Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ayyy dimi bide şu bitmek bilmeyen altın muhabbetleriiii

bak canım sana hayatımı özet geçeyim,3 kız kardeşiz ablam doktorla evlendi kardeşim öğretmen eminim odaha durumu ii biri ile evlenir,,,benim ailemin durumu çok çok iyi 6 tane dairemiz var biri ankarada diğerleri memlekette,, arsalar topraklar hariçç,,,yani bana düşecek 2 tane evim var, ben 6 yıllık evliyim ne ailemi keriz yerine koyduracak duruma düşürdüm nede kocamı gurursuz,,,k.validem çok bekledi bizmkiler ev versin diye ama avucunu yalar,,,biz çalışıp kendimiz yapacağız dedim eşim hep arkamdaydı benimle aynı görüşteydii, 5yılda kirada otururken altınlarımız biriktirdiklerimiz 70 liramız vardı ailesinden istemesini istedim eşimin ,,10 lira zor verdiler (buarada k.peder arsa altı masraf yaptı kendine 25 milyara,eski bir araba aldı 2.olarak satıp kar etmek için eşimde sattırmadı şimdi biz kullanıyoruz onu),eşimin dedesi 5 lira verdi,annem ankasrtemi ıvır zıvır hediye aldı artı en az 3 milyar para yardım etmiştir aylık parça parça,şimdi diyormkiii,evim oldu kimsenin laf söylemesine gerek yok,,,haaa ailemden kalacakları çocuklarımı düşünmem onlara veririm Allah razı olsun ailemden, niye kendimi ezdireyimmm,kazandığımı yerim çocuklarımın geleceğini düşünmem

Zaten ilk ewliliğimde de bişi istememiştik..
İmam nikahımda mühir bilem istemedim ben düşün..
Hoca da sormamıştı zaten..
İnan ben huzur istiyorum, altında gözüm yok..
Benim we oğlumun huzuru olsun, bize o huzuru sağlasın bundan daha büyük zenginlik olmaz benim için

güzel düşünüyorsun lilll

Ne güzel cnm, işte bende kendi imkanlarıyla kendine ew almasını istiyorum..
Kendi ailesinin oturduğu ew dursun banane ne yapıyorlarsa yapsınlar..
Ama kendi parasıyla alacağı şey bana daha da mantıklı geliyor zaten

sen daha iyi bilirsin canım tabii sizin geleceğiniz her ne kadar çok şeyde gözü olmayan biri de olsan başınızı sokacak ev hele İstanbul'da şart

ben ve ailem hiç bir şey istemedik yahuu,,,ailem herkes şerefine uygun yapar elbet dedii kibarca, baktı k.validem bunlar ses çıkarmıyor eşya almaya çıkıacağız annem ben üzerime düşeni alırım dedi,k.validem eşyaları ortak alalım dedi,,,bizde öyle olmaz yatakodası mutfak beyaz eşya ortak olur gerisi erkeğindir,,annemin tepesi attııı ben size adetlerimizi sayasam sen yerinden kalamazsın dediii :)))

aynı durum bendede var tatlım
yeni evliyken kvdelerle oturdum bir süre
dedem çekti eşimi kenara bak dairelerden biri zaten ilerde yagmurun,alın oturun kafanızda rahat olsun.ev alma derdide çekmeyin dedi.
Eşim şiddetle karşı çıktı
''dede ben ne için çalışıcam!kazanacam!ben yagmurla bunun için evlenmedim!''dedi kabul etmedi evi
allah biliyo ben çok direttim oturalım diye ama
eşim gurursuzluk olur dedi
biz kendi çabamızla yaparssak daha değerli olur o ev dedi
senin evin o,ilerde miras olur helal olur.çocuğumuza kalır naparsan yaparsın ben karışmam dedi.

güzel düşünüyorsun lilll

sen daha iyi bilirsin canım tabii sizin geleceğiniz her ne kadar çok şeyde gözü olmayan biri de olsan başınızı sokacak ev hele İstanbul'da şart

