çok geçmiş olsun canım benimki de sk sık öksürük oluyor ama dr lar hep geniz akıntısı diyorlaro öksürük iyileşme ile kendiliğinden geçerse ne ala biz geçen sene yanlış tedavi sonucu öksürük kesilecek diye şuruplar verdik çocuk zature oldu canım yaa artık o kadar takılmıyorum
güzel bir bilgi bende araştırayım biz de sıklıkla burun tıkanıklığı yaşıyoruzCanım benim yaaa tekrardan çok geçmiş olsunnn
Peki tıkanıklık var mı canım benim bak ben oğluş bebekken bir prof un tavsiyesi ile çin yağı almıştık çok faydası var ama herşeyden önemlisi inanılmaz nefes açıcı özelliği var ister sıcak suya damlat ve kokla iste kesme şekere damlat yedir yada odanın bir köşesinde sıcak suya damlat bütün odayı etkilesin o kadar kuvvetli ki bütün bronşları açıyor..
araştır istersen hala bulunur benim evde...
Canım benim yaaa tekrardan çok geçmiş olsunnn
Peki tıkanıklık var mı canım benim bak ben oğluş bebekken bir prof un tavsiyesi ile çin yağı almıştık çok faydası var ama herşeyden önemlisi inanılmaz nefes açıcı özelliği var ister sıcak suya damlat ve kokla iste kesme şekere damlat yedir yada odanın bir köşesinde sıcak suya damlat bütün odayı etkilesin o kadar kuvvetli ki bütün bronşları açıyor..
hoşgeldin tatlım nasılsın evladın nasıl
çok geçmiş olsun canım benimki de sk sık öksürük oluyor ama dr lar hep geniz akıntısı diyorlar
güzel bir bilgi bende araştırayım biz de sıklıkla burun tıkanıklığı yaşıyoruz
HAMİŞLİK NASIL GİDİYO ZELİŞİM AŞ ERMEN BAŞLADIMI
bende okaliptüs yağı kullanıyorum zelişimmmm
SAOL LİLYANA VE ZELİŞ ELA DAHA İYİ UMARIM YEMEK YER BUGÜN AÇ AÇ YATTI DÜN
Boşver egosu tavan yapmış onların...KIZLar dün çok sinirim bozuldu okula ugradım elanın hem hasta oldugunu söleyim dedim hemde ödev falan varmı alim diye
gittim velilerle tanışayım dedim allahım nasıl tipler var ya burunları kaf dagında havalı havalı tipler sanırsın memur amir hepsi
işte ben dedim çalışıyorum gelemiyorum öle her zman siz şanslısınız ev hanımı olarak her dk çocugunla ilgilenirsiniz
biri demezmi allah kocamdan razı olsun hiç bana çalış demedi gerçi desede çalışmaya niyetim hiç olmaazdı.hiç o taraklarda bezim yok.ohhh yan gelip yatıyorum valla diye agzım açık kaldı nasıl tipler bunlar ya sinir oldum.ne mutlu size ama ben üniversite mezunuyum ve eşime hiç sormadım çalışmayımmı çalışmayımmı diye bu gerekti ve çalışıyorum.sizler sadece evaltlarınızı rahat yetiştirirken şanslısınzı dedim.dahaf-da çok şey derdimde grup olmuşlar şimdiden laf dalaşı olur diye susutum.allahtan rastlaşmıyorum bunlarla yolardım yoksa bir kaçını günlük
malesef bizimde bir zatürre geçmişimiz var ve bende ondan korkuyorum tatlım
peki balgam var mı öksürükte
ahh ahh aynı bizim sınıfta da var öyle birkaç tane ben pek muhatap olmuyorum zaten okulu kadınlar hamamına çeviriyorlar benim bildiğim çocuğu bırakır çıkarsın bunlar çörekleniyorlar resmen okulaKIZLar dün çok sinirim bozuldu okula ugradım elanın hem hasta oldugunu söleyim dedim hemde ödev falan varmı alim diye
gittim velilerle tanışayım dedim allahım nasıl tipler var ya burunları kaf dagında havalı havalı tipler sanırsın memur amir hepsi
işte ben dedim çalışıyorum gelemiyorum öle her zman siz şanslısınız ev hanımı olarak her dk çocugunla ilgilenirsiniz
biri demezmi allah kocamdan razı olsun hiç bana çalış demedi gerçi desede çalışmaya niyetim hiç olmaazdı.hiç o taraklarda bezim yok.ohhh yan gelip yatıyorum valla diye agzım açık kaldı nasıl tipler bunlar ya sinir oldum.ne mutlu size ama ben üniversite mezunuyum ve eşime hiç sormadım çalışmayımmı çalışmayımmı diye bu gerekti ve çalışıyorum.sizler sadece evaltlarınızı rahat yetiştirirken şanslısınzı dedim.dahaf-da çok şey derdimde grup olmuşlar şimdiden laf dalaşı olur diye susutum.allahtan rastlaşmıyorum bunlarla yolardım yoksa bir kaçını günlük
Canım benim yaaa tekrardan çok geçmiş olsunnn
hoşbuldum canım sağolasın okul bazen çok güzel bazen de ite kaka gidiyor yalnız sınıftaki anneler bu kadar müdahaleci olmasa daha iyi gidecek aslında, çocukları serbest bırakmıyorlar hiç devamlı peşlerindeler şimdiden birkaç kişi kadınlar kavga ettiler daha okul açılalı 2 ay oldu ama vukuat bitmiyor bizim sınıfta canım, senin çocuk benimkine vurdu yok seninki benimkini düşürdü olayları filan oluyor
çok geçmiş olsun canım benimki de sk sık öksürük oluyor ama dr lar hep geniz akıntısı diyorlar
güzel bir bilgi bende araştırayım biz de sıklıkla burun tıkanıklığı yaşıyoruz
maşallah hamişime
geçmedi canım yaa ilac yerine ballı zencefil, buğu yapıyoruz canım
öksürük kesilmesi iyi değil çünkü Alperin direk ciğerlerine iniyor
geçen sene zature olduk o öksürük kesici şuruplar yüzünden
KIZLar dün çok sinirim bozuldu okula ugradım elanın hem hasta oldugunu söleyim dedim hemde ödev falan varmı alim diye
KIZLar dün çok sinirim bozuldu okula ugradım elanın hem hasta oldugunu söleyim dedim hemde ödev falan varmı alim diye
aynen ya resmen bana acıyarak baktılar :) hiçç gülecegim yoktu vallaaahh ahh aynı bizim sınıfta da var öyle birkaç tane ben pek muhatap olmuyorum zaten okulu kadınlar hamamına çeviriyorlar benim bildiğim çocuğu bırakır çıkarsın bunlar çörekleniyorlar resmen okula
yani ne münasebet o taraklarda bezim yok sanki çalışmak kötü bişey miş gibi hayret valla
benim patron da kadınların kavgasını duyunca geçen aynı şeyi söyledidur daha yenisin
nelerle karşılaşacaksınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?