hayırdır canım ne oldu ?
benden pas otel tavsiyesi şu iyidir bu değildir diyemem sana
malum antalya da olunca pek otele ihtiyacımız olmuyor
yorucu ve gergin canım yaaa
sabah yazdım öğretmenle yaşadığımı oku istersen
selammmmmm
nabersinizzz bugün çok ihmal etmişim sizi
almış yürümüş sayfalarrrrr
parmaklarınıza sağlık
selam cnm iyi
sen nasılsınnnnn
hayırdır canım
hayırdır canım ne oldu ?
benden pas otel tavsiyesi şu iyidir bu değildir diyemem sana
malum antalya da olunca pek otele ihtiyacımız olmuyor
aleyküm selam canım
Aynen öyle biliyorum ama ne bilim babamın hiç bir şeye hevesi kalmadı artık...Bulunur bir yol iş ona kalsın kızzz
Bak hamile olduğumu öğrendiğimden beri bu yaz için tatil yok diye düşündüm hep yaza doğum olacağı için ama şimdi bu durum mümkün olmayınca bakınmaya başladım ama yarının ne getireceği belli değil canım benim bakarsın bende gidemem bu yüzden erken rezervasyon yaptırsam bile mutlaka sigorta yaptıracağım...
eşimle ayrılalı 3 ay oldu canım canım sıkkın ona işte daha atlatabilmiş değilim olanları canım sıkılıyo işte ağlamak istiyorum sürekli
gördüm ağaçla ilgili olana baktım benimki de doğru çıktı ama ben 8 dedim
evet canım öyle yapıyoruz bir de uzak diye düşünme sonuçta araba ile geleceksinizhımm anladım canımmm
Alanya taraflarına filan günübirlikmi gidiyorsunuz
ağla canım bak biz buradayız dinleriz senieşimle ayrılalı 3 ay oldu canım canım sıkkın ona işte daha atlatabilmiş değilim olanları canım sıkılıyo işte ağlamak istiyorum sürekli
Aynen öyle biliyorum ama ne bilim babamın hiç bir şeye hevesi kalmadı artık...
eşimle ayrılalı 3 ay oldu canım canım sıkkın ona işte daha atlatabilmiş değilim olanları canım sıkılıyo işte ağlamak istiyorum sürekli
inşallah cnm dediğin gibi olur..boşver babanı onlarla birlikte gitmek yerine arkadaşlarla daha keyifli olur ve illa bulunur bir yolu canım
evet canım öyle yapıyoruz bir de uzak diye düşünme sonuçta araba ile geleceksiniz
ve burada tatil yapacaksın belki dönüşte zor olabilir ama bir iki gün opsiyonlu olursa evde de dinlenirsin
ağla canım bak biz buradayız dinleriz seni
hoşgeldin canımböyle araya daldım ama muhabbete geleyim dedim
tam da ben
hoşgeldin canım
tam da ben
böyle araya daldım ama muhabbete geleyim dedim
zelişim antalyada kemerde limra limak hotel süper bi otell fiyatları biraz pahalı gelebilir ama garanti veiririmmmhımm anladım canımmm
Alanya taraflarına filan günübirlikmi gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?