eşinin erkek kardeşi 3 aydır üniversiteyi kazandı diye onlarda kalıyormuş daha ne kadar kalacağıda belli değil sorun olmuş aralarında iyice kıyamam yaaa
oğlan pizza yemek istiyormuş dün gece planı yaptı pizza şart oldu
büyükbabanne var onu ziyaret edelim diyorum eşime bakalımm
hahahahyyyy
bende size gelebilirmiyiimmm menü zenginmişşşş
bence tanışmıyoruz kuzuuu
yetkili serviste çalışan akraba eş dost arkadaşım gokkkk
ama tanışalımmm
bizim dedemiz dün sınıfta para toplanıyormuş para vermiş
ben özel sabun yaptırmıştım isimleri ile harfli birde sepette sabun acaba vermesemmii kii
cankuş özellikle cuma istedim ki ayrıca izin almayayım zaten bu izin durumlarına kılım işyerinde hiç o konuya girmeyelim.genic ameliyat günün belli oldumu yavrum ekstra izin kullancanmı rapor filan
ooo kolay gelsin canım. bende birazdan gidip sipariş vereyim diyorumcanım sınıfça aldık ben sınıf annesi oldum bu arada
çicek sipariş ile gidecek hediyeyi iş çıkışı bir pastanede vereceğiz
4.5 sene mi yoksa ay mı ?4.5 oldu canım ya evleneli ne bilim ya alıstım bir cok huyuna ama size döküyüm dedim yoksa patlıycam kimseye anlatamıyorum da hani ne yapabilirim diye paylasmak istedim
anlat canım rahatla biraz. ne yapabilirim diye de pek düşünme salla gitsin.4.5 oldu canım ya evleneli ne bilim ya alıstım bir cok huyuna ama size döküyüm dedim yoksa patlıycam kimseye anlatamıyorum da hani ne yapabilirim diye paylasmak istedim
Hmmm kavga sebebiniz ne peki?3.5 yasında oglumda var bitane yani son zamanlarda acayiplesti
3,5 yaşında çocugu varmış nerenle okuyon4.5 sene mi yoksa ay mı ?
lil aklın nerde balım.4.5 sene mi yoksa ay mı ?
sinirlendigi zaman asırı agır konusuyor kırıcı oluyor bu seferde ben kötü oluyorum o an hersey bitsin diyorum yani sözlerini duyunca ama o hiç bisey olmamıs gibi davranmaya devam ediyor
cankuş özellikle cuma istedim ki ayrıca izin almayayım zaten bu izin durumlarına kılım işyerinde hiç o konuya girmeyelim.
haftasonu dinlerim dedim. dr söylediğine göre de ameliyattan sonra 20 gün bileklik takacağım bakalım haftaya netleşince buraya belki giremeyebilirim ama whatsapp dan görüşürüz yazarım size durumumu
ooo kolay gelsin canım. bende birazdan gidip sipariş vereyim diyorum
bizde 2 tane öğretmen var ikisi için de buket düşünüyorum bakalım.
tamam bak sen ne güzel uzatmamışsın.söyle söliyim yani arkadaslar 3000 tl bir bir ceza almıs ve ben bunu sorun yapmadım sonucta calsııyoruz öderiz hiç olmassa evde zor zmaanlar için birikmiş var ordan veiririz diye düsündüm ama o olyı büyüttü aksam eve geldi valize kıyafetlerini topladı evden gitti aradan 3 saat gecti geri geldi ve ben soktayım aglamaktan beynim durmus bi kac laf söyledim dedim artık ne istiyorsan onu yap dedim çünkü sinirden gözüm döndü gittim salona oglanıda aldım odaya cekildim tartısmayı bile uzatmadım daha fazla renciide etmiyim diye
ne cazası almış peki bu kadar anlamadım.hem öle her kavgada valiz mi toplar eşinmsöyle söliyim yani arkadaslar 3000 tl bir bir ceza almıs ve ben bunu sorun yapmadım sonucta calsııyoruz öderiz hiç olmassa evde zor zmaanlar için birikmiş var ordan veiririz diye düsündüm ama o olyı büyüttü aksam eve geldi valize kıyafetlerini topladı evden gitti aradan 3 saat gecti geri geldi ve ben soktayım aglamaktan beynim durmus bi kac laf söyledim dedim artık ne istiyorsan onu yap dedim çünkü sinirden gözüm döndü gittim salona oglanıda aldım odaya cekildim tartısmayı bile uzatmadım daha fazla renciide etmiyim diye
sana şunu söyleyim böyle erkeklere şöyle eli maşalı neden o cezayı getirdin git nasıl ödersen öde ben karışmıyorum diye evin huzurunu bozan karı gerek allahım yaa ne güzel düşünmüşsün ne istiyor belasınımısöyle söliyim yani arkadaslar 3000 tl bir bir ceza almıs ve ben bunu sorun yapmadım sonucta calsııyoruz öderiz hiç olmassa evde zor zmaanlar için birikmiş var ordan veiririz diye düsündüm ama o olyı büyüttü aksam eve geldi valize kıyafetlerini topladı evden gitti aradan 3 saat gecti geri geldi ve ben soktayım aglamaktan beynim durmus bi kac laf söyledim dedim artık ne istiyorsan onu yap dedim çünkü sinirden gözüm döndü gittim salona oglanıda aldım odaya cekildim tartısmayı bile uzatmadım daha fazla renciide etmiyim diye
eşim valizini tpolmaya başlasa valla gülerim sadece.nereye gidicek,ne kadar kalıcak geri dönüp gelmeyecek mi bu eve diye valla hiççç kılımı kımıldatmam,kendi bilir güle güle derim.ortada kavga yok bişi yok.oldu kafana esince çek git,sinirin geçince dön....trafikte kavga mahkemelik olmuslardı para cezası vermişler ama ilk defa böyle birsey yaptı yani kızlar valizi topluyum gitme ondan soka girdim yaa zaten hani ortada bir kavga aldatma vs vs bisey yok cocuk gibi davrandı akıl verin kızlar ben bu durumda ne yapıyım suan kızgın ve sinirli oldugum için dogru karar veremiyorum yardımmmm
DAHA önce yapmıyordu da şimdi neden yaptı bi iş var gibi bu işin içindetrafikte kavga mahkemelik olmuslardı para cezası vermişler ama ilk defa böyle birsey yaptı yani kızlar valizi topluyum gitme ondan soka girdim yaa zaten hani ortada bir kavga aldatma vs vs bisey yok cocuk gibi davrandı akıl verin kızlar ben bu durumda ne yapıyım suan kızgın ve sinirli oldugum için dogru karar veremiyorum yardımmmm
Alıntı yapmıyo ki parça parça yazıyo görmedim onulil aklın nerde balım.
3,5 yaşında çocuğum var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?