aynen belkide kızın canı gerçekten adana dürüm çekecekti ha:))))))))))
Dimii hamile hamilee yazıkk şimdi kızcağızaa
bence yanmışsınnnn canımcımmmmm
hahahahayyyyyyy öldürdün sen beniiiii sennnn bilmiyosun dimi dimi muhabbetii,,boşverrr hiç bulaşma hayırlı olmaz bak senin için
bi dakkka bi dakkkaaa bu bir şifre simdi anladım ,adana dürüm demekk .... demek.. hımmm .ok!
len lilyana hamile hamile demiş bi de yaaa
isterseniz ballandıra ballandıra anlatınn hormanlarımm sıfırın altında ,tüm erkeklerrrr kardess
niye sende yiyebilirsin yani bir sakınca yok tatlım ilk üç ay önemli ondan sonra ver gazııııııııııııbi dakkka bi dakkkaaa bu bir şifre simdi anladım ,adana dürüm demekk .... Demek.. Hımmm .ok!
Len lilyana hamile hamile demiş bi de yaaa
Isterseniz ballandıra ballandıra anlatınn hormanlarımm sıfırın altında ,tüm erkeklerrrr kardess
niye sende yiyebilirsin yani bir sakınca yok tatlım ilk üç ay önemli ondan sonra ver gazıııııııııııı
Benimm ozamandaa tavandıı hormonlarrrr
Ama 9 ay yapmadımmmm biliyon muu, benn bennnn hemdee...
9 ay yatışş yaptımmmm puahahahahaha
niye sende yiyebilirsin yani bir sakınca yok tatlım ilk üç ay önemli ondan sonra ver gazıııııııııııı
kim çıkarttıysa güsel oldu ama yaa çok güldümm
Ayy çeksede hareket kısıtlıı, ayy yazıkkk yokk yokk pompisko sen duyma bunları anamm duymaa
bi dakkka bi dakkkaaa bu bir şifre simdi anladım ,adana dürüm demekk .... demek.. hımmm .ok!
len lilyana hamile hamile demiş bi de yaaa
isterseniz ballandıra ballandıra anlatınn hormanlarımm sıfırın altında ,tüm erkeklerrrr kardess
Ben aslında çok sabırlıymışım onu farkettim bak şimdii :97::97:
sen o dönem vejeteryan olmuşşun liliiiii ee hem hormanlar tavan hemde yatışş nidin ?
ben gazı çok nadir geliorrr yagmurum kendimi o zmn elliyi gecmiş kadın gibi hissediorum ağırca yavaşca sessizlik hakimm ve çok nadir...
soğukluk girer yavrum araya bak gör benim yaşadıklarımıSen o dönem vejeteryan olmuşşun liliiiii Ee hem hormanlar tavan hemde yatışş nidin ?
Ben gazı çok nadir geliorrr yagmurum Kendimi o zmn elliyi gecmiş kadın gibi hissediorum ağırca yavaşca sessizlik hakimm ve çok nadir...
ondan sabır taşı çatlaması olmuş sende hahahaha:)
Doktor yasaklamıştı babyy oyuzden yasak dedim benn
sabır mı kuzum valla ölesin pes[sıze=3]ben aslında çok sabırlıymışım onu farkettim bak şimdii :97::97:[/sıze]
hımmm....evlenince cıkarırsın acısını kuzucukk
hımmm....evlenince cıkarırsın acısını kuzucukk
sabır mı kuzum valla ölesin pes
sen uzak dur böle muhabbetlerden bakim +18
hadi hadi başka topiğeeee
beyaz atlı prensin gelecek ve bir öpücük konduracak[sıze=3]şimdi düşünüyorumda iyiki yapmamışım..
çünkü o insan aklıma geldikçe midem bulanıyor :120::120:[/sıze]
sabır mı kuzum valla ölesin pes
sen uzak dur böle muhabbetlerden bakim +18
hadi hadi başka topiğeeee
soğukluk girer yavrum araya bak gör benim yaşadıklarımı
bu olay erkekler için vazgeçilmez
boş ver ebe dede gibi yiyin sizde adanayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?