Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

artık sacma sapan seyler üretiyorum kendi tutumsuz davranısları beni etkiliyor hem evimin huzurunu hemde işteki motivemi

sakin ol canım önce. kendi kendini gaza da getirme.
onun da sakinleşmesini bekle çünkü o da anlayacak yaptığının çocukça olduğunu o zaman onunla konuşursun anlatırsın kırgınlıklarını, hatalı davranışlarını

ahahhahaaaa bende senin gibi davranırım valla

Alıntı yapmıyo ki parça parça yazıyo görmedim onu
gel gel

artık sacma sapan seyler üretiyorum kendi tutumsuz davranısları beni etkiliyor hem evimin huzurunu hemde işteki motivemi
yani kızlar ben trafikten yedigi cezalarına alıstım asla akıllanmadı ben sorun yapmazken o evden cekip gidiyor bu adam artık istemiyor sanırım güvendigi biri falan mı var artık kafamda deli sorular olustu
canım dur sakinleş biraz. yazdım kendi kendini gaza getirme
o da sakinleşsin ve kafandaki bütün soruları sorarsın konuşursun onunla.
lütfen aklına kötü kötü şeyler getirme ve lütfen kendini de yıpratma
çünkü sen zaten ona fazlası ile olgunluk göstermişsin

sorun da bu canım bi derler kadınlar dır dırcı susuyorum hala ordan dır dır birde kadınlara derler erkegin dır dır cısı daha kötü yaa

offf evlenmicem ben ama pasta geliyo aklıma ewlenesimde geliyo kararsızımm

allahım yaa valiz toplamak gerçekten çocuksu benimki o boyuta getirmedi ama yatağını ayırırdı
ne demek topla valizi sonra kedi gibi kuyruğunu kıstır gel canım sakin ol öncelikle bırak sarhoşu önce bir kendine gelsin öyle derler bizim orda. Biraz zaman geçsin ve sen gerektiği kadar konuş onla fazlasına girme. Eşini bilmem ama benimki bu tatkikle bir iki güne dank eder kafa gelir konuşur özür diler

erkegin dırdır edeni hiç çekilmez valla
offff gelde bana sorr şimdi evde yokmus gibi davranıyım diyorum bakalım napcak zaten valizini toplayıp giderken de hiç birsey demedim gittim mutfaga bulasıgımı yıkadım genel yapım su cok sinirlenirsem mutfaga gider birseylerle ugrasırım sırf ogluma yansıtmamak için tartısma arasında kalmasın diye

cok saolsun kızlar bakalım inş hatasını anlar bir hafta sonumu daha zehir etti yani insan böyle olunca kafasında deli sorular olusuyor akıl akıldan üstündür demişler iyki varsınız biraz olsa rahatladım geceden bu yana kasım kasıldım konusup sinirimi atamayınca

boşver haftasonu da al çocuğu bir yerlere git gez dolaş
arkadaşlarınla buluş moral bozmak yok

canım üzülmeni istemem ama valiz toplamak sizleri bir anda bırakıp gitmesi iyi değil tabi eşini sen daha iyi tanırsın belki doğal hali böyledir ama sen telefonunu filan bi kurcalla hal ve hareketlerine dikkat et birisi filan olmasın
erkeklere güvenim sıfır

@vefacım tanışalım canım inşallah
bence ver hediyeni o kadar özenip yaptırmışsın
öel yapimm dimiiii özel olsun inşallah canım

canım sen olayı çocuğuna yansıtmamakla en doğrusunu yapmışsın

eşin rolleri değişmiş sanırım valiz toplayıp gidiyor sonra geri dönüyor

anlasın hatasını insana güvensizlik verir mutlaka

sen ii eve almışsın ona dua etsin

her zaman birbirimizin halinden anlarız arkadaşım inşallah enişte kendini toplar bir daha bu tarz şeylerden evinin huzurunu kaçırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…