2006 dogumlu buyuk oglum, ocakta 9 olacak insallah canim.
ben yurtdisindan yaziyorum tatlim.
34 yasindayim bende.
vatanimi cooook ozledimm, istanbul ne alemde ? neresindensin canik?
evet canım merkezdenim sen neresinden canım
ay kızlar bir başsağlığına gittim geldim saygalarca konuşmussunuz takip edemedim.
darma duman oluyorum ben bu durumlarda nefret ederim başsağlığı dilemekten. Ama işte iş arkadaşı yüz yüze bakıyoruz gitmesen olmaz.... gittim geldim başıma ağrılar sağlanıyor... kredi mevzuu geçmiş benimde nasipse seneye ekimde bitecek borcum 2.yi düşünmeye başlaya bilirimmmm :) ne dersin zelişşş...
evet canım adım zeynep küçük bir yer ama çok şirindir burdur canım
Eyüp'teyim ben canım.. Allah kolaylık versin zor böyle uzaklarda ama yaşam şartları daha iyidir muhtemelen gerçi nerede yaşadığını bilmiyorum... Eskiden ben hiç düşünemezdim bile böyle memleketini bırakıp uzaklarda yaşamayı ama bazen diyorum keşke gitseymişiz...
Güzelim memleketin içine ediyorlar çünkü...
İstanbul güzel, sonbaharda hüzünlü
Ama an itibariyle sanayinin içinde çokda İstanbulla alakam yok yani...
öyle canım küçük ama şirin
sorma, inan dedigini bende dusundumde, evde babamda var, anneme aniden gelenlerde var, ayrica sabah sabah annemi (acil olmadigi surece) bize getirtmek istemiyorum, yerinden etmemek adina.annende uykuyu alıyor kuzu evde geç yatıyor sabahta uyanamıyor
annen size gelse daha iyi olmazmı canım
benimki iyi sayılır oda grip oldu
sorma, inan dedigini bende dusundumde, evde babamda var, anneme aniden gelenlerde var, ayrica sabah sabah annemi (acil olmadigi surece) bize getirtmek istemiyorum, yerinden etmemek adina.
sabah uyumus ablam, dun vaktinde yatti, ama 23.30da uyandi , benimle birlikte oturdu tv nin karsisina. biraz kabakcekirdegi yedi ,biraz atistirdi, yatti sonra, ama sabah kalkmak istemedi , anlasilan uykusunu tam alamamis. minnosum
aman, yasam sartlari batsin, ne olursa olsun, hic memleket gibi olurmu? kesin dönme fikrimiz var fakat askida.Eyüp'teyim ben canım.. Allah kolaylık versin zor böyle uzaklarda ama yaşam şartları daha iyidir muhtemelen gerçi nerede yaşadığını bilmiyorum... Eskiden ben hiç düşünemezdim bile böyle memleketini bırakıp uzaklarda yaşamayı ama bazen diyorum keşke gitseymişiz...
Güzelim memleketin içine ediyorlar çünkü...
İstanbul güzel, sonbaharda hüzünlü
Ama an itibariyle sanayinin içinde çokda İstanbulla alakam yok yani...
aman, yasam sartlari batsin, ne olursa olsun, hic memleket gibi olurmu? kesin dönme fikrimiz var fakat askida.
ben burda dogdum canim, TR de bi donem kaldim ama, burda gecti ömrüm...kiz iyiki TR desiniz bakma, buralar ates pahasi.
o sonbahar hüznü heryerde mevcut galiba..burdada acaip oluyor
hımm orda doğmuş olmana rağmen dönmek istiyorsanız demek ki çokda mutlu değilsiniz bulunduğunuz yerden ama çocukların gelecekleri için iyi düşünmek laızm... TR zor eğitim sistemi diye bişey kalmadı...[/QUOTE
burda dogdugum halde , kendi vatanimi özlemek kadar dogal nedir tatlim? benim orda dolu dolu gecen 3 yillik talebelik yillarim var, burdaki atmosferi sana nasil tarif etsem? her Hollandali yabanciyi sevmiyor, ustelik ben tesetturluyum, tabiki iclerinde gercekten kendini bilenlerde var, ama....sonuc itibari ile, bu ulkenin yabancisiyiz, gurbetciyiz. Ben entegre olma konusunda sadece dilleri ile olabildim, kulturlerini kendi kulturum kadar iyi bilirim, pek sevilecek gibi degiller (inancim geregi) belki ondan sevmiyorda olabilirim.
ailem, annem babam kardeslerim olmasa...bye bye Holland. Tr deki egitim sistemi neden yokki? her nasil olduysa, cocuklar cok esnektir, adapte olabilirler, ha bugun ha seneye, ama alisabilirler ( yoksa benmi avutuyorum kendimi? )
konusuyorum ama, biz kimbilir ne zaman donebiliriz. bu gidisle teeee 10 yil sonra bile burdayiz
anacim, senin yazinla karismis benim yazihımm orda doğmuş olmana rağmen dönmek istiyorsanız demek ki çokda mutlu değilsiniz bulunduğunuz yerden ama çocukların gelecekleri için iyi düşünmek laızm... TR zor eğitim sistemi diye bişey kalmadı...
hımm orda doğmuş olmana rağmen dönmek istiyorsanız demek ki çokda mutlu değilsiniz bulunduğunuz yerden ama çocukların gelecekleri için iyi düşünmek laızm... TR zor eğitim sistemi diye bişey kalmadı...
bi anlatirmisin...nasil simdi ?CNM burda eğitim sistemini tamamen bitirdiler
bu çocuklarımızın halin ne olcak bakalımmmm
anacim, senin yazinla karismis benim yazi
CNM burda eğitim sistemini tamamen bitirdiler
bu çocuklarımızın halin ne olcak bakalımmmm
hadi bizler belki az buçuk bir şekilde hallederiz yasmin allah güç verdiği sürece ama durum iyiye gitmiyor...
bi anlatirmisin...nasil simdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?