gel tabii türkiyenin her yerinde çok gezilecek yerler de bakma kıymetini bilmiyoruz işte.Aslında oraya gelmeyi çok istiyorum geldim daha önce ama gezemedim
çok gezilecek görülecek yerler var dur bakalım kısmet
nasılsın kendinden bahsetsene biraz ya da istediğin yerden başlahoşbuldum
Zor bir süreç tabi allah kolaylık versin topicimizde var ayrılan arkadaşlarımızda atlatırsın mutlaka
gelip geçici süreçler olduğunu düşünmelisin
konuşursan rahatlarsın
atma içineeeee
nasılsın kendinden bahsetsene biraz ya da istediğin yerden başla
konuşsamda o an için rahatlıyorum gerisi yine aynı oluyo neden bilmiyorum ama çok takıyorum kafaya herşeyi düşünüp duruyorum
çook eski kkdaşım.
10 aylık kızım olduğu içine evdeydim 15 gün falan oldu işe başladım
25 yaşımdayım 3,5 yıllık evliyim.
istanbuldan katılıyorum :)
kolay bi süreç değildir elbette anlat canım rahatlarsınnnkonuşsamda o an için rahatlıyorum gerisi yine aynı oluyo neden bilmiyorum ama çok takıyorum kafaya herşeyi düşünüp duruyorum
hoş geldin arkadaşımmm
takılırsan zamanla tanırsın bizleride daimi üyeleriyiz topicin
bende istanbuldayım çalışıyorum 7,5 yaşında oğluşum var
limak otelleri güzel evet bir kaç davete gitmiştimzelişim antalyada kemerde limra limak hotel süper bi otell fiyatları biraz pahalı gelebilir ama garanti veiririmmm
tekrar hoşgeldinçook eski kkdaşım.
hoşgeldinizzzçook eski kkdaşım.
fulyacımm eşin ii demiş canını sıkma insanları memnun etmek ne zor bi zanaatt yahu ,,, öğretmenin birini ınuttunuz diye faturayı sakın kendine kesme alınan üzerine alınsın boşver
zeliş dedikleri doğru hepimiz bulduk birbirimiziBurda sen yabancısın ama biz 1 yıldır tanıyoruz birbirimizin çoğu arkadaşla... Birde bize yaz hem seni tanıyalım hemde moral olur sanada... Ayrılık süreci nasıl oldu çocuk varmı kaç yaşındasın nerde oturuyorsun....
eşimle ayrılalı 3 ay oldu canım canım sıkkın ona işte daha atlatabilmiş değilim olanları canım sıkılıyo işte ağlamak istiyorum sürekli
zelişim antalyada kemerde limra limak hotel süper bi otell fiyatları biraz pahalı gelebilir ama garanti veiririmmm
gel tabii türkiyenin her yerinde çok gezilecek yerler de bakma kıymetini bilmiyoruz işte.
nasılsın kendinden bahsetsene biraz ya da istediğin yerden başla
elimden geldiğince takılırım tabi.
maşallah seninki kocaman olmuş.
LİLYANA bende 5 seçtim ehh diyorum hepiciği çıkmadıKişilik testinde ben 5 numaralı ağacı seçtim doğru çıktı lan söylediklerii
hoşgeldiniz arkadaşım bebeşiniz küçükmüş allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?