burdayımmm noldu kiiiii:44::44::44::44:[sıze=3]nerdesinnn yağmurrrr gelseneee yamacımaaa :94::94:[/sıze]
burdayımmm noldu kiiiii:44::44::44::44:
Kızlar bizimde malum olaylardan sonra (vefanın tabiriyle) adana dürüm yeme olayımız yok.malum adam kedi gibi peşimde bende cuma bakarız dedim bugünü iplen çekiyormuş msj attı
yandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar bizimde malum olaylardan sonra (vefanın tabiriyle) adana dürüm yeme olayımız yok.malum adam kedi gibi peşimde bende cuma bakarız dedim bugünü iplen çekiyormuş msj attı
bebem çok yogunum ama aklım da burda valla[sıze=3]bişi yok bugün hecc görüşemedikk babyy o bakımdan şey etmiştim ben :26:[/sıze]
Ahaha sen kurtarıcan deek ki güçlü hatunn senii, hadee gücünüde akşam göstericer bakimm babayyybebem çok yogunum ama aklım da burda valla
izin işi haftaya kaldı göndermiyorlar bi yere belediyeyi ben kurtarcam lenn
adana dürüm yemeyi mi iple cekior niye ki???
[sıze=3]aboowwwww ciddi miiii
Ya bu işler randevuyla olmaz, anlık gelişmesi lazımm
Ayy yazıkk adama süründürr kızzz,
ama yandımm harbidenn[/sıze]
anlık gelişiyo tabee yanaşıyo ben iteliyorumallah yardım etsin baby :)
bence yanmışsınnnn canımcımmmmmKızlar bizimde malum olaylardan sonra (vefanın tabiriyle) adana dürüm yeme olayımız yok.malum adam kedi gibi peşimde bende cuma bakarız dedim bugünü iplen çekiyormuş msj attı
adana dürüm yemeyi mi iple cekior niye ki???
anlık gelişiyo tabee yanaşıyo ben iteliyorum
malum daha süründürüyordum
ama artık çiçeklerden sonra biraz yumuşadım ama fırsat olmadı eladan
bugüne kısmet bakalımm
bence yanmışsınnnn canımcımmmmm
hahahahayyyyyyy öldürdün sen beniiiii sennnn bilmiyosun dimi dimi muhabbetii,,boşverrr hiç bulaşma hayırlı olmaz bak senin için
ayyyy ulen siz var ya sizzzz
simdi caktımm diorum noluyooo bunlaraaa
buarada yağmur geriye dönük sayfalara bakalımm adana dürüm lafını ben çıkartmadım onuda şey edimm yane:))
çooook güldüm canımcımmmadana dürüm yemeyi mi iple cekior niye ki???
Dimii hamile hamilee yazıkk şimdi kızcağızaa
çooook güldüm canımcımmm
valla allahta seni güldürsün
Aganigi naganigi durumlarına adana dürüm yedim diyordu vefaaaa
kim çıkarttıysa güsel oldu ama yaa çok güldümmbuarada yağmur geriye dönük sayfalara bakalımm adana dürüm lafını ben çıkartmadım onuda şey edimm yane:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?