çok mantıklı canım ,şimdi eviniz var arabanızda var ,her ay 3 kuruş köşeye atmak için krndini sıkmak zorunda kalmazsın . Bizdede tam tersi ,pandanın ailesinin durumu ii ,bizim ailenin durumu normal memur ailesi ,evimiz var arabamız vardı o kadar.ekstra hiçbir gelir yok.hatta kredi borcumuz felanda vardı biraz,dolayısıyla ben kazandıgım paranın bir kısmını aile gönderdim hep.zaten annm emekli. Evlenme durumum olunca bir çay kaşıgım dahi yoktu düsünün . Gittim kredi cektim ,akrabalardan borc aldım .toplamda 25 bin kadar. Cogunu kendim ödedim .yaklasık 6 bin lira borcum kaldı simdi .ama bu borcu kendi maasımdan ödedim .onlar teklif etti ödeyelim ne gerek var bankaya diye. Hiç kendimi ezdirmem eşime karsı bile .ailem yapmış gibi yaptım .
Afferin kız sanaaaa
kışkırtıcı kahveeee:)))))))))))))
benim şu an ölee,
koyu normalde ama güneşte ve ışıkta çok hoş duruyo netten bakabilirsin rengineee
ohh ne iyi demiş
valla herkes yolunacak tavuz arıyo tabiri caizse
enayimiyiz cnm
herkes evladına yapıyo
sen erkek annesisin
alınanlar satılanlar
senin gururunu daha çok okşar üstelik
en iyisi en güzeli olursa oglumun evi diye övünürsün
çok mantıklı canım ,şimdi eviniz var arabanızda var ,her ay 3 kuruş köşeye atmak için krndini sıkmak zorunda kalmazsın . bizdede tam tersi ,pandanın ailesinin durumu ii ,bizim ailenin durumu normal memur ailesi ,evimiz var arabamız vardı o kadar.ekstra hiçbir gelir yok.hatta kredi borcumuz felanda vardı biraz,dolayısıyla ben kazandıgım paranın bir kısmını aile gönderdim hep.zaten annm emekli. evlenme durumum olunca bir çay kaşıgım dahi yoktu düsünün . gittim kredi cektim ,akrabalardan borc aldım .toplamda 25 bin kadar. cogunu kendim ödedim .yaklasık 6 bin lira borcum kaldı simdi .ama bu borcu kendi maasımdan ödedim .onlar teklif etti ödeyelim ne gerek var bankaya diye. hiç kendimi ezdirmem eşime karsı bile .ailem yapmış gibi yaptım .
afferin kız sanaaaa
Bencee tanıyosunn puahahahhasevgilini tanımıyorum diyecektim
Llilililili yarrrrrrrrrrr
Aminnn cnmm arkadaşımmmamin canım arkadaşım
rabbim güzel evladın için huzurlu bir yuva nasip etsin
doğru düzgün adam gibi bir adamlaaa
Amin canım
çok mantıklı canım ,şimdi eviniz var arabanızda var ,her ay 3 kuruş köşeye atmak için krndini sıkmak zorunda kalmazsın . bizdede tam tersi ,pandanın ailesinin durumu ii ,bizim ailenin durumu normal memur ailesi ,evimiz var arabamız vardı o kadar.ekstra hiçbir gelir yok.hatta kredi borcumuz felanda vardı biraz,dolayısıyla ben kazandıgım paranın bir kısmını aile gönderdim hep.zaten annm emekli. evlenme durumum olunca bir çay kaşıgım dahi yoktu düsünün . gittim kredi cektim ,akrabalardan borc aldım .toplamda 25 bin kadar. cogunu kendim ödedim .yaklasık 6 bin lira borcum kaldı simdi .ama bu borcu kendi maasımdan ödedim .onlar teklif etti ödeyelim ne gerek var bankaya diye. hiç kendimi ezdirmem eşime karsı bile .ailem yapmış gibi yaptım .
