Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

selam millet amma kaynatmışsınız ya

ben belki yarın olmayabilirim haberiniz ola.
ufaklığı bırakacak yer yok malesef
annemin hastane işi var kv hasta
benim ellerimden öper yarın

anladım canım en azından yavrunla bir gün geçireceksin öperim yanaklarından kuzumun

bacim , gecmis olsun
insallah onemli bisey degildir.
annemin 2 hafta önceki kontrolde değerleri yüksek çıkmış
şimdi ilaçlarını diyetini falan yaptı tekrar kontrole gidiyor haklı olarak kadın 4 ay kesintisiz benim oğlana baktı kendini biraz ihmal etti aman gitsin ona birşey olursa ben naparım benim yıllık iznim var kullanıcam ondan

bazen çok yorulduğumu hissediyom

bazende iyi ki çalışıyorum diyorummmm
çok normal yasmincim yaşadıkların çok çok iyi bir şekilde üstesinden geldin canım bu kadar zamandır iyi idare ettin
benim güçlü arkadaşım

İNŞALLAH CANIM GÜZEL OLUR..

lilcan şimdi dicenki sen bana niye pas vermiyon
öle yogun bir gün ki anlatamam arada giriyorum
çokgunuda okumuyorum hemen sona bakıyorum
gelin görün burayı aklınız şaşar vergi ayı taksitlendirmede var ölüyorum

canım dikkat eksikliğimiz var dr gidiyoruz bakalım dr diyecek bir sonraki görüşmeye
dikkat eksikliği bu dönemde bir çok çocuğun sorunu malesef çünkü algıları açık bu dönemki çocukların ve malesef tv bilgisayar tablet telefon vs. birsürü etken var. çok çabuk öğrenip çok çabuk sıkılıyorlar. düzelir annesi daha küçük hem aslında evin içinde oyun oynayarak sorumluluklar verseniz. erkek çocuğu diye geri çekmiyorsan eğer çamaşır asarken üç beş tanesini ona bırak, masayı hazırlarken kaşığı çatalı koysun bunun gibi küçük küçük sorumluluklarla dikkatını toplamaya çalışabilirsin sanki.

canım dikkat eksikliğimiz var dr gidiyoruz bakalım dr diyecek bir sonraki görüşmeye

ritalin verir muhatemelen

lütfen bu konuyu ciddi bir şekilde araştır

ben devletin hastanesi götürdüm

sonra özel bir doktora götürdüm

2 sinin tehşisi dikkat dağınıklığı ve hiperaktive dedi

ceyrek ilaç verdim oçocuk o gün altına kaçırdı yatağını ıslattı sonra gece titreme irkilme oldu çocukta çünkü ilaçın yan etkisi idi bu

bütün ilaçları attım çöpe yemişimm dikkat eksikliğini

sonra araştırdım kitaplar okurdum gerçekten dikkat eksikliği ciddi bir rahatsızlıktı ama tedavisi ilaç olmamalıydı

sonra ünv has prof.çocuk psikolağundan randevu aldım (randevu almak o kadar zorki) para ile bile neyse aldım

bir hafta gittik geldik bizleri ve çocuğu belli bir teste tabi tutularr

ve çocukta ne dikkat eksikliği çıktı ne de hiperaktive çıktı

sadece rahat bir çocuk zeki bir çocuk olarak çıktı kısaca vurdum duymaz bababın genlerini almış

lütfen araştır ilaç kullanmadan

bu ilaçlar kırmızı reçete ile satılıyor çocuğuma bu receteyi çıkardığım için çok pişman ilerde karşısına çıkmaz umarım

genic, sende dinlenmis olursun baci
kız evde dinlenmek ne mümküğn onun için kendimi dışarı atmayıo planlıyorum

oyy yasemin kıyamam efeme
olsun be bak hiç olmazsa zeki bir çocuk bırak da rahat olsun biz gibi gamlı baykuş olsa daha mı iyi

Yoo öyle demicektimm

Evet canım doğru teşhis önemli iyiki araştırmışsın zaten eğer oğlunda DEHB olsaydı şu dönemde bu kadar rahat olamazdın emin ol...

Ders çalışmak istememek genel bir sorun hemen hemen tüm çocuklarda var... Ama birde dersi anlayamamak, normal öğrenme metotlarıyla öğrenememek var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…