Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

kızın için güçlü olmak zorundasın canım allah beterinden korusun neler yaşanıyor bu hayatta
hepsi bizim için bunu unutla sen duanı bol bol yap bu dönemde o sana en iyi ilaç hep yap duanı

yine migrennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsun ilacın yanında yok mu alsana

korka canım ne hayattan ne gelecekten hepsi bizim için
sen evladına sarıl gerisi için de kendine zaman tanı.
herşeyin ilacı zaman
bak biz buradayız sen ne zaman istersen ne zaman daralırsan sıkılırsan yaz bize

özelden koyarım canım buraya olmaz ben kaldıramıyorum
kıyamam sana

yok canım majezik vardı onu içtimmm

aaa canım benim çok iyi akıl verdin tamam

aaa canım benim çok iyi akıl verdin tamam

ben çok faydası gördüm

abimiz akd ünv burslu bir öğrenci idi eğitim fakültesinde okuyordu gitmese bu yıl getirirdim ama memleketine gitti hatta mersinli kıssssss ama sanırım şimdi asker kanımca

odasını dolaplarını kitaplarını oyuncaklarını herşeyine bakar bire bir ilgilenirdi

yarım saat ders çalışır yarım saat sohbet ederlerdi
veya oyun oynarlardıııııı

aa hemşom muş baksana
gitmese iyiymiş

cnm rabbim yardımcı olsun

sen boşamışsın ben nerdeyse adam evde gideli 1 yıl olacak

anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyorrrr bileeee

kızın için güçlü olmak zorundasın canım allah beterinden korusun neler yaşanıyor bu hayatta
hepsi bizim için bunu unutla sen duanı bol bol yap bu dönemde o sana en iyi ilaç hep yap duanı

hepinize teşekkür ederim kızlar allah razı olsun hepinizden boşandım ama hala canımı yakıyor

evlenecekmiş ve kızımı alacakmış benden velayeti onda çünkü aile ortamında büyümesi gerekiyomuş kızımın bu ne demek ya yok böyle cahillik

kaç yaşında kızın sende iffetsizlik ve kızına karşı kötü davranışı veya suistimali belgelendiremediği sürece üçün beşini alır o

o seni psikolojik olarak yıpratıyor su söylemlerle takma kafana kimse kızını senden alamaz arkadaşım çocukların velayeti yukarda yazdığım nedenler dışında annededir.

Ayrıca senin yapacağın en güzel şey bu lafları sana getirenlere allah yolunu açık etsin kızına iyi baba olsun başka bir beklentim yok ondan de uzatma ne laf ver ne de sana laf getirmelerine izin verme

hala canın yanıyordur normal canım ama geçecek bunlarda

bak arkadaşın yazdıklarını oku ezberle ve kafana yerleştir
düşünme öyle şeylerde

canım velayeti sen nasıl almazsın ne demek tecavüz filan allah korusun her kızı olan anne velenince çocuğuna birşey mi olacak.

Kendini topla maddi ve manevi olarak kızının velayetini al üzerine

canım velayeti sen nasıl almazsın ne demek tecavüz filan allah korusun her kızı olan anne velenince çocuğuna birşey mi olacak.

Kendini topla maddi ve manevi olarak kızının velayetini al üzerine

APTAL İŞTE APTAL BAŞKA TÜRLÜ BOŞANMAK İSTEMEDİ AİLEMDE DAHA SONRA VELAYETİ ALIRIZ ÜZERİNE DEDİLER ÖYLELİKLE OLDU CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…