Aahahahaa koptummmm narkozun etkisiyle insan ne dediğini bilmiyorrr, yazıkkk vallaa kafa sallıyorlardır bir tekk zavallılarkızlar benim doğumda enterasan ben ilk doğum olduğu için tabii suyu çeşme suyu sandığımdan mütevellit ha bire çişe gidip duruyordum meğer arada suda gidiyormuş sonra biraz kanamam olunca gittik açılma vardı ama su kalmadığından çocuk na böyle tepedeydii doktor bu suni sancıyla gelmez su kalmamış dedi epidural oldum tabii kızım ilk çıkınca bana gösterdiler bende alnından öptüm hemşire kızlar uyumayım ve korkmayım diye önümü kapatıp beni konuşturmaya çalışıyorlardı bende artık o narkoz etkisiyle salladıkça sallıyordum hele kimin gelini olduğumdan tuttuğum takım ve saiyasal partiye kadar hiç susmamıştım hemşirelerde de iyi sabır varmış canım öyle mi diye dinliyorlardı (ya da kulaklarında pamuk vardı) Tabii daha sonra ne alay etmişlerdir kimbilir anacım
Hoşgeldin cnm, akşam nerde yediniz yemek, nasıl geçtiGünaydın Hanımlar Ben geldimm:)
Duyduğuma göre merak edilmişim :)
Geçmiş olsun Yağmur'cumm
Ohh ohh çarşamba günü doğuranlar topiği koyalım topiğimizin adınııbu arada bende çarşamba günü doğum yaptım :)
günaydın hanımlar ben geldimm:)
duyduğuma göre merak edilmişim :)
geçmiş olsun yağmur'cumm
kızlar benim doğumda enterasan ben ilk doğum olduğu için tabii suyu çeşme suyu sandığımdan mütevellit ha bire çişe gidip duruyordum meğer arada suda gidiyormuş sonra biraz kanamam olunca gittik açılma vardı ama su kalmadığından çocuk na böyle tepedeydii doktor bu suni sancıyla gelmez su kalmamış dedi epidural oldum tabii kızım ilk çıkınca bana gösterdiler bende alnından öptüm hemşire kızlar uyumayım ve korkmayım diye önümü kapatıp beni konuşturmaya çalışıyorlardı bende artık o narkoz etkisiyle salladıkça sallıyordum hele kimin gelini olduğumdan tuttuğum takım ve saiyasal partiye kadar hiç susmamıştım hemşirelerde de iyi sabır varmış canım öyle mi diye dinliyorlardı (ya da kulaklarında pamuk vardı) tabii daha sonra ne alay etmişlerdir kimbilir anacım
ta böyle kocaman günaydın yasoooooo diye yazdım yaa
ben salı akşamı 21.30 falandı yav benim doktorda gitmiş samanyolu mu ne var ya orda bir dizi izliyor birde bunu izliyor musun geçen bölümde ne oldu diye soruyor ben orda korkudan tirtir titriyorum
kızlar inanmıyorum ciddeenn kimler çarşamba doğum yapmış laaaaannnnn
Kızlar inanmıyorum ciddeenn kimler çarşamba doğum yapmış laaaaannnnn
günayydınn güzelllerrrr, bugun cuma yaa işlerin yogun olmaması gerekir ama ben koşturup durdumm ..
Herkessssssciklerr ii di miiii:118:
günayydınn güzelllerrrr, bugun cuma yaa işlerin yogun olmaması gerekir ama ben koşturup durdumm ..
herkessssssciklerr ii di miiii:118:
azcık sabretseydin sen çarşamba olacaktın beeeeeeee
ben salı akşamı 21.30 falandı yav benim doktorda gitmiş samanyolu mu ne var ya orda bir dizi izliyor birde bunu izliyor musun geçen bölümde ne oldu diye soruyor ben orda korkudan tirtir titriyorum
Aahahahaa koptummmm narkozun etkisiyle insan ne dediğini bilmiyorrr, yazıkkk vallaa kafa sallıyorlardır bir tekk zavallılar
Hoşgeldin cnm, akşam nerde yediniz yemek, nasıl geçti
Ohh ohh çarşamba günü doğuranlar topiği koyalım topiğimizin adınıı
herkessssssciklerr ii di miiii:118:
azcık sabretseydin sen çarşamba olacaktın beeeeeeee
Aahahahaa koptummmm narkozun etkisiyle insan ne dediğini bilmiyorrr, yazıkkk vallaa kafa sallıyorlardır bir tekk zavallılar
Hoşgeldin cnm, akşam nerde yediniz yemek, nasıl geçti
Ohh ohh çarşamba günü doğuranlar topiği koyalım topiğimizin adınıı
ya aslında babamız şehir dışındaydı o aradı doktoru yarına bekleyemez mi diye doktorda çocuk bu beyfendi siparişle olmaz dedi azarladı onu bana da ya kakasını falan yese diyerekten salı akşamına aldı yoksa babada doğuma girmek istiyordu (girip napcak o da ayrı konu yaneee)
Yağmur topiğin adını değiştir hemen.. "Çarşamba günü doğuranlar buyrunn topiğimize" diyesaol canım iyi çok şükür
bişi diyimmi elada çarşamba doğdu desemmmmmmmmmm ne çok ortak yönümüz var ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
annelerimiz herşeyimiz allah başımızdan eksik etmesin onlarıı aminnnnn
saol canımmm biz bir aileyiz merak ediliriz ederiz....
napsın doktorlar onlara da yazık valla
bak topik adı doğru valla
iyiyiz bebeğim sen nasılsın ????
kız onun elinde mi sanki
Ahahaha allah veriyordur sabrınıHemşireler arasıra kendileri de alıyorlar diyorum kafa yapmak için yoksa günde 10 tane benim gibi gelse çekilmez valla
ama ii bişi yasmin ögrensinlerevet bugun günndemmm doğummmmm
bende oğlumun proje ödeviii embriyooo ve gelişimiiiii
hafta hafta anne karnında bebek nasıl gelişir ve nasıl dünya gelirr
gelmiş bana oğlum der ki
anne bu yıl fen bilgisi dersssin de
çok sapık şeyler öğrendikkkkkkk
eeee çocuk nasıl yapılır öğrendimmmmmm der tövbe tövbeeee
benn 09:05
lilynnnn
vef
myheartttt
napsın doktorlar onlara da yazık valla
bak topik adı doğru valla
iyiyiz bebeğim sen nasılsın ????
Kız onun elinde mi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?