Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

EN GÜZEL CİCİLERİNİZİ GİYİN HERKEZ FOTO PAYLAŞCAK ONA GÖRE
TOPİK SAHİBESİ OLARAK FÖN ÇEKTİREM BARİM

yaa ben ilk aranıza katıldığımda foto koymuştum buraya hatırlarmısın bilmem kazen el atmıştıda mahçup olmuştum kaldıramadım diye

konuşsam işe yarayacağını düşünmüyorum çocuğa olumsuz dönüş olur ama gelecek yıl için sene sonuna kadar iyi düşüneceğim gerekirse okul değişikliği bile yapabilirim

aynen öyle canım yaa

canım çok zor bir süreçten geçmişsin ne deyim allah sana kuvvet versin arkadaşım
zaman herşeyin ilacı merak etme dua et bol bol

konuşsam işe yarayacağını düşünmüyorum çocuğa olumsuz dönüş olur ama gelecek yıl için sene sonuna kadar iyi düşüneceğim gerekirse okul değişikliği bile yapabilirim
bence gerekirse diye düşünme canım sizde okul değişikliği şart gibi çünkü bu durumda çocuk yine olumsuz etkilenmeye devam edecek.
işin kötüsü öğretmenin bu söylediklerini çocuğun duyduğunu düşünemiyorum
ya fulya bilmiyorum kendimi senin yerine koyuyorum canım benimde

artık gitmiyorum canım yapıyor kuzum kendi ölçüsünde ne yapayım

bakacağım canım ocaktan itibaren oğluma derste aldıracağım büyük ihtimalle eğer bu tarz konuşmalara devam ederse o zaman çok pis çirkefleşeceğim
allah razı olsun desteğin için

canım çok zor bir süreçten geçmişsin ne deyim allah sana kuvvet versin arkadaşım
zaman herşeyin ilacı merak etme dua et bol bol

allah razı olsun kızlar desteğiniz için 1 kızım var elanoracığım bu üçüncü haftam iş yerinde de yeni buldum işimi canım sekreterlik ve muhasebe işine bakıyorum sapa sağlam yada güçlü değilim malesef canlar korkuyorum nedense hayattan

bakacağım canım ocaktan itibaren oğluma derste aldıracağım büyük ihtimalle eğer bu tarz konuşmalara devam ederse o zaman çok pis çirkefleşeceğim

kesinlikle öğretmen tutma

ona ünv. öğrenci

hem arkadaş olsun

hem abi olsun

hem öğretmen

eğitimciler biraz kuralcı oluyorrrr

çocuk bu sefer ondan da sıkılıyor

ama bir abi oldumu onunla sinemaya gider gezerler bisiklet binerler

yok ben senin daha da sıkıntıya girmemen için yazacaklarımı yazmadım. seni üzmek istemedim.
ama senin öğretmen cidden bunu hak etmiş tatlım
senden de allah razı olsun kıyamam sana

cnm rabbim yardımcı olsun

sen boşamışsın ben nerdeyse adam evde gideli 1 yıl olacak

anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyorrrr bileeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…