Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

aahhh bu erkekler kendi kardeşleri üniversiteyi kazanıp gelse idi acaba böylemi davranırdı canım yaa
üzüldüm arkadaşına iki arada bir derede kalmış
allah o enişteye akıl ve merhamet versin
yurda filan yerleşemezmi kardeşi

gel canım yaa keşke yakın olsa idik sende gelse idin

genic ameliyat günün belli oldumu yavrum ekstra izin kullancanmı rapor filan
cankuş özellikle cuma istedim ki ayrıca izin almayayım zaten bu izin durumlarına kılım işyerinde hiç o konuya girmeyelim.
haftasonu dinlerim dedim. dr söylediğine göre de ameliyattan sonra 20 gün bileklik takacağım bakalım haftaya netleşince buraya belki giremeyebilirim ama whatsapp dan görüşürüz yazarım size durumumu

canım sınıfça aldık ben sınıf annesi oldum bu arada
çicek sipariş ile gidecek hediyeyi iş çıkışı bir pastanede vereceğiz
ooo kolay gelsin canım. bende birazdan gidip sipariş vereyim diyorum
bizde 2 tane öğretmen var ikisi için de buket düşünüyorum bakalım.

4.5 oldu canım ya evleneli ne bilim ya alıstım bir cok huyuna ama size döküyüm dedim yoksa patlıycam kimseye anlatamıyorum da hani ne yapabilirim diye paylasmak istedim
anlat canım rahatla biraz. ne yapabilirim diye de pek düşünme salla gitsin.
eminim sen elinden geleni yapıyorsundur karakteri böyleyse de yapacak bir şey yok boşver

söyle söliyim yani arkadaslar 3000 tl bir bir ceza almıs ve ben bunu sorun yapmadım sonucta calsııyoruz öderiz hiç olmassa evde zor zmaanlar için birikmiş var ordan veiririz diye düsündüm ama o olyı büyüttü aksam eve geldi valize kıyafetlerini topladı evden gitti aradan 3 saat gecti geri geldi ve ben soktayım aglamaktan beynim durmus bi kac laf söyledim dedim artık ne istiyorsan onu yap dedim çünkü sinirden gözüm döndü gittim salona oglanıda aldım odaya cekildim tartısmayı bile uzatmadım daha fazla renciide etmiyim diye

sinirlendigi zaman asırı agır konusuyor kırıcı oluyor bu seferde ben kötü oluyorum o an hersey bitsin diyorum yani sözlerini duyunca ama o hiç bisey olmamıs gibi davranmaya devam ediyor

canım o çoğu Türk erkeğinde var benim eşimde ilk yıllarda çok fazla idi şimdilerde azaldı hatta maşallah deyim hiç olmuyor bile biz 10 yılı devirdik evlilikte zamanla konuşa konuşa senin kırfınlıklarını oda hissedecek ve olgunlaşacak

siniri geçince adam akıllı konuş duygularını dile getir tartışmaya dökmeden anlamıyor yine yapıyor desende yine devam et zamanla kafası alacaktır

iyi yaparsın canım

tamam bak sen ne güzel uzatmamışsın.
bırak nasıl istiyorsa öyle davransın sen olgunlukla karşılamışsın olayı onun yaptığı hoş değil. elbette aklı başına gelir sen üzülme evladına sarıl canım

ne cazası almış peki bu kadar anlamadım.hem öle her kavgada valiz mi toplar eşinm

sana şunu söyleyim böyle erkeklere şöyle eli maşalı neden o cezayı getirdin git nasıl ödersen öde ben karışmıyorum diye evin huzurunu bozan karı gerek allahım yaa ne güzel düşünmüşsün ne istiyor belasınımı

trafikte kavga mahkemelik olmuslardı para cezası vermişler ama ilk defa böyle birsey yaptı yani kızlar valizi topluyum gitme ondan soka girdim yaa zaten hani ortada bir kavga aldatma vs vs bisey yok cocuk gibi davrandı akıl verin kızlar ben bu durumda ne yapıyım suan kızgın ve sinirli oldugum için dogru karar veremiyorum yardımmmm

eşim valizini tpolmaya başlasa valla gülerim sadece.nereye gidicek,ne kadar kalıcak geri dönüp gelmeyecek mi bu eve diye valla hiççç kılımı kımıldatmam,kendi bilir güle güle derim.ortada kavga yok bişi yok.oldu kafana esince çek git,sinirin geçince dön....

DAHA önce yapmıyordu da şimdi neden yaptı bi iş var gibi bu işin içinde
erkekleri anlamak çok zor oluyor bazen

yani kızlar ben trafikten yedigi cezalarına alıstım asla akıllanmadı ben sorun yapmazken o evden cekip gidiyor bu adam artık istemiyor sanırım güvendigi biri falan mı var artık kafamda deli sorular olustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…