üstesinden geldin canım bu kadar zamandır iyi idare ettinbazen çok yorulduğumu hissediyom
bazende iyi ki çalışıyorum diyorummmm
İNŞALLAH CANIM GÜZEL OLUR..
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrAyşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oyyy teşekkür ederiz teyzesi bir görsen cidden mıncıklar durursun hep güler sana sarı kafaanladım canım en azından yavrunla bir gün geçireceksin öperim yanaklarından kuzumun
oyyy teşekkür ederiz teyzesi bir görsen cidden mıncıklar durursun hep güler sana sarı kafa
atlatir onu ablam, cok üzme kendini...gercekten.canım dikkat eksikliğimiz var dr gidiyoruz bakalım dr diyecek bir sonraki görüşmeye
dikkat eksikliği bu dönemde bir çok çocuğun sorunu malesef çünkü algıları açık bu dönemki çocukların ve malesef tv bilgisayar tablet telefon vs. birsürü etken var. çok çabuk öğrenip çok çabuk sıkılıyorlar. düzelir annesi daha küçük hem aslında evin içinde oyun oynayarak sorumluluklar verseniz. erkek çocuğu diye geri çekmiyorsan eğer çamaşır asarken üç beş tanesini ona bırak, masayı hazırlarken kaşığı çatalı koysun bunun gibi küçük küçük sorumluluklarla dikkatını toplamaya çalışabilirsin sanki.canım dikkat eksikliğimiz var dr gidiyoruz bakalım dr diyecek bir sonraki görüşmeye
canım dikkat eksikliğimiz var dr gidiyoruz bakalım dr diyecek bir sonraki görüşmeye
Efendim diceksin kaba insanneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız evde dinlenmek ne mümküğn onun için kendimi dışarı atmayıo planlıyorumgenic, sende dinlenmis olursun baci
oyy yasemin kıyamam efemeritalin verir muhatemelen
lütfen bu konuyu ciddi bir şekilde araştır
ben devletin hastanesi götürdüm
sonra özel bir doktora götürdüm
2 sinin tehşisi dikkat dağınıklığı ve hiperaktive dedi
ceyrek ilaç verdim oçocuk o gün altına kaçırdı yatağını ıslattı sonra gece titreme irkilme oldu çocukta çünkü ilaçın yan etkisi idi bu
bütün ilaçları attım çöpe yemişimm dikkat eksikliğini
sonra araştırdım kitaplar okurdum gerçekten dikkat eksikliği ciddi bir rahatsızlıktı ama tedavisi ilaç olmamalıydı
sonra ünv has prof.çocuk psikolağundan randevu aldım (randevu almak o kadar zorki) para ile bile neyse aldım
bir hafta gittik geldik bizleri ve çocuğu belli bir teste tabi tutularr
ve çocukta ne dikkat eksikliği çıktı ne de hiperaktive çıktı
sadece rahat bir çocuk zeki bir çocuk olarak çıktı kısaca vurdum duymaz bababın genlerini almış
lütfen araştır ilaç kullanmadan
bu ilaçlar kırmızı reçete ile satılıyor çocuğuma bu receteyi çıkardığım için çok pişman ilerde karşısına çıkmaz umarım
Yoo öyle demicektimmlilcan şimdi dicenki sen bana niye pas vermiyon
öle yogun bir gün ki anlatamam arada giriyorum
çokgunuda okumuyorum hemen sona bakıyorum
gelin görün burayı aklınız şaşar vergi ayı taksitlendirmede var ölüyorum
hem çalışıyoruz hem de çene çalışıyoruz kız napalımMaşallah amma çeneniz düşmüş siz ne ara çalışıyosunuzzzzz
Bende anlamadımmMaşallah amma çeneniz düşmüş siz ne ara çalışıyosunuzzzzz
ritalin verir muhatemelen
lütfen bu konuyu ciddi bir şekilde araştır
ben devletin hastanesi götürdüm
sonra özel bir doktora götürdüm
2 sinin tehşisi dikkat dağınıklığı ve hiperaktive dedi
ceyrek ilaç verdim oçocuk o gün altına kaçırdı yatağını ıslattı sonra gece titreme irkilme oldu çocukta çünkü ilaçın yan etkisi idi bu
bütün ilaçları attım çöpe yemişimm dikkat eksikliğini
sonra araştırdım kitaplar okurdum gerçekten dikkat eksikliği ciddi bir rahatsızlıktı ama tedavisi ilaç olmamalıydı
sonra ünv has prof.çocuk psikolağundan randevu aldım (randevu almak o kadar zorki) para ile bile neyse aldım
bir hafta gittik geldik bizleri ve çocuğu belli bir teste tabi tutularr
ve çocukta ne dikkat eksikliği çıktı ne de hiperaktive çıktı
sadece rahat bir çocuk zeki bir çocuk olarak çıktı kısaca vurdum duymaz bababın genlerini almış
lütfen araştır ilaç kullanmadan
bu ilaçlar kırmızı reçete ile satılıyor çocuğuma bu receteyi çıkardığım için çok pişman ilerde karşısına çıkmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?