Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

APTAL İŞTE APTAL BAŞKA TÜRLÜ BOŞANMAK İSTEMEDİ AİLEMDE DAHA SONRA VELAYETİ ALIRIZ ÜZERİNE DEDİLER ÖYLELİKLE OLDU CANIM
Yawrum ne oldu bende boşanmış biriyim okuyamadım ne yazdığını yoğunum.
Yardımım olur belki...

EŞİMDEN BAHSEDİYORUZ CANIM BOŞANDIK KIZIMIN VELAYETİ ONDA EĞER BEN EVLENİRSEM ÜVEY BABA TECAVÜZ EDER DİYE BANA VERMEDİ VELAYETİ
Bende boşandım oğlum var 5 yaşında, VELAYET,İ BENDE
Banada ewlenirsen çocuğu senden alırım dedi.
Nah alır...
Yalnış yapmışsın sen o velayeti vermeyecektin...

APTAL İŞTE APTAL BAŞKA TÜRLÜ BOŞANMAK İSTEMEDİ AİLEMDE DAHA SONRA VELAYETİ ALIRIZ ÜZERİNE DEDİLER ÖYLELİKLE OLDU CANIM
BU YAZDIKLARINI YENİ OKUDUM.
SEN BU ADAMIN DAHA ÖNCE BÖYLE OLDUĞUNU BİLMİYOR MUYDUN?
BİLSEN ZATEN EWLENMEZDİN AMA NE BİLİM HİÇ Mİ AÇIK VERMEDİ..
KIZIN ŞİMDİ NERDE NASILLL
22 temmuzda ayrıldım evden 25 eylülde boşandım tek celsede eşimin ve ailesinin yuzunden oldu herşey ailesi haddinden fazla karışıyodu evimizin içine yeni ev almıştık ev benim üstüme olmuştu çekemedi ne görümcem ne kayınvalidem eşimin ilgisizliği dükkandan eve geç gelmeler bekar gibi davranıyodu sürekli para istersin vermez bişey almak istersin yokmu senin napcan der de der bitmez en sonunda bana diktir git evden 60 yaşında karı gibisin sen kim napsın seni dedi buda son oldu artık dayanamadım

diceksiniz ki sende hata yokmu benim hatam hep susmalarım aldığım aylığı olduğu gibi eşimin eline vermem allahın 5 tl sini isterken utanmam giyim kuşamımda iyidir kapalıyım ama evde açıktık bir dediğini iki etmedim bugüne kadar aşim marka giyinirdi bense ne beğenirsem seversem onu alırdım marka takıntım yoktu
kızıma bişey begenip almak istesem yokmu çocuğun var derdi tamam alalım demezdi bi tatlı söz ya bi tatlı söz ağzından duymak o kadar zorduki

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kısssssssssssssss hanii partiii vardıı burdaaa nirde bu millet nirde bu devlett

Nasılsınız kızlar saat 21,30da uyudum hala uykum var yaaa

çok sinirliyim çok valla
işyerindekilere benim hakkımı yiyenlere helal etmiyorum hakkımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…