İYİYİM KUXUM SEN NAPIYONNapıon
LİLİYLEN BİZ DÜNÜR OLACAZ KENDİSİ BENİM MUHTEŞEM KİŞİLİĞİME HAYRANDIR.NAPIP EDİP OGLUNU BANA İÇ GÜVEYSİ VERECEK O DENLİ HAYRAN YANİayşeeeeeeeeee bide ben diyeyim dedim :)
oĞLUMU asla senin ellerine bırakmamLİLİYLEN BİZ DÜNÜR OLACAZ KENDİSİ BENİM MUHTEŞEM KİŞİLİĞİME HAYRANDIR.NAPIP EDİP OGLUNU BANA İÇ GÜVEYSİ VERECEK O DENLİ HAYRAN YANİ
ama benimde kızım var lilicim bi bak profil resmime nasıl havalı nasıl güzel bide akıllı ki sorma....oĞLUMU asla senin ellerine bırakmam
GÖRÜŞÜRÜZ YAVRUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMoĞLUMU asla senin ellerine bırakmam
eveeettt taze kan geliyor topiğineKIZLAR BEN BİŞİYİMİ ATLADIM ZELİŞ HAMİLE Mİİİİİİİİİİİ
BEN NASIL OKUMADIM BUNU YAAAeveeettt taze kan geliyor topiğine
EwwettttttttttttttttttttttttttttttKIZLAR BEN BİŞİYİMİ ATLADIM ZELİŞ HAMİLE Mİİİİİİİİİİİ
Sanki bizi aradıBEN NASIL OKUMADIM BUNU YAAA
BU SÜPER BİR HABER AMA
AŞK OLSUN ZELİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İNSAN ARAMAZ MIIII
kiiiizz, benimde boyle poz vermis iki kara yagiz evlatlarim var...koyayim dur resimleriniama benimde kızım var lilicim bi bak profil resmime nasıl havalı nasıl güzel bide akıllı ki sorma....
ama kız lafı ortaya koydu alan aldı.....Sanki bizi aradı
EWETTliliii, oglunmu var cano ??
YA Bİ GİT YAABU GÜZEL HABER ŞEREFİNE HEPİNİZE BENDEN ÇAYYYYYYY
ŞAKİRE(LİLİ) YOK
Alan kişi yok şu an kapsama alanı dışındaama kız lafı ortaya koydu alan aldı.....
SEVİYORUM SENİ GAMZEMEWETT
YA Bİ GİT YAA
Alan kişi yok şu an kapsama alanı dışında
KIZLAR BEN BİŞİYİMİ ATLADIM ZELİŞ HAMİLE Mİİİİİİİİİİİ
BUNLAR SENİN OĞLUŞLARMI YAREBBİM ÇOK SEVİMLİLER ALLAH BAĞIŞLASINliliiii, buyuk adam olsun , tosunum beehhh
Allah sana bagislasin bebemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?