bende herşey dahil konseptine gitmiştimlimak otelleri güzel evet bir kaç davete gitmiştim
ama konaklama yapmadığım için bir şey diyemeyeceğim
tekrar hoşgeldin
benimde biri 5,5 yaşında diğeri 8,5 aylık iki oğlum var. bir hafta sonra 30 olucam
7 yıllık evliyim.
EN GÜZEL CİCİLERİNİZİ GİYİN HERKEZ FOTO PAYLAŞCAK ONA GÖRE
TOPİK SAHİBESİ OLARAK FÖN ÇEKTİREM BARİM
kıyamam sana takma kafana boşver sen düşünüp yapmışsıncanım yaa aynen öyle akşam sabah canım sıkkındı ama bir veli arkadaş aradı sağolsun destek oldu ondan beri iyiyim
kopp kopppp kopppppppYARIN BU TOPİKTE PARTİ VAR HUHHUH
Fulyaaaaaa okudum yazdıklarınıııı
Öğretmen çok ukalaca davranmış, yaptıklarınızın kıymetini bilmek yerine yazık vallahi, ama eşin iyi söylemiş... Bizde az uğraşmadık biliyorsun ya zaten... Geçecek canım sıkma canını oğluşa da maşallah bak daha ilk yarıda söktü okumayı aferin ona....
Sen oğluşunla arandaki ilşkiyi iyi tutmaya bak canım benim.. Sıkma canını diyeceğim ama biliyorum ki pek mümkün olmuyor...Ama her dönemde ayrı ayrı sorunlar olacak o yüzden ne kadar az düşünürsen o kadar iyi...
yok burada foto falan paylaşmam biliyorsun yağmur aman ben çirkinim zaten napıcaksınız siz beniEN GÜZEL CİCİLERİNİZİ GİYİN HERKEZ FOTO PAYLAŞCAK ONA GÖRE
TOPİK SAHİBESİ OLARAK FÖN ÇEKTİREM BARİM
aferin sana vefabende herşey dahil konseptine gitmiştim
yağları kiloları kendime dahil edip gelmiştimm
aynen çok ukalaca davrandı memnuniyetsizliği bu kadar belli edilmezdi nezaketten uzaktı
bende dedim eşime iyi demişsin diye ne yapalım yaa çocuğu delimi edelim
biraz farklılıkları var bunuda kendi idare edecek ben çalıştığım kurumda neler ile karşılaşıyorum
aynen öyle yapıyorum canım. Dün karşı komşum ilkokul öğretmeni onun öğretmenler gününü kutlamaya geçtik oğlumla. Alperi okuttu ve bir metin yazdırdı, bana diyorki çok iyi çocuk bu hızla giderse aralık sonunda tam anlamı ile sökmüş olur dedi
sizin öğretmenle ilgili ciddi sıkıntı var tatlım konuşması tarzı sıkıntılıaynen çok ukalaca davrandı memnuniyetsizliği bu kadar belli edilmezdi nezaketten uzaktı
bende dedim eşime iyi demişsin diye ne yapalım yaa çocuğu delimi edelim
biraz farklılıkları var bunuda kendi idare edecek ben çalıştığım kurumda neler ile karşılaşıyorum
aynen öyle yapıyorum canım. Dün karşı komşum ilkokul öğretmeni onun öğretmenler gününü kutlamaya geçtik oğlumla. Alperi okuttu ve bir metin yazdırdı, bana diyorki çok iyi çocuk bu hızla giderse aralık sonunda tam anlamı ile sökmüş olur dedi
iyi olmana sevindim kuzummmmmcanım yaa aynen öyle akşam sabah canım sıkkındı ama bir veli arkadaş aradı sağolsun destek oldu ondan beri iyiyim
YARIN BU TOPİKTE PARTİ VAR HUHHUH
anammm yine muhabbetin dibine vurmuşuz sayfalar nasıl hızlı ilerliyor
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm26 KASIM BİRİNCVİ YIL DÖNÜMÜMÜZ TOPİĞİN
değil kesinlikleyetişmekkkkk
mümkün müüü
Burda sen yabancısın ama biz 1 yıldır tanıyoruz birbirimizin çoğu arkadaşla... Birde bize yaz hem seni tanıyalım hemde moral olur sanada... Ayrılık süreci nasıl oldu çocuk varmı kaç yaşındasın nerde oturuyorsun....
kolay bi süreç değildir elbette anlat canım rahatlarsınnn
zeliş dedikleri doğru hepimiz bulduk birbirimizi
öylemi resmi boşanma oldumu evladın kaç yaşında inşallah tez zamanda toplarsın kendini
evladını düşün ailenle mi oturuyorsun[/QUOTE
22 temmuzda ayrıldım evden 25 eylülde boşandım tek celsede eşimin ve ailesinin yuzunden oldu herşey ailesi haddinden fazla karışıyodu evimizin içine yeni ev almıştık ev benim üstüme olmuştu çekemedi ne görümcem ne kayınvalidem eşimin ilgisizliği dükkandan eve geç gelmeler bekar gibi davranıyodu sürekli para istersin vermez bişey almak istersin yokmu senin napcan der de der bitmez en sonunda bana diktir git evden 60 yaşında karı gibisin sen kim napsın seni dedi buda son oldu artık dayanamadım
diceksiniz ki sende hata yokmu benim hatam hep susmalarım aldığım aylığı olduğu gibi eşimin eline vermem allahın 5 tl sini isterken utanmam giyim kuşamımda iyidir kapalıyım ama evde açıktık bir dediğini iki etmedim bugüne kadar aşim marka giyinirdi bense ne beğenirsem seversem onu alırdım marka takıntım yoktu
kızıma bişey begenip almak istesem yokmu çocuğun var derdi tamam alalım demezdi bi tatlı söz ya bi tatlı söz ağzından duymak o kadar zorduki
işteee böyleee
BEN GİDİYORUM GÜZELLERRRR
ÇALIŞMAM LAZIM
İYİ BAKIN KENDİNİZEEE
GÖRÜŞÜRÜZ
çook eski kkdaşım.
10 aylık kızım olduğu içine evdeydim 15 gün falan oldu işe başladım
25 yaşımdayım 3,5 yıllık evliyim.
istanbuldan katılıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?