Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Dimii hamile hamilee yazıkk şimdi kızcağızaa

bence yanmışsınnnn canımcımmmmm

hahahahayyyyyyy öldürdün sen beniiiii sennnn bilmiyosun dimi dimi muhabbetii,,boşverrr hiç bulaşma hayırlı olmaz bak senin için

bi dakkka bi dakkkaaa bu bir şifre simdi anladım ,adana dürüm demekk .... demek.. hımmm .ok!

len lilyana hamile hamile demiş bi de yaaa

isterseniz ballandıra ballandıra anlatınn hormanlarımm sıfırın altında ,tüm erkeklerrrr kardess

Benimm ozamandaa tavandıı hormonlarrrr
Ama 9 ay yapmadımmmm biliyon muu, benn bennnn hemdee...
9 ay yatışş yaptımmmm puahahahahaha

niye sende yiyebilirsin yani bir sakınca yok tatlım ilk üç ay önemli ondan sonra ver gazıııııııııııı

Benimm ozamandaa tavandıı hormonlarrrr
Ama 9 ay yapmadımmmm biliyon muu, benn bennnn hemdee...
9 ay yatışş yaptımmmm puahahahahaha

sen o dönem vejeteryan olmuşşun liliiiii ee hem hormanlar tavan hemde yatışş nidin ?

niye sende yiyebilirsin yani bir sakınca yok tatlım ilk üç ay önemli ondan sonra ver gazıııııııııııı

ben gazı çok nadir geliorrr yagmurum kendimi o zmn elliyi gecmiş kadın gibi hissediorum ağırca yavaşca sessizlik hakimm ve çok nadir...

kim çıkarttıysa güsel oldu ama yaa çok güldümm

Ayy çeksede hareket kısıtlıı, ayy yazıkkk yokk yokk pompisko sen duyma bunları anamm duymaa

ayyy kıssss göbeğim eridi gülmekten,pompişkoommm uyma kuzum uyma benimde öyleydi kocişle kardeş kardeşdikkk hamileykennn

Ben aslında çok sabırlıymışım onu farkettim bak şimdii :97::97:

Doktor yasaklamıştı babyy oyuzden yasak dedim benn

soğukluk girer yavrum araya bak gör benim yaşadıklarımı
bu olay erkekler için vazgeçilmez
boş ver ebe dede gibi yiyin sizde adanayı

[sıze=3]şimdi düşünüyorumda iyiki yapmamışım..
çünkü o insan aklıma geldikçe midem bulanıyor :120::120:
[/sıze]
beyaz atlı prensin gelecek ve bir öpücük konduracak
sonraaa...
Hadi sana adana dürüm ısmarlim dicekkk

soğukluk girer yavrum araya bak gör benim yaşadıklarımı
bu olay erkekler için vazgeçilmez
boş ver ebe dede gibi yiyin sizde adanayı

bakiciiiiiz duruma ,bide annemler gelior şimdi iki hafta... biraz beklesinnnn panda.

ayy kızlarr gülmekten tuvaletim geldi ,ben gidiorum wc ye ordan da bugun buranın pazarı ,pazar alışverisi yapıyımmmmm .

herkeseeee iii tatilleerrrrrr ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…