Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ayy çok tatlısınnnnn

Uyku sersemiiiiiiii olunca insann

genic süpersin bende senin kafayı yaşamak istiyorum şu an
kız yorgunluktan birde her dakika ayrı atraksiyon olunca hayatımızda ben artık neyin kafasındaysam böyle şeyler çıkabiliyor ağzımdan

ayy çok tatlısınnnnn
yaa sorma sabah ki ifademi

Uyku sersemiiiiiiii olunca insann
aynen lilicim valla iyi bile dayanıyorum

değişitirdimmm iyi miiii
on nurama beş yıldız

aleyküm selam canım şükür iyiyim kendi adıma sen nasılsın canım?

maşallah hamişime

geçmedi canım yaa ilac yerine ballı zencefil, buğu yapıyoruz canım
öksürük kesilmesi iyi değil çünkü Alperin direk ciğerlerine iniyor
geçen sene zature olduk o öksürük kesici şuruplar yüzünden

o öksürük iyileşme ile kendiliğinden geçerse ne ala biz geçen sene yanlış tedavi sonucu öksürük kesilecek diye şuruplar verdik çocuk zature oldu canım yaa artık o kadar takılmıyorum

günaydın kızlar iş yoğunluğundan ara ara yazabiliyorum
burda hava kapalı yağmur çiseliyor çok güzel keşke evimde olsam tv karşısına uzansam bi de battaniye oh deymeyin keyfime

canım sende hoşgeldin yaz fırsat buldukça
nasıl gidiyor paşamın okul süreci

ayyy o hayalini bende yaşamak istiyorum burasıda öyle

o öksürük iyileşme ile kendiliğinden geçerse ne ala biz geçen sene yanlış tedavi sonucu öksürük kesilecek diye şuruplar verdik çocuk zature oldu canım yaa artık o kadar takılmıyorum
malesef bizimde bir zatürre geçmişimiz var ve bende ondan korkuyorum tatlım

peki balgam var mı öksürükte

Canım benim yaaa tekrardan çok geçmiş olsunnn

Peki tıkanıklık var mı canım benim bak ben oğluş bebekken bir prof un tavsiyesi ile çin yağı almıştık çok faydası var ama herşeyden önemlisi inanılmaz nefes açıcı özelliği var ister sıcak suya damlat ve kokla iste kesme şekere damlat yedir yada odanın bir köşesinde sıcak suya damlat bütün odayı etkilesin o kadar kuvvetli ki bütün bronşları açıyor..

araştır istersen hala bulunur benim evde...

canım sende hoşgeldin yaz fırsat buldukça
nasıl gidiyor paşamın okul süreci

ayyy o hayalini bende yaşamak istiyorum burasıda öyle
hoşbuldum canım sağolasın okul bazen çok güzel bazen de ite kaka gidiyor yalnız sınıftaki anneler bu kadar müdahaleci olmasa daha iyi gidecek aslında, çocukları serbest bırakmıyorlar hiç devamlı peşlerindeler şimdiden birkaç kişi kadınlar kavga ettiler daha okul açılalı 2 ay oldu ama vukuat bitmiyor bizim sınıfta canım, senin çocuk benimkine vurdu yok seninki benimkini düşürdü olayları filan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…