Bak iyi dedin, durumu çokk çokk iyi olsa çoktan bi ew almıştı dimii ama..
Bi arsaları warmış, onu satabilirsek iyi olur falanda dedi..
Hatta sonra bana espiri yaptı, bak kenara koyduğum para ile ew alırsam düğünde
benden çok altın bekleme he ben bilirim arnavutları dedi gülerek
Dedim ki korkma ben arnavut olabilirim ama abartıya kaçmam
Devir değişti, şimdi başını sokucak bi ewin oluyorsa altından daha değerli dedim..
Bu daha önemli dedim
Devir değişti, şimdi başını sokucak bi ewin oluyorsa altından daha değerli dedim..
Bu daha önemli dedim
ayyy dimi bide şu bitmek bilmeyen altın muhabbetleriiii
Zaten ilk ewliliğimde de bişi istememiştik..
İmam nikahımda mühir bilem istemedim ben düşün..
Hoca da sormamıştı zaten..
İnan ben huzur istiyorum, altında gözüm yok..
Benim we oğlumun huzuru olsun, bize o huzuru sağlasın bundan daha büyük zenginlik olmaz benim için
bak canım sana hayatımı özet geçeyim,3 kız kardeşiz ablam doktorla evlendi kardeşim öğretmen eminim odaha durumu ii biri ile evlenir,,,benim ailemin durumu çok çok iyi 6 tane dairemiz var biri ankarada diğerleri memlekette,, arsalar topraklar hariçç,,,yani bana düşecek 2 tane evim var, ben 6 yıllık evliyim ne ailemi keriz yerine koyduracak duruma düşürdüm nede kocamı gurursuz,,,k.validem çok bekledi bizmkiler ev versin diye ama avucunu yalar,,,biz çalışıp kendimiz yapacağız dedim eşim hep arkamdaydı benimle aynı görüşteydii, 5yılda kirada otururken altınlarımız biriktirdiklerimiz 70 liramız vardı ailesinden istemesini istedim eşimin ,,10 lira zor verdiler (buarada k.peder arsa altı masraf yaptı kendine 25 milyara,eski bir araba aldı 2.olarak satıp kar etmek için eşimde sattırmadı şimdi biz kullanıyoruz onu),eşimin dedesi 5 lira verdi,annem ankasrtemi ıvır zıvır hediye aldı artı en az 3 milyar para yardım etmiştir aylık parça parça,şimdi diyormkiii,evim oldu kimsenin laf söylemesine gerek yok,,,haaa ailemden kalacakları çocuklarımı düşünmem onlara veririm Allah razı olsun ailemden, niye kendimi ezdireyimmm,kazandığımı yerim çocuklarımın geleceğini düşünmem
Zaten pat diye açmadı bu konuyu cnm..
Ben kendi abimlerin ew baktığından bahsederken oda bunları söyledi bana..
Ewet 4 ay olucak biz tanışalı bunun farkındayım canımm..
Bence ayrıyetten bi ew alması daha mantıklı..
Yatırım sonuçta, isterse 2 sene sonra ewlensin ama ew olmuş olucak sonuçta
ayyy dimi bide şu bitmek bilmeyen altın muhabbetleriiii
[sıze=3]zaten bana böyle bi teklife gelemez çünkü ben yalnız değilim..
Benim bi oğlum war..
Ona ayrı oda yapamadıktan sonra, düzgün sakin bi yuva ortamı kuramadıktan sonra ewlenmem daha iyi..
Hem ben ilk ewliliğimde 18 ay eski kv kp birlikte oturmuştum, ızdırıp gibiydi..
Yapmam aynı hatayıı[/sıze]
aynı durum bendede var tatlımbak canım sana hayatımı özet geçeyim,3 kız kardeşiz ablam doktorla evlendi kardeşim öğretmen eminim odaha durumu ii biri ile evlenir,,,benim ailemin durumu çok çok iyi 6 tane dairemiz var biri ankarada diğerleri memlekette,, arsalar topraklar hariçç,,,yani bana düşecek 2 tane evim var, ben 6 yıllık evliyim ne ailemi keriz yerine koyduracak duruma düşürdüm nede kocamı gurursuz,,,k.validem çok bekledi bizmkiler ev versin diye ama avucunu yalar,,,biz çalışıp kendimiz yapacağız dedim eşim hep arkamdaydı benimle aynı görüşteydii, 5yılda kirada otururken altınlarımız biriktirdiklerimiz 70 liramız vardı ailesinden istemesini istedim eşimin ,,10 lira zor verdiler (buarada k.peder arsa altı masraf yaptı kendine 25 milyara,eski bir araba aldı 2.olarak satıp kar etmek için eşimde sattırmadı şimdi biz kullanıyoruz onu),eşimin dedesi 5 lira verdi,annem ankasrtemi ıvır zıvır hediye aldı artı en az 3 milyar para yardım etmiştir aylık parça parça,şimdi diyormkiii,evim oldu kimsenin laf söylemesine gerek yok,,,haaa ailemden kalacakları çocuklarımı düşünmem onlara veririm allah razı olsun ailemden, niye kendimi ezdireyimmm,kazandığımı yerim çocuklarımın geleceğini düşünmem
güzel düşünüyorsun lilll
sen daha iyi bilirsin canım tabii sizin geleceğiniz her ne kadar çok şeyde gözü olmayan biri de olsan başınızı sokacak ev hele İstanbul'da şart
mehirin ne olduğunu bile bilmiyordummm,o zmana hoca sordu ne dedilerse kabul ettim bende:))aslında mehiri koca veriyormuşşş amma benim kocamla evlendiğimde kenarında 5 kuruşu olamadığı için hep annesine vermiş biriktir diye ozaman k.validem 1000 dolar vermişti banadaZaten ilk ewliliğimde de bişi istememiştik..
