Ne oluyo be kim kime tecavüz etmiş
Yawrum ne oldu bende boşanmış biriyim okuyamadım ne yazdığını yoğunum.APTAL İŞTE APTAL BAŞKA TÜRLÜ BOŞANMAK İSTEMEDİ AİLEMDE DAHA SONRA VELAYETİ ALIRIZ ÜZERİNE DEDİLER ÖYLELİKLE OLDU CANIM
Bende boşandım oğlum var 5 yaşında, VELAYET,İ BENDEEŞİMDEN BAHSEDİYORUZ CANIM BOŞANDIK KIZIMIN VELAYETİ ONDA EĞER BEN EVLENİRSEM ÜVEY BABA TECAVÜZ EDER DİYE BANA VERMEDİ VELAYETİ
BU YAZDIKLARINI YENİ OKUDUM.APTAL İŞTE APTAL BAŞKA TÜRLÜ BOŞANMAK İSTEMEDİ AİLEMDE DAHA SONRA VELAYETİ ALIRIZ ÜZERİNE DEDİLER ÖYLELİKLE OLDU CANIM
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kısssssssssssssss hanii partiii vardıı burdaaa nirde bu millet nirde bu devlett
Valla ben burdayımmmGÜNAYDIN KIZLAR
günaydınnnGÜNAYDIN KIZLAR
bendeeeeeeeee ama toplantı var işler yoğunnnValla ben burdayımmm
günaydınnnGünaydınlarrr
hoş geldin canım günaydıngünaydın kızlar ben de geldim
Benimde bugün uykum war....Nasılsınız kızlar saat 21,30da uyudum hala uykum var yaaa
MAŞŞALLAH BEN HAYATTA UYUYMAM O SAATTENasılsınız kızlar saat 21,30da uyudum hala uykum var yaaa
ben 8'de uyuyom lan bazennMAŞŞALLAH BEN HAYATTA UYUYMAM O SAATTE
Haram zıkkım olsun ne oldu cnm anlat heleçok sinirliyim çok valla
işyerindekilere benim hakkımı yiyenlere helal etmiyorum hakkımı
MAŞŞALLAH BEN HAYATTA UYUYMAM O SAATTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?