Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

@vefacım tanışalım canım inşallah
bence ver hediyeni o kadar özenip yaptırmışsın

canım sıkkın kızlar ya hiç bisey yapasım yok su vurdum duymaz olmayı nasıl beceriyorlar bilen varsa söylesin:/

eşimin dengesiz tavırları canımı sıkıyor sabah bir uyandım gözlerim şişmiş biraz aglamıstım sinirden
biraz açsan diyorum anlat dökül yarvrum ne gibi dengesizlikler mesela genelde anlaşan bir çiftmisiniz.

genic ameliyat günün belli oldumu yavrum ekstra izin kullancanmı rapor filan

eşimin dengesiz tavırları canımı sıkıyor sabah bir uyandım gözlerim şişmiş biraz aglamıstım sinirden

sinirlendigi zaman asırı agır konusuyor kırıcı oluyor bu seferde ben kötü oluyorum o an hersey bitsin diyorum yani sözlerini duyunca ama o hiç bisey olmamıs gibi davranmaya devam ediyor

sen kaç yıllık evlisin erkeklerin dengesiz hallerine alışman gerek bu daha ne kiiii
eşini en iyi sen tanırsın dengesiz davranıyorsa,belki o gün işle ilgili yada aileiyle ilgili bir sıkıntısı filan vardır.
şu da bir gerçekki erkekler hep ister,alınca vermeye başlar ask

sinirlendigi zaman asırı agır konusuyor kırıcı oluyor bu seferde ben kötü oluyorum o an hersey bitsin diyorum yani sözlerini duyunca ama o hiç bisey olmamıs gibi davranmaya devam ediyor
Kaç senelik ewlisin?
Çocuk var mı_?

4.5 oldu canım ya evleneli ne bilim ya alıstım bir cok huyuna ama size döküyüm dedim yoksa patlıycam kimseye anlatamıyorum da hani ne yapabilirim diye paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…