eşimin dengesiz tavırları canımı sıkıyor sabah bir uyandım gözlerim şişmiş biraz aglamıstım sinirdenneyin varask efe
eşimin dengesiz tavırları canımı sıkıyor sabah bir uyandım gözlerim şişmiş biraz aglamıstım sinirden
biraz açsan diyorum anlat dökül yarvrum ne gibi dengesizlikler mesela genelde anlaşan bir çiftmisiniz.eşimin dengesiz tavırları canımı sıkıyor sabah bir uyandım gözlerim şişmiş biraz aglamıstım sinirden
canım konyaaltındaki 1e1 i geçtikten hemen sonrao nerde hiç bilmiyomm
kız öğretmen işte en çok kullandığı şey ne güzelbabacığıma hep kalemmm gelirdiiii
ne oldu canım kıyamam sanacanım sıkkın kızlar ya hiç bisey yapasım yok su vurdum duymaz olmayı nasıl beceriyorlar bilen varsa söylesin:/
KISSS taksit taksit söylemesene
özel değilse anlat
rahatlarsınnnnn
ahahahhaaaaa işte bizim kızlar seviyorum sizi vallabiraz açsan diyorum anlat dökül yarvrum ne gibi dengesizlikler mesela genelde anlaşan bir çiftmisiniz.
sipariş ile mi göndreceksin canım yoksa oğlan mı verecek
eşimin dengesiz tavırları canımı sıkıyor sabah bir uyandım gözlerim şişmiş biraz aglamıstım sinirden
biraz açsan diyorum anlat dökül yarvrum ne gibi dengesizlikler mesela genelde anlaşan bir çiftmisiniz.[/QUOTE son zamanlarda böyle oldu eskiden beraber sosyal aktivite yapardık şimdi evden işe işten eve mesela 1 gün öncesi yemekleri beraber yaptık hazırladık iyi hos zaman geçirdik ertesi gün adam küsmek için sebep buluyor arıyorum telefonu acmamalar falan yani sacma sapan trıpler oglumun yanında tartısmak istemedikce bi acayiplesti
Neden böyle oldun?canım sıkkın kızlar ya hiç bisey yapasım yok su vurdum duymaz olmayı nasıl beceriyorlar bilen varsa söylesin:/
BİZİM ÖĞR.GÜNÜ İÇİN para topladılar okulda biz ekstra bişi almayız yani dimi
Kaç senelik ewlisin?sinirlendigi zaman asırı agır konusuyor kırıcı oluyor bu seferde ben kötü oluyorum o an hersey bitsin diyorum yani sözlerini duyunca ama o hiç bisey olmamıs gibi davranmaya devam ediyor
merhabalar bugun gözlerim şiş makyaj flan da care olmadı hiç bisey canım istemiyor ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?