iyiyiz bebeğim sen nasılsın ????i
benn 09:05
lilynnnn
vef
myheartttt
vefa,lil,myheart,sen,yasemin
evet var mı arttıran
hoşgeldinnn
nerde kaldınnnn sen yoklamada yok yazıldınnnnn
kesin hemşireler istifa etmiştirrrrrrr
ne bilem tek tek günaydın bana göremeyince
günaydınnnnnnnnnnnnn
yiymiş valla:))))oldduuuuu canımmm bizim topiğin ismi de iyi kızzzz.tam bizlik vallaaayağmur topiğin adını değiştir hemen.. "çarşamba günü doğuranlar buyrunn topiğimize" diye
[sıze=3]ahahaha allah veriyordur sabrını[/sıze]
günayydınn güzelllerrrr, bugun cuma yaa işlerin yogun olmaması gerekir ama ben koşturup durdumm ..
Herkessssssciklerr ii di miiii:118:
ama ii bişi yasmin ögrensinler
başka türlü meraklar içinde kalıp ögrenmeye çalışması daha kötü
elbette sen yada babasıda ögretecek bazı şeyleri
hoşgeldinnn
nerde kaldınnnn sen yoklamada yok yazıldınnnnn
kesin hemşireler istifa etmiştirrrrrrr
ne bilem tek tek günaydın bana göremeyince
günaydınnnnnnnnnnnnn
yassık kuzum sana ürküttüler mi seniiiyasooo öyle deme kız ne malzeme vardır onlarda haaa bir tane kadın vardı na böyle zebellah gibi en az 1.80 birde normal doğum istemiş kv (evet doktoru falan takan yok) "neymiş de sezeryan ile en fazla 3-4 oluyormuş" sanki futbol takımı oluşturacak kadın gözümün önünde bakın zor olur dedi ama aileyi ikna edemedi tabii bende nys ye bağlıyım içerde ama kız içerde bir bağırıyor bildiğin böğürüyor yaneee bir ses var maşallah hadi o acı çekiyor doktor da avazı çıktığı kaar barıyor"haydi yavrum az kaldı hadi bakalım hay maşallah tosun geliyor falan" diye zaten bir çıktı kolları iki yana sıvamış yeminlen benzetmek gibi olmasın inek doğurtmuş gibi kadın kan ter içindeydi 4.300 mi ne doğmuş yanii o kızın sesini duyunca ben ince ve titrek sesle "biraz daha içimde kalmaz mı acaba" diye sordum herkes gülmüştü
Yasooo öyle deme kız ne malzeme vardır onlarda haaa bir tane kadın vardı na böyle zebellah gibi en az 1.80 birde normal doğum istemiş kv (evet doktoru falan takan yok) "neymiş de sezeryan ile en fazla 3-4 oluyormuş" sanki futbol takımı oluşturacak kadın gözümün önünde bakın zor olur dedi ama aileyi ikna edemedi tabii bende nys ye bağlıyım içerde ama kız içerde bir bağırıyor bildiğin böğürüyor yaneee bir ses var maşallah hadi o acı çekiyor doktor da avazı çıktığı kaar barıyor"haydi yavrum az kaldı hadi bakalım hay maşallah tosun geliyor falan" diye zaten bir çıktı kolları iki yana sıvamış yeminlen benzetmek gibi olmasın inek doğurtmuş gibi kadın kan ter içindeydi 4.300 mi ne doğmuş yanii o kızın sesini duyunca ben ince ve titrek sesle "biraz daha içimde kalmaz mı acaba" diye sordum herkes gülmüştü
ama ilerki zamanlarda babsının konuşması da lazım malum erkek çocugukısss öğretmedennnn
ınternet
fen kitaplarında var hepsiiiii
benim kide maşallah pek meraklıııı
bende iiyim çok şükürr , okullar tatil oldu ya annmle kardesim geliorrrrr yrn sabahhh erkendennnn ,keyfime diyecek yokkkkk
yiymiş valla:))))oldduuuuu canımmm bizim topiğin ismi de iyi kızzzz.tam bizlik vallaaa
korkutmaaa biziiiii :18::18::18::18:
benim arkdasımın boyuda 185 ,bakalım o nasıl dogum yapacak 3 haftası kaldı .
bende iiyim çok şükürr , okullar tatil oldu ya annmle kardesim geliorrrrr yrn sabahhh erkendennnn ,keyfime diyecek yokkkkk
demek çarşambayı boşuna sel almamış:))))))))))
yasooo öyle deme kız ne malzeme vardır onlarda haaa bir tane kadın vardı na böyle zebellah gibi en az 1.80 birde normal doğum istemiş kv (evet doktoru falan takan yok) "neymiş de sezeryan ile en fazla 3-4 oluyormuş" sanki futbol takımı oluşturacak kadın gözümün önünde bakın zor olur dedi ama aileyi ikna edemedi tabii bende nys ye bağlıyım içerde ama kız içerde bir bağırıyor bildiğin böğürüyor yaneee bir ses var maşallah hadi o acı çekiyor doktor da avazı çıktığı kaar barıyor"haydi yavrum az kaldı hadi bakalım hay maşallah tosun geliyor falan" diye zaten bir çıktı kolları iki yana sıvamış yeminlen benzetmek gibi olmasın inek doğurtmuş gibi kadın kan ter içindeydi 4.300 mi ne doğmuş yanii o kızın sesini duyunca ben ince ve titrek sesle "biraz daha içimde kalmaz mı acaba" diye sordum herkes gülmüştü
Evet bugun günndemmm doğummmmm
bende oğlumun proje ödeviii embriyooo ve gelişimiiiii
hafta hafta anne karnında bebek nasıl gelişir ve nasıl dünya gelirr
gelmiş bana oğlum der ki
anne bu yıl fen bilgisi dersssin de
çok sapık şeyler öğrendikkkkkkk
eeee çocuk nasıl yapılır öğrendimmmmmm der tövbe tövbeeee
en çok korktuğum şey bu
babası halleder diye düşünüyorum bu mevuzyuda
erkek erkeğe konuşsunlar :)
yasminin anlatacak hali yok herhaldee :26::26::26:
en çok korktuğum şey bu
en çok korktuğum şey bu
Kızlar konu ile alakasız biliyorum ama yarına misafir var 12 kişi ,orman kebabını bugünden yapsam tadında değişme olurmu yaaa,yarına zor yetişir yapacaklarımdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?