- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ayyy iş yeri yarın eşlerle birlikte sinemaya götürüyor bisiiii
fulya abla, nerelerdesin?
makbusshh, kimse yok diye ciktiydim,,, is bitermi aga?alooo herkes işe gömüldü galiba... nerelerdesiniz?
alooo herkes işe gömüldü galiba... nerelerdesiniz?
iş bitmez tabi sabah enerjim harikaydı da öğleden sonra bi içime darlık geldi hayrolsun inşallah... baktım kimse de yok bi bağırasım var AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diyemakbusshh, kimse yok diye ciktiydim,,, is bitermi aga?
iyiki burdasınız çok sıkıldım beeen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAbe burdayım
bende takiliom iste , öf...bise anlatin beyaiş bitmez tabi sabah enerjim harikaydı da öğleden sonra bi içime darlık geldi hayrolsun inşallah... baktım kimse de yok bi bağırasım var AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diye
iyiki burdasınız çok sıkıldım beeen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
owf , ne diosun abla ya? bildigin 10 gun olacak ...Allah yardimcin olsungeldimm kızlar burnumu silmekten yara olacak yavvv
offf sevmiyorum ben hasta olmayı
ayrıca adet 3 kasımda başladı hala devam ediyor onada sinirim
owf , ne diosun abla ya? bildigin 10 gun olacak ...Allah yardimcin olsun
abla ne miyomu? ay cok gecmis olsun, kafayi serin tutmaya calis . walla zor , ama napacan yan etkisi varsa, cekecen boylebu miyom işi beni sakata getirdi yaaa dr ilaç tedavisi verdi ama temiz kalamıyorum
geçen ay 23 gün sürdü hemde nasıldı geçen aya göre iyiyim ama yinede geldiğini görmek benim sinirlerimi bozulor başka drdamı gitsem offfff
noldu bebem? az cik dolas , acilsin icin.... hayir olsun insallahben az hava almaya gidiyorum ağlıcam kendimi tutamıyorum içim daralıyor allahım sen hayra çıkar.... La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim....
ben az hava almaya gidiyorum ağlıcam kendimi tutamıyorum içim daralıyor allahım sen hayra çıkar.... La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim....
abla ne miyomu? ay cok gecmis olsun, kafayi serin tutmaya calis . walla zor , ama napacan yan etkisi varsa, cekecen boyle
iş bitmez tabi sabah enerjim harikaydı da öğleden sonra bi içime darlık geldi hayrolsun inşallah... baktım kimse de yok bi bağırasım var AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diye
iyiki burdasınız çok sıkıldım beeen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
geldimm kızlar burnumu silmekten yara olacak yavvv
offf sevmiyorum ben hasta olmayı
ayrıca adet 3 kasımda başladı hala devam ediyor onada sinirim
ben az hava almaya gidiyorum ağlıcam kendimi tutamıyorum içim daralıyor allahım sen hayra çıkar.... La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim....
sağol zeynepcim
makbule nerdesin huuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?