Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

SAOL LİLYANA VE ZELİŞ ELA DAHA İYİ UMARIM YEMEK YER BUGÜN AÇ AÇ YATTI DÜN

o öksürük iyileşme ile kendiliğinden geçerse ne ala biz geçen sene yanlış tedavi sonucu öksürük kesilecek diye şuruplar verdik çocuk zature oldu canım yaa artık o kadar takılmıyorum
çok geçmiş olsun canım benimki de sk sık öksürük oluyor ama dr lar hep geniz akıntısı diyorlar
güzel bir bilgi bende araştırayım biz de sıklıkla burun tıkanıklığı yaşıyoruz

HAMİŞLİK NASIL GİDİYO ZELİŞİM AŞ ERMEN BAŞLADIMI

bende okaliptüs yağı kullanıyorum zelişimmmm

çok geçmiş olsun canım benimki de sk sık öksürük oluyor ama dr lar hep geniz akıntısı diyorlar

güzel bir bilgi bende araştırayım biz de sıklıkla burun tıkanıklığı yaşıyoruz

Ben ağızdan verme taraftarı değilim yağ bile olsa ama o kadar güçlüki evin içinde uygulayın bütün ailenin nefesi açılıyor tavsiye ederim. biz çopk faydasını gördük.

HAMİŞLİK NASIL GİDİYO ZELİŞİM AŞ ERMEN BAŞLADIMI

İyi canım çok şükür bugün daha iyiyim.. yok kız ne aşermesi daha yok öyle şeyler... mide bulantısı, yorgunluk, uykusuzluk ve karın ağrılarım var...

bende okaliptüs yağı kullanıyorum zelişimmmm

hımmm onu duymamıştım nefes açıcı mı oda..

KIZLar dün çok sinirim bozuldu okula ugradım elanın hem hasta oldugunu söleyim dedim hemde ödev falan varmı alim diye
gittim velilerle tanışayım dedim allahım nasıl tipler var ya burunları kaf dagında havalı havalı tipler sanırsın memur amir hepsi
işte ben dedim çalışıyorum gelemiyorum öle her zman siz şanslısınız ev hanımı olarak her dk çocugunla ilgilenirsiniz
biri demezmi allah kocamdan razı olsun hiç bana çalış demedi gerçi desede çalışmaya niyetim hiç olmaazdı.hiç o taraklarda bezim yok.ohhh yan gelip yatıyorum valla diye agzım açık kaldı nasıl tipler bunlar ya sinir oldum.ne mutlu size ama ben üniversite mezunuyum ve eşime hiç sormadım çalışmayımmı çalışmayımmı diye bu gerekti ve çalışıyorum.sizler sadece evaltlarınızı rahat yetiştirirken şanslısınzı dedim.dahaf-da çok şey derdimde grup olmuşlar şimdiden laf dalaşı olur diye susutum.allahtan rastlaşmıyorum bunlarla yolardım yoksa bir kaçını günlük

Boşver egosu tavan yapmış onların...

ahh ahh aynı bizim sınıfta da var öyle birkaç tane ben pek muhatap olmuyorum zaten okulu kadınlar hamamına çeviriyorlar benim bildiğim çocuğu bırakır çıkarsın bunlar çörekleniyorlar resmen okula
yani ne münasebet o taraklarda bezim yok sanki çalışmak kötü bişey miş gibi hayret valla

alayım canım benim okolüptus yağıda önerdi vefam

oooyy fenaymış veliler bizde şükür o tarz olaylar yok varsada ben bilmiyorum
bizimkide öyle ite kalka gidiyor

oy oy havaların soğuması ile çocuklar da başladı hastalıkkkk

çok geçmiş olsunnnnnnn

dur daha yenisin

nelerle karşılaşacaksınnn

Canım benim bu tiplerden emin ol her yerde var.. İçlerine girsin çalışan kadınlara özenirler.. ama boşvereceksin çalışmanın en güzel yanı da bu tiplerle çok muatap olmuyorsun. Bunların birde kendi aralarındaki çekişmeleri var ki evlere şenlik çünkü...

aynen ya resmen bana acıyarak baktılar :) hiçç gülecegim yoktu vallaa
çocukalrını okula atıp o gün senin bu ev oturması benim beyinlerini çürütyüolar haberleri bile yok
tvlerde saçma sapan kadın programlarıda cabası
valla ben böle mutluyum,onlarda yalandan mutlu olduklarını sanıyolar sadce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…