- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
EN GÜZEL CİCİLERİNİZİ GİYİN HERKEZ FOTO PAYLAŞCAK ONA GÖRE
TOPİK SAHİBESİ OLARAK FÖN ÇEKTİREM BARİM
kıyamam sana takma kafana boşver sen düşünüp yapmışsın
hiç yapmayabilirdiniz de ya da ne bileyim hiç organizasyon işine de girmeyebilirdin
kendi bilir fulyam
yalnız snein bu öğretmene taktım kafayı ben
okuldan idarecilerle falan bir görüşseniz sonuçta özel okul orası nasıl böyle şeyler söyler
aksine iyiye gitmesi için destek olacağına aileye de psikolojik zarar veriyor
kopp kopppp koppppppp
süper canım aferin oğluşa hiç takma canım benim çünkü biz üzerlerine düştükçe öğretmenler daha doyumsuz oluyorlar yada bize böyleleri denk geldi şansımız neyse allah sağlık problemi vermesin hepsi çözülecek
bence gerekirse diye düşünme canım sizde okul değişikliği şart gibi çünkü bu durumda çocuk yine olumsuz etkilenmeye devam edecek.konuşsam işe yarayacağını düşünmüyorum çocuğa olumsuz dönüş olur ama gelecek yıl için sene sonuna kadar iyi düşüneceğim gerekirse okul değişikliği bile yapabilirim
sizin öğretmenle ilgili ciddi sıkıntı var tatlım konuşması tarzı sıkıntılı
bak sen de bundan sonra çocukla daha farklı ilgilenirsin çünkü ikinci bir görüş aldın
moral bozmak yok bundan sonra paşamın da üstüne çok gitme
foto koyacağım diyorsun yaniben burdayım Yağmurcum yarın allah nasip ederse
gitme tatlım bence senin çocuğunda çok da ciddi bir sıkıntı yokartık gitmiyorum canım yapıyor kuzum kendi ölçüsünde ne yapayım
bence gerekirse diye düşünme canım sizde okul değişikliği şart gibi çünkü bu durumda çocuk yine olumsuz etkilenmeye devam edecek.
işin kötüsü öğretmenin bu söylediklerini çocuğun duyduğunu düşünemiyorum
ya fulya bilmiyorum kendimi senin yerine koyuyorum canım benimde
canım çok zor bir süreçten geçmişsin ne deyim allah sana kuvvet versin arkadaşım
zaman herşeyin ilacı merak etme dua et bol bol
bakacağım canım ocaktan itibaren oğluma derste aldıracağım büyük ihtimalle eğer bu tarz konuşmalara devam ederse o zaman çok pis çirkefleşeceğim
allah razı olsun desteğin için
foto koyacağım diyorsun yani
yok ben senin daha da sıkıntıya girmemen için yazacaklarımı yazmadım. seni üzmek istemedim.bakacağım canım ocaktan itibaren oğluma derste aldıracağım büyük ihtimalle eğer bu tarz konuşmalara devam ederse o zaman çok pis çirkefleşeceğim
allah razı olsun desteğin için
allah razı olsun kızlar desteğiniz için 1 kızım var elanoracığım bu üçüncü haftam iş yerinde de yeni buldum işimi canım sekreterlik ve muhasebe işine bakıyorum sapa sağlam yada güçlü değilim malesef canlar korkuyorum nedense hayattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?