afferin kız sanaaaa
Sağolunn kızlarrrr desteğinizzz için..aynen benim eşimde kabul etmedi,,,memlekete çağırdılar yeni evliyiz ev araba,bana da annemin dükkanını vereceklerdi eşim yine kabul etmedi,bende etmedim,öylede mutlu olamazdım çünkü,,,kimsenin boyundurluğu altında yaşayamam ben tarzım değilll,,, az kazanır az yerim kimseye hesabım olmazzz çok şükürrrr erkek gibiyimdirrr
amin kuzucum aminnnn
Çikolata kahve olabilirkızlar yardım istiyorum daha önce hiç saçımı boyatmadım ama yavaş yavaş beyazlar çıkıyor saçım koyu kahve ve renkli gözlüyüm (yeşil) buğday tenliyim sizce hangi renk iyi olur soytarı gibi gezmek istemiyorum ilk defa boyatacağım için korkuyorum çünkü sonradan düzeltmesi zorr
Benim babamda hiç karışmadı hatırladım bak şimdi anneme okadar miras kaldı annesinden anneannesinden falan
Babam hiç karışmamıştı..
Ama annem genede ailesi için yani bizim için kullanmıştı o parayı..
Allah korusun, kocan seni yüz üstü bıraktığı zaman ayrıldığınız zaman o mihiri sana vermek zorunda..
Ben istememiştim..
Şimdi sürünmesini istiyorumya o salağın, keşke ağırlığımca altın istiyeydim
Olması gereken olur tabii serenimo'cum, bilmem duydun mu bizim arnavutlarda gelinler altından kollarını kaldıramazlar..
Onun espirisini yaptı bana.. Bende abartıyı sewmem olması gereken olur demeye getirdim :97:
kızlar yardım istiyorum daha önce hiç saçımı boyatmadım ama yavaş yavaş beyazlar çıkıyor saçım koyu kahve ve renkli gözlüyüm (yeşil) buğday tenliyim sizce hangi renk iyi olur soytarı gibi gezmek istemiyorum ilk defa boyatacağım için korkuyorum çünkü sonradan düzeltmesi zorr
kızlar yardım istiyorum daha önce hiç saçımı boyatmadım ama yavaş yavaş beyazlar çıkıyor saçım koyu kahve ve renkli gözlüyüm (yeşil) buğday tenliyim sizce hangi renk iyi olur soytarı gibi gezmek istemiyorum ilk defa boyatacağım için korkuyorum çünkü sonradan düzeltmesi zorr
kışkırtıcı kahveeee:)))))))))))))
benim şu an ölee,
koyu normalde ama güneşte ve ışıkta çok hoş duruyo netten bakabilirsin rengineee
yamur lililili pompiş anlaşıldı kahve olacak bu saç yaneeeee size güveniyorum
Arnavutları hiç duymamıştım gerçekten mi iyiymiş
kızlar ben yemeğe kaçtımmm öpüldünüzzz
koleston 5,37 canımmmmcanım benim onun bir numarası markası falan var mı baby
ewet cnm bizim arnavutların adetleri ağırdır..
Kına gecesi için erkek tarafı en az 5 tane kıyafet diktirir fransız dantelinden özellikle..
Çarşıya gidilir, özel kumaşlar seçilir vs vs..
Altın konusuda fazla oluyor.
Benimkide bulgaristan göçmeni, az çok biliyor adetletimizi oyuzden oyle espiri yaptı bana..
Bende dedim ki bağanee trabzon sett isterimmm puahahha
Şaka bi yanada bu konu aramızda uzamadı öyle, konuştuk bitti..
Gerek yok konuşmaya daha çok erken zaten..
Şu ew işini halletsin en önemlisi o çünkü
ahahahhaa sizin adetler iyiymiş
bu arada benim eşim trabzonlu ve bende o set var
kaç defa taktım 7 yıl içinde :44::44::44::44:
bir elin parmaklarını geçmez
ahahahhaa sizin adetler iyiymiş
bu arada benim eşim trabzonlu ve bende o set var
kaç defa taktım 7 yıl içinde :44::44::44::44:
bir elin parmaklarını geçmez
evde olmak mı kötüüüüüüüüüüümrb kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat burda hava sıkıcı içim kararıyo evde olmak çoook kötü
evde olmak mı kötüüüüüüüüüüü
bu havada işde olmak kadar berbat diildir emin olllllllllll
evde olmak mı kötüüüüüüüüüüü
bu havada işde olmak kadar berbat diildir emin olllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?