Ben ağızdan verme taraftarı değilim yağ bile olsa ama o kadar güçlüki evin içinde uygulayın bütün ailenin nefesi açılıyor tavsiye ederim. biz çopk faydasını gördük.
İyi canım çok şükür bugün daha iyiyim.. yok kız ne aşermesi daha yok öyle şeyler... mide bulantısı, yorgunluk, uykusuzluk ve karın ağrılarım var...
hımmm onu duymamıştım nefes açıcı mı oda..
aklıma geldi de genicin pompişinde 7 haftalıkken başlamıştık gün saymaya hergün okurdum bu cizelgeleriniCanım benim bu tiplerden emin ol her yerde var.. İçlerine girsin çalışan kadınlara özenirler.. ama boşvereceksin çalışmanın en güzel yanı da bu tiplerle çok muatap olmuyorsun. Bunların birde kendi aralarındaki çekişmeleri var ki evlere şenlik çünkü...
ahahahhaaaa al benden bir tane dahaKIZLar dün çok sinirim bozuldu okula ugradım elanın hem hasta oldugunu söleyim dedim hemde ödev falan varmı alim diye
gittim velilerle tanışayım dedim allahım nasıl tipler var ya burunları kaf dagında havalı havalı tipler sanırsın memur amir hepsi
işte ben dedim çalışıyorum gelemiyorum öle her zman siz şanslısınız ev hanımı olarak her dk çocugunla ilgilenirsiniz
biri demezmi allah kocamdan razı olsun hiç bana çalış demedi gerçi desede çalışmaya niyetim hiç olmaazdı.hiç o taraklarda bezim yok.ohhh yan gelip yatıyorum valla diye agzım açık kaldı nasıl tipler bunlar ya sinir oldum.ne mutlu size ama ben üniversite mezunuyum ve eşime hiç sormadım çalışmayımmı çalışmayımmı diye bu gerekti ve çalışıyorum.sizler sadece evaltlarınızı rahat yetiştirirken şanslısınzı dedim.dahaf-da çok şey derdimde grup olmuşlar şimdiden laf dalaşı olur diye susutum.allahtan rastlaşmıyorum bunlarla yolardım yoksa bir kaçını günlük
evet kesinlikle zeliş kendi kendilerine günler kahvaltılar ooooooooooooooooooooCanım benim bu tiplerden emin ol her yerde var.. İçlerine girsin çalışan kadınlara özenirler.. ama boşvereceksin çalışmanın en güzel yanı da bu tiplerle çok muatap olmuyorsun. Bunların birde kendi aralarındaki çekişmeleri var ki evlere şenlik çünkü...
kız ben çizelge yapmadım hiçççççççaklıma geldi de genicin pompişinde 7 haftalıkken başlamıştık gün saymaya hergün okurdum bu cizelgelerini
yerim o c şeklindeki bebeişini 1 gr mış heeee
KIZLar dün çok sinirim bozuldu okula ugradım elanın hem hasta oldugunu söleyim dedim hemde ödev falan varmı alim diye
gittim velilerle tanışayım dedim allahım nasıl tipler var ya burunları kaf dagında havalı havalı tipler sanırsın memur amir hepsi
işte ben dedim çalışıyorum gelemiyorum öle her zman siz şanslısınız ev hanımı olarak her dk çocugunla ilgilenirsiniz
biri demezmi allah kocamdan razı olsun hiç bana çalış demedi gerçi desede çalışmaya niyetim hiç olmaazdı.hiç o taraklarda bezim yok.ohhh yan gelip yatıyorum valla diye agzım açık kaldı nasıl tipler bunlar ya sinir oldum.ne mutlu size ama ben üniversite mezunuyum ve eşime hiç sormadım çalışmayımmı çalışmayımmı diye bu gerekti ve çalışıyorum.sizler sadece evaltlarınızı rahat yetiştirirken şanslısınzı dedim.dahaf-da çok şey derdimde grup olmuşlar şimdiden laf dalaşı olur diye susutum.allahtan rastlaşmıyorum bunlarla yolardım yoksa bir kaçını günlük
o kuru öksürüğün çaresi yok ya napıcaz bilmemyok canım sadece kuru öksürük burnu akıyor
evet ya inanamadım bi de kanki olmuş hepsi bir ayda nasıl dışlanmış hissettim kendimiahahahhaaaa al benden bir tane daha
yok yavrum bak biz benim büyüğü özel okula verdik yasmin biliyor
amann Allahım c.tesi toplantıda gördüm hepsi tv den çıkmış gibi ben böyle kot pantolon, thsirt gittim ne kasıcam kendimi diye. sonra öğretmenler geldi gitti en son sınıf öğretmenimiz anlatıyor genel durumu vs.
her kafadan herkesten bir yorum bir lafff ben ki sadece dinledim eşim diyor iyi dayandaın.
malum az deliyim ben.
