bitiyor vallahi allahtan sağlık devletten aylık bitti gitti arada çocuk bile yaptım bak ama nasipse 2.sine borçsuz harçsiz olucam inşallahayyy canımmm darısı bizim başımıza bizimde ev borcu 5 yıllık daha 1,5 yılı ödendii
maşalllahhh kızına canımmm
Allah bağışlasın kızını nerde yaşıyorsun peki
amin cümlemizin evladını bağışlasın mevlam. Ankara gölbaşında yaşıyoruz.
hosgeldin canim, bende yenilerdenim topikte. Eskiden cok faaldim KK'da , sonra bidaha acmadim..........evet canım dün katıldım burdurluyum burdurda yaşıyorum 3 yaşında bi kızım var bugün 3.günüm iş yerinde daha yeni başladım canım
bende 2.çocuğu borçsuz yapmak istiyorummmm canımmbitiyor vallahi allahtan sağlık devletten aylık bitti gitti arada çocuk bile yaptım bak ama nasipse 2.sine borçsuz harçsiz olucam inşallah
öğleden sonra kendimi işlere adamaya karar verdim canlar
görüşürüz
iyi bakın kendinizeee
gorusuruz canikkksss, mucukssöğleden sonra kendimi işlere adamaya karar verdim canlar
görüşürüz
iyi bakın kendinizeee
vefacim, basladinmi 2.ciye?bende 2.çocuğu borçsuz yapmak istiyorummmm canımm
güle güle zelişşş
wayy seni balliiiayyy iş yeri yarın eşlerle birlikte sinemaya götürüyor bisiiii
ne guzel , ne guzel....bitiyor vallahi allahtan sağlık devletten aylık bitti gitti arada çocuk bile yaptım bak ama nasipse 2.sine borçsuz harçsiz olucam inşallah
wayy seni balliii
hangi filme gidionuz ?
yaso, bizbizeyiz anam
getti digerleri, napsak?
hosgeldin canim, bende yenilerdenim topikte. Eskiden cok faaldim KK'da , sonra bidaha acmadim..........
tv gordugum bisey tekrar acmama vesile oldu
tatlı ise iyi gelir tatlı birşeyler yemigdem yanıyor kızlarrr elma ii gelirmikiii
süt...süt ic tatlimmigdem yanıyor kızlarrr elma ii gelirmikiii
tatlı yiyim bariiiitatlı ise iyi gelir tatlı birşeyler ye
maalesef süt yok süt tozu varsüt...süt ic tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?