Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Zor bir süreç tabi allah kolaylık versin topicimizde var ayrılan arkadaşlarımızda atlatırsın mutlaka

gelip geçici süreçler olduğunu düşünmelisin

konuşursan rahatlarsın

atma içineeeee

konuşsamda o an için rahatlıyorum gerisi yine aynı oluyo neden bilmiyorum ama çok takıyorum kafaya herşeyi düşünüp duruyorum

Fulyaaaaaa okudum yazdıklarınıııı

Öğretmen çok ukalaca davranmış, yaptıklarınızın kıymetini bilmek yerine yazık vallahi, ama eşin iyi söylemiş... Bizde az uğraşmadık biliyorsun ya zaten... Geçecek canım sıkma canını oğluşa da maşallah bak daha ilk yarıda söktü okumayı aferin ona....

Sen oğluşunla arandaki ilşkiyi iyi tutmaya bak canım benim.. Sıkma canını diyeceğim ama biliyorum ki pek mümkün olmuyor...Ama her dönemde ayrı ayrı sorunlar olacak o yüzden ne kadar az düşünürsen o kadar iyi...

konuşsamda o an için rahatlıyorum gerisi yine aynı oluyo neden bilmiyorum ama çok takıyorum kafaya herşeyi düşünüp duruyorum

Burda sen yabancısın ama biz 1 yıldır tanıyoruz birbirimizin çoğu arkadaşla... Birde bize yaz hem seni tanıyalım hemde moral olur sanada... Ayrılık süreci nasıl oldu çocuk varmı kaç yaşındasın nerde oturuyorsun....

çook eski kkdaşım.
10 aylık kızım olduğu içine evdeydim 15 gün falan oldu işe başladım
25 yaşımdayım 3,5 yıllık evliyim.
istanbuldan katılıyorum :)

hoş geldin arkadaşımmm

takılırsan zamanla tanırsın bizleride daimi üyeleriyiz topicin

bende istanbuldayım çalışıyorum 7,5 yaşında oğluşum var

zelişim antalyada kemerde limra limak hotel süper bi otell fiyatları biraz pahalı gelebilir ama garanti veiririmmm
limak otelleri güzel evet bir kaç davete gitmiştim
ama konaklama yapmadığım için bir şey diyemeyeceğim

çook eski kkdaşım.
10 aylık kızım olduğu içine evdeydim 15 gün falan oldu işe başladım
25 yaşımdayım 3,5 yıllık evliyim.
istanbuldan katılıyorum :)
tekrar hoşgeldin
benimde biri 5,5 yaşında diğeri 8,5 aylık iki oğlum var. bir hafta sonra 30 olucam
7 yıllık evliyim.

fulyacımm eşin ii demiş canını sıkma insanları memnun etmek ne zor bi zanaatt yahu ,,, öğretmenin birini ınuttunuz diye faturayı sakın kendine kesme alınan üzerine alınsın boşver

canım yaa aynen öyle akşam sabah canım sıkkındı ama bir veli arkadaş aradı sağolsun destek oldu ondan beri iyiyim

zeliş dedikleri doğru hepimiz bulduk birbirimizi

eşimle ayrılalı 3 ay oldu canım canım sıkkın ona işte daha atlatabilmiş değilim olanları canım sıkılıyo işte ağlamak istiyorum sürekli

öylemi resmi boşanma oldumu evladın kaç yaşında inşallah tez zamanda toplarsın kendini
evladını düşün ailenle mi oturuyorsun

EN GÜZEL CİCİLERİNİZİ GİYİN HERKEZ FOTO PAYLAŞCAK ONA GÖRE
TOPİK SAHİBESİ OLARAK FÖN ÇEKTİREM BARİM

zelişim antalyada kemerde limra limak hotel süper bi otell fiyatları biraz pahalı gelebilir ama garanti veiririmmm

hımm tamam canım sağol bakacağım orayada not aldım

gel tabii türkiyenin her yerinde çok gezilecek yerler de bakma kıymetini bilmiyoruz işte.

nasılsın kendinden bahsetsene biraz ya da istediğin yerden başla

evet dimi ama

elimden geldiğince takılırım tabi.

maşallah seninki kocaman olmuş.

evet o kadar çabuk büyüyorlarkiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…