- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
allah razı olsun kızlar desteğiniz için 1 kızım var elanoracığım bu üçüncü haftam iş yerinde de yeni buldum işimi canım sekreterlik ve muhasebe işine bakıyorum sapa sağlam yada güçlü değilim malesef canlar korkuyorum nedense hayattan
allah razı olsun kızlar desteğiniz için 1 kızım var elanoracığım bu üçüncü haftam iş yerinde de yeni buldum işimi canım sekreterlik ve muhasebe işine bakıyorum sapa sağlam yada güçlü değilim malesef canlar korkuyorum nedense hayattan
geçmiş olsun ilacın yanında yok mu alsanayine migrennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
korka canım ne hayattan ne gelecekten hepsi bizim içinallah razı olsun kızlar desteğiniz için 1 kızım var elanoracığım bu üçüncü haftam iş yerinde de yeni buldum işimi canım sekreterlik ve muhasebe işine bakıyorum sapa sağlam yada güçlü değilim malesef canlar korkuyorum nedense hayattan
kıyamam sanaözelden koyarım canım buraya olmaz ben kaldıramıyorum
geçmiş olsun tatlım yaaa
senin whatsapp ne oldu bakiyim
yok canım majezik vardı onu içtimmmgeçmiş olsun ilacın yanında yok mu alsana
korka canım ne hayattan ne gelecekten hepsi bizim için
sen evladına sarıl gerisi için de kendine zaman tanı.
herşeyin ilacı zaman
bak biz buradayız sen ne zaman istersen ne zaman daralırsan sıkılırsan yaz bize
kıyamam sana
kesinlikle öğretmen tutma
ona ünv. öğrenci
hem arkadaş olsun
hem abi olsun
hem öğretmen
eğitimciler biraz kuralcı oluyorrrr
çocuk bu sefer ondan da sıkılıyor
ama bir abi oldumu onunla sinemaya gider gezerler bisiklet binerler
aaa canım benim çok iyi akıl verdin tamam
ben çok faydası gördüm
abimiz akd ünv burslu bir öğrenci idi eğitim fakültesinde okuyordu gitmese bu yıl getirirdim ama memleketine gitti hatta mersinli kıssssss ama sanırım şimdi asker kanımca
odasını dolaplarını kitaplarını oyuncaklarını herşeyine bakar bire bir ilgilenirdi
yarım saat ders çalışır yarım saat sohbet ederlerdi
veya oyun oynarlardıııııı
cnm rabbim yardımcı olsun
sen boşamışsın ben nerdeyse adam evde gideli 1 yıl olacak
anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyorrrr bileeee
kızın için güçlü olmak zorundasın canım allah beterinden korusun neler yaşanıyor bu hayatta
hepsi bizim için bunu unutla sen duanı bol bol yap bu dönemde o sana en iyi ilaç hep yap duanı
geçmiş olsun ilacın yanında yok mu alsana
korka canım ne hayattan ne gelecekten hepsi bizim için
sen evladına sarıl gerisi için de kendine zaman tanı.
herşeyin ilacı zaman
bak biz buradayız sen ne zaman istersen ne zaman daralırsan sıkılırsan yaz bize
kıyamam sana
hepinize teşekkür ederim kızlar allah razı olsun hepinizden boşandım ama hala canımı yakıyor
evlenecekmiş ve kızımı alacakmış benden velayeti onda çünkü aile ortamında büyümesi gerekiyomuş kızımın bu ne demek ya yok böyle cahillik
hala canın yanıyordur normal canım ama geçecek bunlardahepinize teşekkür ederim kızlar allah razı olsun hepinizden boşandım ama hala canımı yakıyor
evlenecekmiş ve kızımı alacakmış benden velayeti onda çünkü aile ortamında büyümesi gerekiyomuş kızımın bu ne demek ya yok böyle cahillik
bak arkadaşın yazdıklarını oku ezberle ve kafana yerleştirkaç yaşında kızın sende iffetsizlik ve kızına karşı kötü davranışı veya suistimali belgelendiremediği sürece üçün beşini alır o
o seni psikolojik olarak yıpratıyor su söylemlerle takma kafana kimse kızını senden alamaz arkadaşım çocukların velayeti yukarda yazdığım nedenler dışında annededir.
Ayrıca senin yapacağın en güzel şey bu lafları sana getirenlere allah yolunu açık etsin kızına iyi baba olsun başka bir beklentim yok ondan de uzatma ne laf ver ne de sana laf getirmelerine izin verme
kaç yaşında kızın sende iffetsizlik ve kızına karşı kötü davranışı veya suistimali belgelendiremediği sürece üçün beşini alır o
o seni psikolojik olarak yıpratıyor su söylemlerle takma kafana kimse kızını senden alamaz arkadaşım çocukların velayeti yukarda yazdığım nedenler dışında annededir.
Ayrıca senin yapacağın en güzel şey bu lafları sana getirenlere allah yolunu açık etsin kızına iyi baba olsun başka bir beklentim yok ondan de uzatma ne laf ver ne de sana laf getirmelerine izin verme
hala canın yanıyordur normal canım ama geçecek bunlarda
bak arkadaşın yazdıklarını oku ezberle ve kafana yerleştir
düşünme öyle şeylerde[/QUOTE
biz anlaşmalı boşandık kızımın velayetini eğer ben evlenirsem üvey baba tecavüz eder diyerek vermedi bende kabul ettim biliyorum yanlış bişey ama bu mantık var kendisinde biz avukat tutmadık maddi acıdan sıkıntı vardı ailemin yanında kalıyodum bu yüzden o aldı velayeti şimdi de bana böyle söylüyo
yasmin benimde bir saatim varkaldı yarım saatimmmmmmmmmmmmmmmmm
kaldı yarım saatimmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne oluyo be kim kime tecavüz etmişcanım velayeti sen nasıl almazsın ne demek tecavüz filan allah korusun her kızı olan anne velenince çocuğuna birşey mi olacak.
Kendini topla maddi ve manevi olarak kızının velayetini al üzerine
canım velayeti sen nasıl almazsın ne demek tecavüz filan allah korusun her kızı olan anne velenince çocuğuna birşey mi olacak.
Kendini topla maddi ve manevi olarak kızının velayetini al üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?