Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

BENDE KENDİMİ ÖLE AVUTUYOM ZATİİİ

Maşallah amma çeneniz düşmüş siz ne ara çalışıyosunuzzzzz

ÇENE BİZİM İŞİMİZ ZELİŞŞŞŞŞŞŞ

devletin hastaneleri malasef bizim anlatımımıza göre tehşis koyuyorlar onlrada haklı çünkü günde bir sürü hastaya bakıyorlar götürdüm özelde aynısını yaptı ama pimpirikli olunca araştırdım her yola başvurdum en azından içim rahattt

kizz genic, kapi disinda dinleneceksen, ativer kendini disari bebishh....
ahahahaaaaaa haklısın balım

BENDE KENDİMİ ÖLE AVUTUYOM ZATİİİ

ÇENE BİZİM İŞİMİZ ZELİŞŞŞŞŞŞŞ
+1000000000000000000000000000000 yasmin

hahahaaa süpersiniz çalın gitsinnn özeniyorum size ama işlerimi artık ertelemek istemiyorum çok birikti toparlamam lazım benim..

seviyorum sizi
bizde seni seviyoruz güzel anne

canım tvyi hafta içi hayatımızdan çıkardık sonuçta bu etkiliyor bunu biliyorum
veriyorum canım ama pek isteksiz zorla yerine getiriyor

canım reçetelerin çocukların önüne çıkmıyor merak etme, bende ilaç yazmasından korkuyorum bakalım araştıracağım bende

canım tvyi hafta içi hayatımızdan çıkardık sonuçta bu etkiliyor bunu biliyorum
veriyorum canım ama pek isteksiz zorla yerine getiriyor
siz kvdelerle yakındınız değil mi? onlarla ilişkisi nasıl? yani oğlunun üzerindeki otoriteleri ne acaba onlardan etkileniyor olabilir mi?

aynen öyle ben üneversite hastanesine götürüyorum canım istanbulda bakalım hayırlısı

siz kvdelerle yakındınız değil mi? onlarla ilişkisi nasıl? yani oğlunun üzerindeki otoriteleri ne acaba onlardan etkileniyor olabilir mi?

canım onların yanında çok rahat yok yanlışında öyle pek uyarma yok tv serbest bizim isteğimizle artık dikkat ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…