Zamanla tanıyacak arkadaş zelişim
İnşallah canım ya çok bunaldımm...
Bu arada benimde borçlarım bitiyor önümüzdeki ay kızlar hem kredim bitiyor hemde elden borcum vardı anneme o bitiyor kısmetse
ama yakında uzun vadeli borca girmem heralde şimdilik
tekrar ben geldim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
naparsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
topikteyim ama bir türlü yazma fırsatı bulamadımmm
zelişş tam sıcaklarda bebiş gelecek desene bildiğim kadar 1ci sezeryanasa 2.ci de sezeryan olurrrr
lilyna maddi sorunlarını fazla takma herşey olacağına varırrrrrrrrr
anneve oğluş geçmiş olsun cnm ee havalar tam hastalık havasıııııı
aslında 2.ci yapamdğıma bazen çok pişman oluyordum ama bir ailede güven olmayınca cesaret edemedimm zaten yanılmadım da ama imkanları olan yapsın annannem hep der ki:1 yoktan 2 vardan bilir derrr
zeynep adın mı canım, burdur küçük bir yer yıllar önce ıspartaya giderken görmüştüm
of, gecmis olsun ....bizdede bi var bi yok...geziyor virüs keyfince walla.iyiyim deyim ama burnum tıkalı hapşuruyorum bitki çayı içiyorum
öğlen limon alacağım kabuğu ile yediğimde iyi geliyor bana
sen nasılsın çocuklar nasıl
hadi gözün aydın
allahtan öyle bekleyen çok borcum yok
ama o kadar yapmak istediğim şey varki
ev satılmadı bu gidişle satılmayacak
eğer nisan2015 satılmaz sa ilan kaldırcam
evi boyatmam lazım laminat yaptırmam lazım seni anlıyacağın evde iş çokkk
bakalım zaman ne gösterecek
evet canım adım zeynep küçük bir yer ama çok şirindir burdur canım
aaa sende mi iki çocuklusun ben kaçırmışım tanışma faslını özet geçseneof, gecmis olsun ....bizdede bi var bi yok...geziyor virüs keyfince walla.
cocuklar iyi, Cemo sabahlari kalkmak istemiyor, onunla cebellesiyorum biraz, annemlerde full 2 saat uyumus dun :)
senin delikanli nasil??
Yasmin en iyi sen bilirsin durumunu ama bence yeni bir ev çok iyi gelir sana eski eşininden hiç bir anı olmayan ev gerekirse biraz fiyatı mı düşürsen
:) kiz okadar kalabalikki, kim neci, nesi var, nesi yok karistirmamak elde degil. Topik cok renkli masallahaaa sende mi iki çocuklusun ben kaçırmışım tanışma faslını özet geçsene
:) kiz okadar kalabalikki, kim neci, nesi var, nesi yok karistirmamak elde degil. Topik cok renkli masallah
benim iki oglum var Zeliscim, buyuk sekiz, kucuk 2 yasinda
ellerinden operler
sagolsun ufagi varya, evi darma duman ediyor heee, ben topluyorum, o pesimden dagitiyor.
bide sirin sirin siritmasi yokmu,
ayyy yemek saatiiii
merkezdenmisin
bende oralardanımmmm
ayyy yemek saatiiii
Çok sewindiiiiiii şaşırdıııı
of, gecmis olsun ....bizdede bi var bi yok...geziyor virüs keyfince walla.
cocuklar iyi, Cemo sabahlari kalkmak istemiyor, onunla cebellesiyorum biraz, annemlerde full 2 saat uyumus dun :)
senin delikanli nasil??
2006 dogumlu buyuk oglum, ocakta 9 olacak insallah canim.hımmm evet az biraz kalabalığız ama zamanla herkesin her şeyini öğrenirsin merak etme...
Büyük oğlan 2007 doğumlu mu?
Benim oğlum 2007 doğumlu 7,5 yaşında 3. sınıfa gidiyor bu sene
İstanbul'dayız malum çalışıyorum
32 yaşındayım bu arada
sen hangi şehirdesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?