öğretmen en son çocukların tek tek hakkında bilgi veriyor. bekle bekle en sonuncu bizimki için o kadar güzel şeyler söyledi anlatamam. işte çalışan anne baba bebek var ama aile onunla çok güzel ilgilenmiş,cöğretmiş vs.
herşeyde başarılı ve bir numara bütün çocuklarımızın örnek alabileceği bir çocuğumuz falan hepsi döndü bakıyor benim burnm kaf dağında bu defa
aynı sen gibiyim akşam almaya gittiğimde kimseyle yüzgöz olmuyorum ama hatunlar akşama kadar kantinde çene çalışıyorlar
ayy süper ya bende duymak isterim bu tür yorumlarahahahhaaaa al benden bir tane daha
amann Allahım c.tesi toplantıda gördüm hepsi tv den çıkmış gibi ben böyle kot pantolon, thsirt gittim ne kasıcam kendimi diye. sonra öğretmenler geldi gitti en son sınıf öğretmenimiz anlatıyor genel durumu vs.
her kafadan herkesten bir yorum bir lafff ben ki sadece dinledim eşim diyor iyi dayandaın.
malum az deliyim ben.
öğretmen en son çocukların tek tek hakkında bilgi veriyor. bekle bekle en sonuncu bizimki için o kadar güzel şeyler söyledi anlatamam. işte çalışan anne baba bebek var ama aile onunla çok güzel ilgilenmiş,cöğretmiş vs.
herşeyde başarılı ve bir numara bütün çocuklarımızın örnek alabileceği bir çocuğumuz falan hepsi döndü bakıyor benim burnm kaf dağında bu defa
aynı sen gibiyim akşam almaya gittiğimde kimseyle yüzgöz olmuyorum ama hatunlar akşama kadar kantinde çene çalışıyorlar
benim patron da kadınların kavgasını duyunca geçen aynı şeyi söyledi
daha neler görcen neler diyor
hıhhh işte bizimkilerde öyle aynenevet ya inanamadım bi de kanki olmuş hepsi bir ayda nasıl dışlanmış hissettim kendimi
eşofman altı sivitle gittim saçlar tepeden baglı
annem bi kaçında platform bile vardı
aklıma geldi de genicin pompişinde 7 haftalıkken başlamıştık gün saymaya hergün okurdum bu cizelgelerini
yerim o c şeklindeki bebeişini 1 gr mış heeee
kız ben çizelge yapmadım hiççççççç
evet ya inanamadım bi de kanki olmuş hepsi bir ayda nasıl dışlanmış hissettim kendimi
eşofman altı sivitle gittim saçlar tepeden baglı
annem bi kaçında platform bile vardı
benim görümcem konuşuyor sandım kadınların konuşmasını duyunca oda öyle diyor ne zaman denk gelsek sinir ediyor beni yaaaKIZLar dün çok sinirim bozuldu okula ugradım elanın hem hasta oldugunu söleyim dedim hemde ödev falan varmı alim diye
ahahahhaaaa al benden bir tane daha
malum az deliyim ben.
duyarsın den de inşallah canımayy süper ya bende duymak isterim bu tür yorumlar
yasmin kız arada anlat sen de biz de öğrenelim başımıza ne geleceğiniBEN baya kıdemliyim
oğlum 7. sınıftaa
allahtan şu an ki okulumuzda böyle sıkınıtı yok zati sınıfımız 15kişi
onlardan sadece 2 veli çalışmıyor
zaten toplantıdan toplantıya görüşürüz birde kahvaltılarda
ama ilkokuldayken
öğretmenden ayrı şikayet
velilerden ayrı şikayet dinlerdim oğlan hakkındaaa
ama savunmalarımda sonuçta hep ben haklı çıktım
bilmem çizelge hiç yapmadımDimi yaaa gerçi ben son zamanlarını biliyorum onun daha yakından o zaman tanımıştım sizi bende okurdum biliyomusun
ahh ahhh bu yola beraber çıkacaktık ama olsunnn senin daha kızın küçük canım şaka yapıyorum ben
hadi ya nedne kiiii
napsın o platformları giyecek daha iyi bir yere gidemiyor demek ki ayşemmm
şükür iyiyim canım kızımda iyi maşallah akşam babası götürdü geri geldi uyuttum ben evden çıkarkende uyuyodu minişim
sen nasılsın canım
kız ne devleti özel okul özelay sorma devlet okulundayken bizde öyleydik (ben değil )
kimi veliler akşama kadar okulda beklerdi
yy geçmiş olsun yaaa nerde şimdi babanede değil mi gönderme bari bugün okula canım yatıp dinlensinoffff all bi hasta haberi de bizdennn
oğlan boğazları şişmişşşş ateşi varmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?