Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

2006 dogumlu buyuk oglum, ocakta 9 olacak insallah canim.
ben yurtdisindan yaziyorum tatlim.
34 yasindayim bende.
vatanimi cooook ozledimm, istanbul ne alemde ? neresindensin canik?

Eyüp'teyim ben canım.. Allah kolaylık versin zor böyle uzaklarda ama yaşam şartları daha iyidir muhtemelen gerçi nerede yaşadığını bilmiyorum... Eskiden ben hiç düşünemezdim bile böyle memleketini bırakıp uzaklarda yaşamayı ama bazen diyorum keşke gitseymişiz...

Güzelim memleketin içine ediyorlar çünkü...

İstanbul güzel, sonbaharda hüzünlü

Ama an itibariyle sanayinin içinde çokda İstanbulla alakam yok yani...

düşün düşün makbule kredi de bitiyormuş ne güzel
bizim 3 yıl var kredi bitmesine

düşün tabi tatlım yaaa tek çok zor

sende tanıtsana kendini nerdesin ne yaparsın çocuk kaç yaşında kim bakar

bu arada ne borcu ödüyordun

ben yemeğe gidip geleyim hemen

afiyet olsun herkeslereeee

of of zeliş bende sendenimmm

annende uykuyu alıyor kuzu evde geç yatıyor sabahta uyanamıyor
annen size gelse daha iyi olmazmı canım

benimki iyi sayılır oda grip oldu
sorma, inan dedigini bende dusundumde, evde babamda var, anneme aniden gelenlerde var, ayrica sabah sabah annemi (acil olmadigi surece) bize getirtmek istemiyorum, yerinden etmemek adina.
sabah uyumus ablam, dun vaktinde yatti, ama 23.30da uyandi , benimle birlikte oturdu tv nin karsisina. biraz kabakcekirdegi yedi ,biraz atistirdi, yatti sonra, ama sabah kalkmak istemedi , anlasilan uykusunu tam alamamis. minnosum

çocuklarda haklı kendilerince

biz bile sıcak yatağımızdan zor kalkıyoruzzzzzzz

aman, yasam sartlari batsin, ne olursa olsun, hic memleket gibi olurmu? kesin dönme fikrimiz var fakat askida.
ben burda dogdum canim, TR de bi donem kaldim ama, burda gecti ömrüm...kiz iyiki TR desiniz bakma, buralar ates pahasi.

o sonbahar hüznü heryerde mevcut galiba..burdada acaip oluyor

hımm orda doğmuş olmana rağmen dönmek istiyorsanız demek ki çokda mutlu değilsiniz bulunduğunuz yerden ama çocukların gelecekleri için iyi düşünmek laızm... TR zor eğitim sistemi diye bişey kalmadı...

CNM burda eğitim sistemini tamamen bitirdiler

bu çocuklarımızın halin ne olcak bakalımmmm

anacim, senin yazinla karismis benim yazi

Türkiye her geçen gün hep geriye götürülmeye çalışılıyor. Sen başka bir memlekette bu ayrımcılık sorununu yaşıyorsunya biz kendi memleketimizde yaşıyoruz çünkü bile isteye ayrımcılığa teşvik ediliyoruz...

Eğitim sistemi allak bullak... işi yönetenler dünyadan bilimden bilhaber yapıyor her şeyi... Akıllarına esiyor hoop hadi bunu değiştirelim seneye bakıp gördüler olmuyor hoop bunu da deneyelim yıllardır bu böyle her yıl yeni yeni uygulamalar haa bu arada olan kime oluyor tabi ki bu çarkın içindeki çocuklarımıza...

Almanya'da uzun yıllar yaşayan bir arkadaşım vardı eski çalıştığım şirkette o anlatırken ağzım açık dinlemiştim;

Hamile olduğunu öğrendikleri ay evlerine posta ile bir bildirim almışlar ve hamilelik süresince eşi ile beraber anne babalık eğitimlerine tabi tutulmuşlar... bunları duyunca işte düşünüyorsun dünya nerede biz neredeyiz...

Bilirsin daha bir kaç sene öncesinde sezeryanı kürtajı devlet meselesi haline getirdiler ama kadın hamile olduğunda yapılacak zeka testleri hala ücretli hala ister misin diye soruluyor...

ooff offf çok şeyler var söylenecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…