- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
akşam yemeğini sorduysan patates yemeği var yanına peynirli makarna
oyle lilicim bazıları uyur bazıları çalışır akşama bonya temizlenecek, borular takılacak ya işte öyle açılır gözlerin
kiz ne sasirdin....
oyle lilicim bazıları uyur bazıları çalışır akşama bonya temizlenecek, borular takılacak ya işte öyle açılır gözlerin
kOCAM olsaydı da beniimde akşam işim olsaydıkiz ne sasirdin....
afiyetler olsun ablamm,,,,bende kiyma cikarmistim sabah, onunla ne yapsam diye dusunuyordum
kiz beclenme, ben ne yemek yapcaniz diye sormustumkOCAM olsaydı da beniimde akşam işim olsaydı
aaa iyi fikir, ben firin kebabini epeydir yapmadim, yapmisligim var ablam, cok sagol tarif icin, (ama ben biliomkiisana tavsiyem fırın kebabı yap, kıymayı köftelik gibi hazırla soğan, sarımsak kıymayı baharatla yoğur
sonra parmak kalınlığından azcık daha ince tepsiyi yağladıktan sonra elinle yay
yayarken elini ıslat biraz sonra üzerine yarım çay bardağı içine sıvı yağ ve suyu karıştır üzerine dök
domatesleri ince ince dilimle, biberleride temizle üzerine koy ve 200 derece fırına ver
kızarana kadar yanına prinç pilavı patates kızartması ve salata misss
ama kıyamam ben sana e sen kreterlerini belirle bulalım sana hemen birini sen de UYUMAkOCAM olsaydı da beniimde akşam işim olsaydı
kiz beclenme, ben ne yemek yapcaniz diye sormustum
üzülme yavru, ayrilmistin dimi sen?
bosver gi...daha iyilerine layiksin!
artık bilemicemartık bonya temizlenince bir hayırlamak gerek
CİDDİMİ LA BULSANA CİDDENama kıyamam ben sana e sen kreterlerini belirle bulalım sana hemen birini sen de UYUMA
haşa huzurdan eski eşiniz bey efendinin özelliklerini say da onda olmayan özelliklere sahip birini bulalım. onda olan dedim farkındaysan zira olmayanlar sayfalarca süre bilir onun için olanı yaz biz bi bakalım sağa sola neden olmasınmış.CİDDİMİ LA BULSANA CİDDEN
ÖZELE GEL SENNNhaşa huzurdan eski eşiniz bey efendinin özelliklerini say da onda olmayan özelliklere sahip birini bulalım. onda olan dedim farkındaysan zira olmayanlar sayfalarca süre bilir onun için olanı yaz biz bi bakalım sağa sola neden olmasınmış.
tenhalarda menhalarda buluşalım vay vayÖZELE GEL SENNN
NEVARRRRRRRRRRRRRRRRR YİNEEEEEEEEEEEEEEAyşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
NapıonNEVARRRRRRRRRRRRRRRRR YİNEEEEEEEEEEEEEE
SÖLE ARTIK ANNAAAAAAAAAA
Facebooka yorum yap darmadağın oldum yazdımm bittim la bugünNEVARRRRRRRRRRRRRRRRR YİNEEEEEEEEEEEEEE
SÖLE ARTIK ANNAAAAAAAAAA
ayşeeeeeeeeee bide ben diyeyim dedim :)NEVARRRRRRRRRRRRRRRRR YİNEEEEEEEEEEEEEE
SÖLE ARTIK ANNAAAAAAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?