Ewet kızlarr, her gece dua ediyorum..
Rabbim oğlumun yüzüne gülsün..
Hayata 1-0 yenik başladı zaten anne baba ile aynı yuvada büyüyemedi..
Şimdi huzurlu bi aile ortamı onun için daha iyi olucak..
Her gece dua ediyorum

mehirin ne olduğunu bile bilmiyordummm,o zmana hoca sordu ne dedilerse kabul ettim bende:))aslında mehiri koca veriyormuşşş amma benim kocamla evlendiğimde kenarında 5 kuruşu olamadığı için hep annesine vermiş biriktir diye ozaman k.validem 1000 dolar vermişti banada

lililililiyarrrrrrrrrrrrrrr sevgilini tanıyorum ama tongaya düşme baby evet sen açgözlü biri değilsin ama devirde artık değişti canım niye kendini ve çocuğunu mevcut durumundan daha zor bir durumda yaşatmak isteyesin ki kendimiz için değil belki ama evladımız için daha iyisini istemek hakkımız değil mi altın muhabetlerini bende sevmem açıkçası ama o altın bile ailenizin yatırımı olmayacak mı

ohh ne iyi demiş
valla herkes yolunacak tavuz arıyo tabiri caizse
enayimiyiz cnm
herkes evladına yapıyo
sen erkek annesisin
alınanlar satılanlar
senin gururunu daha çok okşar üstelik
en iyisi en güzeli olursa oglumun evi diye övünürsün

amin canım arkadaşım
rabbim güzel evladın için huzurlu bir yuva nasip etsin
doğru düzgün adam gibi bir adamlaaa

sevgilini tanımıyorum diyecektim
Llilililili yarrrrrrrrrrr

çok mantıklı canım ,şimdi eviniz var arabanızda var ,her ay 3 kuruş köşeye atmak için krndini sıkmak zorunda kalmazsın . bizdede tam tersi ,pandanın ailesinin durumu ii ,bizim ailenin durumu normal memur ailesi ,evimiz var arabamız vardı o kadar.ekstra hiçbir gelir yok.hatta kredi borcumuz felanda vardı biraz,dolayısıyla ben kazandıgım paranın bir kısmını aile gönderdim hep.zaten annm emekli. evlenme durumum olunca bir çay kaşıgım dahi yoktu düsünün . gittim kredi cektim ,akrabalardan borc aldım .toplamda 25 bin kadar. cogunu kendim ödedim .yaklasık 6 bin lira borcum kaldı simdi .ama bu borcu kendi maasımdan ödedim .onlar teklif etti ödeyelim ne gerek var bankaya diye. hiç kendimi ezdirmem eşime karsı bile .ailem yapmış gibi yaptım .

afferin kız sanaaaa

aynen benim eşimde kabul etmedi,,,memlekete çağırdılar yeni evliyiz ev araba,bana da annemin dükkanını vereceklerdi eşim yine kabul etmedi,bende etmedim,öylede mutlu olamazdım çünkü,,,kimsenin boyundurluğu altında yaşayamam ben tarzım değilll,,, az kazanır az yerim kimseye hesabım olmazzz çok şükürrrr erkek gibiyimdirrr
amin kuzucum aminnnn

kızlar yardım istiyorum daha önce hiç saçımı boyatmadım ama yavaş yavaş beyazlar çıkıyor saçım koyu kahve ve renkli gözlüyüm (yeşil) buğday tenliyim sizce hangi renk iyi olur soytarı gibi gezmek istemiyorum ilk defa boyatacağım için korkuyorum çünkü sonradan düzeltmesi zorr

kışkırtıcı kahveeee:)))))))))))))
benim şu an ölee,
koyu normalde ama güneşte ve ışıkta çok hoş duruyo netten bakabilirsin rengineee

Benim babamda hiç karışmadı hatırladım bak şimdi anneme okadar miras kaldı annesinden anneannesinden falan
Babam hiç karışmamıştı..
Ama annem genede ailesi için yani bizim için kullanmıştı o parayı..

Allah korusun, kocan seni yüz üstü bıraktığı zaman ayrıldığınız zaman o mihiri sana vermek zorunda..
Ben istememiştim..
Şimdi sürünmesini istiyorumya o salağın, keşke ağırlığımca altın istiyeydim

Olması gereken olur tabii serenimo'cum, bilmem duydun mu bizim arnavutlarda gelinler altından kollarını kaldıramazlar..
Onun espirisini yaptı bana.. Bende abartıyı sewmem olması gereken olur demeye getirdim :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…