az süt icsede bende sevinsem...iyi oda teyzesi, ellerinden oper..cok cok cabuk buyuyorlar , inanirmisin daha yeni dogum resimlerini bastirdim. hangi ara bu kadar buyudu hayret dogrusu, aksam tv'de kemal sunal filmi vardi , isaret parmagi ile gosterip ; Saban! demezmi .... bayildim yaa
okul başlayınca da ayrı dert tabii allah kolaylık versin. Ders konusunda hani tabi siz bilirsiniz ama çok ısrarcı olmamak lazım daha küçükler sonuçta zamanla sorumluluk almayı öğrenecektir inşallah.
Asya Sena kızımın ismi teyzesi ellerinden öper.
ne guzel ....cok direndik bizde vakti zamaninda ama...yenildik walla. Masallah, direnVefa!!
İyii yoğun valla siparişlerrr siparişlerrr..biz taknadık kı cnm vefa taktııııı
ne olduuuuuuuuuuuuuuu
yeni birimde işler nasılllllll
izin veriyoruz kalkabilirsin5 dakkaya donerim kizlaaarrr , az kalkmam lazim yerimden
hiperaktif bir çocukmu Alper peki? zor bir çocuk mu ulaşmayı denesen?canım benimki hiç ödev yaptırmasak defteri açmaz yapmaz arkadaşım
ondan sıkıntımız keşke sorumluluk bilinci olsa bu konuda
yoksa bende istemiyorum onunla ödev yapmak
ismi çok güzelmiş adıyla yaşasın bende onu öpüyorum
ayy demeeKIZLAR SİZE sölemeyi unuttum pompişko yazmıştı geçen faceden iş yerinde kk engellenmiş kudurmuş sinirden giremiyorum diyordu
kıyamam sana ne yazıkki hep aynı dertlerle ugraşıyoruz offf offf toplu istifamı etsekkkselam millet amma kaynatmışsınız ya
ben belki yarın olmayabilirim haberiniz ola.
ufaklığı bırakacak yer yok malesef
annemin hastane işi var kv hasta
benim ellerimden öper yarın
selam millet amma kaynatmışsınız ya
kıyamam sana ne yazıkki hep aynı dertlerle ugraşıyoruz offf offf toplu istifamı etsekkk
Hmm olsun paşa ile olucan ne güselllselam millet amma kaynatmışsınız ya
Karartma şu içini artık yakıyamam sana ne yazıkki hep aynı dertlerle ugraşıyoruz offf offf toplu istifamı etsekkk
ayy yağmur sorma balım neyse çocuk orda burada heba olmayacak ona şükür diyorumkıyamam sana ne yazıkki hep aynı dertlerle ugraşıyoruz offf offf toplu istifamı etsekkk
kız yok evde daha çok yoruluyorum ne di,nlenmesi bir de oğlanı dr ve sağlık ocağına götürecektim o işleri halledeyim bari dedim. cuma götürecektim de yarın götürürüm işte hazır fırsat diyorum kendimebahane ile dinlenirsinnnn
bende perşembe gün sabah oğlanı doktora götürcem bakalım
rahmetli oğlana ben götürürüm demiş yaaaa (genelde o götürürdü)
amannn yasmin düzeni kurdun ne istifası kızsizin istifa etme gibi şansınız var benim yok artıkımmmmmmm
orası öyle canım benim bücürüğümle vakit geçiricem yerim onun ballarını tosun paşam benim.Hmm olsun paşa ile olucan ne güselll
Karartma şu içini artık ya
bacim , gecmis olsunselam millet amma kaynatmışsınız ya
ayy yağmur sorma balım neyse çocuk orda burada heba olmayacak ona şükür diyorum
kız yok evde daha çok yoruluyorum ne di,nlenmesi bir de oğlanı dr ve sağlık ocağına götürecektim o işleri halledeyim bari dedim. cuma götürecektim de yarın götürürüm işte hazır fırsat diyorum kendime
bak ya bütün sorumluluklar bizde işte onların yapacağını da biz yapıyoruz
çocukları annelerinden başka bu kadar ince düşünen YOKKKKKKKKKKKKK
amannn yasmin düzeni kurdun ne istifası kız
İNŞALLAH CANIM GÜZEL OLUR..orası öyle canım benim bücürüğümle vakit geçiricem yerim onun ballarını tosun paşam benim.
hastane işlerini halledicem bakalım
inşallah hava güzel olurda yarın dışarıda gezeriz kuzucumla
KIZLAR SİZE sölemeyi unuttum pompişko yazmıştı geçen faceden iş yerinde kk engellenmiş kudurmuş sinirden giremiyorum diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?