- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
kız evde dinlenmek ne mümküğn onun için kendimi dışarı atmayıo planlıyorum
oyy yasemin kıyamam efeme
olsun be bak hiç olmazsa zeki bir çocuk bırak da rahat olsun biz gibi gamlı baykuş olsa daha mı iyi
Maşallah amma çeneniz düşmüş siz ne ara çalışıyosunuzzzzz
BENDE KENDİMİ ÖLE AVUTUYOM ZATİİİ
ÇENE BİZİM İŞİMİZ ZELİŞŞŞŞŞŞŞ
Evet canım doğru teşhis önemli iyiki araştırmışsın zaten eğer oğlunda DEHB olsaydı şu dönemde bu kadar rahat olamazdın emin ol...
Ders çalışmak istememek genel bir sorun hemen hemen tüm çocuklarda var... Ama birde dersi anlayamamak, normal öğrenme metotlarıyla öğrenememek var...
hahahaaa süpersiniz çalın gitsinnn özeniyorum size ama işlerimi artık ertelemek istemiyorum çok birikti toparlamam lazım benim..
seviyorum sizi
ahahahaaaaaa haklısın balımkizz genic, kapi disinda dinleneceksen, ativer kendini disari bebishh....
+1000000000000000000000000000000 yasminBENDE KENDİMİ ÖLE AVUTUYOM ZATİİİ
ÇENE BİZİM İŞİMİZ ZELİŞŞŞŞŞŞŞ
bizde seni seviyoruz güzel annehahahaaa süpersiniz çalın gitsinnn özeniyorum size ama işlerimi artık ertelemek istemiyorum çok birikti toparlamam lazım benim..
seviyorum sizi
Uyucazaksam napionuz bebeler :)
dikkat eksikliği bu dönemde bir çok çocuğun sorunu malesef çünkü algıları açık bu dönemki çocukların ve malesef tv bilgisayar tablet telefon vs. birsürü etken var. çok çabuk öğrenip çok çabuk sıkılıyorlar. düzelir annesi daha küçük hem aslında evin içinde oyun oynayarak sorumluluklar verseniz. erkek çocuğu diye geri çekmiyorsan eğer çamaşır asarken üç beş tanesini ona bırak, masayı hazırlarken kaşığı çatalı koysun bunun gibi küçük küçük sorumluluklarla dikkatını toplamaya çalışabilirsin sanki.
ritalin verir muhatemelen
lütfen bu konuyu ciddi bir şekilde araştır
ben devletin hastanesi götürdüm
sonra özel bir doktora götürdüm
2 sinin tehşisi dikkat dağınıklığı ve hiperaktive dedi
ceyrek ilaç verdim oçocuk o gün altına kaçırdı yatağını ıslattı sonra gece titreme irkilme oldu çocukta çünkü ilaçın yan etkisi idi bu
bütün ilaçları attım çöpe yemişimm dikkat eksikliğini
sonra araştırdım kitaplar okurdum gerçekten dikkat eksikliği ciddi bir rahatsızlıktı ama tedavisi ilaç olmamalıydı
sonra ünv has prof.çocuk psikolağundan randevu aldım (randevu almak o kadar zorki) para ile bile neyse aldım
bir hafta gittik geldik bizleri ve çocuğu belli bir teste tabi tutularr
ve çocukta ne dikkat eksikliği çıktı ne de hiperaktive çıktı
sadece rahat bir çocuk zeki bir çocuk olarak çıktı kısaca vurdum duymaz bababın genlerini almış
lütfen araştır ilaç kullanmadan
bu ilaçlar kırmızı reçete ile satılıyor çocuğuma bu receteyi çıkardığım için çok pişman ilerde karşısına çıkmaz umarım
siz kvdelerle yakındınız değil mi? onlarla ilişkisi nasıl? yani oğlunun üzerindeki otoriteleri ne acaba onlardan etkileniyor olabilir mi?canım tvyi hafta içi hayatımızdan çıkardık sonuçta bu etkiliyor bunu biliyorum
veriyorum canım ama pek isteksiz zorla yerine getiriyor
devletin hastaneleri malasef bizim anlatımımıza göre tehşis koyuyorlar onlrada haklı çünkü günde bir sürü hastaya bakıyorlar götürdüm özelde aynısını yaptı ama pimpirikli olunca araştırdım her yola başvurdum en azından içim rahattt
Benim yaptığım o genellikle bacım sor kızlaradegisik bise diyeydin bebisim
aksam napionuz bebeler :)
siz kvdelerle yakındınız değil mi? onlarla ilişkisi nasıl? yani oğlunun üzerindeki otoriteleri ne acaba onlardan etkileniyor olabilir mi?
tamam tamam, inandim canimm....Benim yaptığım o genellikle bacım sor kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?