sakin ol canım önce. kendi kendini gaza da getirme.trafikte kavga mahkemelik olmuslardı para cezası vermişler ama ilk defa böyle birsey yaptı yani kızlar valizi topluyum gitme ondan soka girdim yaa zaten hani ortada bir kavga aldatma vs vs bisey yok cocuk gibi davrandı akıl verin kızlar ben bu durumda ne yapıyım suan kızgın ve sinirli oldugum için dogru karar veremiyorum yardımmmm
Alıntı yapmıyo ki parça parça yazıyo görmedim onu3,5 yaşında çocugu varmış nerenle okuyon
ahahhahaaaa bende senin gibi davranırım vallaeşim valizini tpolmaya başlasa valla gülerim sadece.nereye gidicek,ne kadar kalıcak geri dönüp gelmeyecek mi bu eve diye valla hiççç kılımı kımıldatmam,kendi bilir güle güle derim.ortada kavga yok bişi yok.oldu kafana esince çek git,sinirin geçince dön....
gel gelAlıntı yapmıyo ki parça parça yazıyo görmedim onu
artık sacma sapan seyler üretiyorum kendi tutumsuz davranısları beni etkiliyor hem evimin huzurunu hemde işteki motivemi
canım dur sakinleş biraz. yazdım kendi kendini gaza getirmeyani kızlar ben trafikten yedigi cezalarına alıstım asla akıllanmadı ben sorun yapmazken o evden cekip gidiyor bu adam artık istemiyor sanırım güvendigi biri falan mı var artık kafamda deli sorular olustu
sorun da bu canım bi derler kadınlar dır dırcı susuyorum hala ordan dır dır birde kadınlara derler erkegin dır dır cısı daha kötü yaasakin ol canım önce. kendi kendini gaza da getirme.
onun da sakinleşmesini bekle çünkü o da anlayacak yaptığının çocukça olduğunu o zaman onunla konuşursun anlatırsın kırgınlıklarını, hatalı davranışlarını
malesef evet tatlımsorun da bu canım bi derler kadınlar dır dırcı susuyorum hala ordan dır dır birde kadınlara derler erkegin dır dır cısı daha kötü yaa
trafikte kavga mahkemelik olmuslardı para cezası vermişler ama ilk defa böyle birsey yaptı yani kızlar valizi topluyum gitme ondan soka girdim yaa zaten hani ortada bir kavga aldatma vs vs bisey yok cocuk gibi davrandı akıl verin kızlar ben bu durumda ne yapıyım suan kızgın ve sinirli oldugum için dogru karar veremiyorum yardımmmm
offf evlenmicem ben ama pasta geliyo aklıma ewlenesimde geliyo kararsızımm
offff gelde bana sorr şimdi evde yokmus gibi davranıyım diyorum bakalım napcak zaten valizini toplayıp giderken de hiç birsey demedim gittim mutfaga bulasıgımı yıkadım genel yapım su cok sinirlenirsem mutfaga gider birseylerle ugrasırım sırf ogluma yansıtmamak için tartısma arasında kalmasın diyeerkegin dırdır edeni hiç çekilmez valla
boşver haftasonu da al çocuğu bir yerlere git gez dolaşcok saolsun kızlar bakalım inş hatasını anlar bir hafta sonumu daha zehir etti yani insan böyle olunca kafasında deli sorular olusuyor akıl akıldan üstündür demişler iyki varsınız biraz olsa rahatladım geceden bu yana kasım kasıldım konusup sinirimi atamayınca
canım üzülmeni istemem ama valiz toplamak sizleri bir anda bırakıp gitmesi iyi değil tabi eşini sen daha iyi tanırsın belki doğal hali böyledir ama sen telefonunu filan bi kurcalla hal ve hareketlerine dikkat et birisi filan olmasıncok saolsun kızlar bakalım inş hatasını anlar bir hafta sonumu daha zehir etti yani insan böyle olunca kafasında deli sorular olusuyor akıl akıldan üstündür demişler iyki varsınız biraz olsa rahatladım geceden bu yana kasım kasıldım konusup sinirimi atamayınca
öel yapimm dimiiii özel olsun inşallah canım@vefacım tanışalım canım inşallah
bence ver hediyeni o kadar özenip yaptırmışsın
söyle söliyim yani arkadaslar 3000 tl bir bir ceza almıs ve ben bunu sorun yapmadım sonucta calsııyoruz öderiz hiç olmassa evde zor zmaanlar için birikmiş var ordan veiririz diye düsündüm ama o olyı büyüttü aksam eve geldi valize kıyafetlerini topladı evden gitti aradan 3 saat gecti geri geldi ve ben soktayım aglamaktan beynim durmus bi kac laf söyledim dedim artık ne istiyorsan onu yap dedim çünkü sinirden gözüm döndü gittim salona oglanıda aldım odaya cekildim tartısmayı bile uzatmadım daha fazla renciide etmiyim diye
Hangisi daha ağır basar acaba bana
cok saolsun kızlar bakalım inş hatasını anlar bir hafta sonumu daha zehir etti yani insan böyle olunca kafasında deli sorular olusuyor akıl akıldan üstündür demişler iyki varsınız biraz olsa rahatladım geceden bu yana kasım kasıldım konusup sinirimi atamayınca
tavuk döneryemek zamanııı
ezogelin
tantuni
salata
pilav varmışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?