Benim we oğlumun huzuru olsun, bize o huzuru sağlasın bundan daha büyük zenginlik olmaz benim için
Bu daha önemli dedim
ohh ne iyi demişben ve ailem hiç bir şey istemedik yahuu,,,ailem herkes şerefine uygun yapar elbet dedii kibarca, baktı k.validem bunlar ses çıkarmıyor eşya almaya çıkıacağız annem ben üzerime düşeni alırım dedi,k.validem eşyaları ortak alalım dedi,,,bizde öyle olmaz yatakodası mutfak beyaz eşya ortak olur gerisi erkeğindir,,annemin tepesi attııı ben size adetlerimizi sayasam sen yerinden kalamazsın dediii :)))
amin canım arkadaşım[sıze=3]ewet kızlarr, her gece dua ediyorum..
Rabbim oğlumun yüzüne gülsün..
Hayata 1-0 yenik başladı zaten anne baba ile aynı yuvada büyüyemedi..
şimdi huzurlu bi aile ortamı onun için daha iyi olucak..
Her gece dua ediyorum[/sıze]
lililililiyarrrrrrrrrrrrrrr sevgilini tanıyorum ama tongaya düşme baby evet sen açgözlü biri değilsin ama devirde artık değişti canım niye kendini ve çocuğunu mevcut durumundan daha zor bir durumda yaşatmak isteyesin ki kendimiz için değil belki ama evladımız için daha iyisini istemek hakkımız değil mi altın muhabetlerini bende sevmem açıkçası ama o altın bile ailenizin yatırımı olmayacak mı
bak canım sana hayatımı özet geçeyim,3 kız kardeşiz ablam doktorla evlendi kardeşim öğretmen eminim odaha durumu ii biri ile evlenir,,,benim ailemin durumu çok çok iyi 6 tane dairemiz var biri ankarada diğerleri memlekette,, arsalar topraklar hariçç,,,yani bana düşecek 2 tane evim var, ben 6 yıllık evliyim ne ailemi keriz yerine koyduracak duruma düşürdüm nede kocamı gurursuz,,,k.validem çok bekledi bizmkiler ev versin diye ama avucunu yalar,,,biz çalışıp kendimiz yapacağız dedim eşim hep arkamdaydı benimle aynı görüşteydii, 5yılda kirada otururken altınlarımız biriktirdiklerimiz 70 liramız vardı ailesinden istemesini istedim eşimin ,,10 lira zor verdiler (buarada k.peder arsa altı masraf yaptı kendine 25 milyara,eski bir araba aldı 2.olarak satıp kar etmek için eşimde sattırmadı şimdi biz kullanıyoruz onu),eşimin dedesi 5 lira verdi,annem ankasrtemi ıvır zıvır hediye aldı artı en az 3 milyar para yardım etmiştir aylık parça parça,şimdi diyormkiii,evim oldu kimsenin laf söylemesine gerek yok,,,haaa ailemden kalacakları çocuklarımı düşünmem onlara veririm Allah razı olsun ailemden, niye kendimi ezdireyimmm,kazandığımı yerim çocuklarımın geleceğini düşünmem
aynen benim eşimde kabul etmedi,,,memlekete çağırdılar yeni evliyiz ev araba,bana da annemin dükkanını vereceklerdi eşim yine kabul etmedi,bende etmedim,öylede mutlu olamazdım çünkü,,,kimsenin boyundurluğu altında yaşayamam ben tarzım değilll,,, az kazanır az yerim kimseye hesabım olmazzz çok şükürrrr erkek gibiyimdirrraynı durum bendede var tatlım
yeni evliyken kvdelerle oturdum bir süre
dedem çekti eşimi kenara bak dairelerden biri zaten ilerde yagmurun,alın oturun kafanızda rahat olsun.ev alma derdide çekmeyin dedi.
Eşim şiddetle karşı çıktı
''dede ben ne için çalışıcam!kazanacam!ben yagmurla bunun için evlenmedim!''dedi kabul etmedi evi
allah biliyo ben çok direttim oturalım diye ama
eşim gurursuzluk olur dedi
biz kendi çabamızla yaparssak daha değerli olur o ev dedi
senin evin o,ilerde miras olur helal olur.çocuğumuza kalır naparsan yaparsın ben karışmam dedi.
amin kuzucum aminnnnEwet kızlarr, her gece dua ediyorum..
Rabbim oğlumun yüzüne gülsün..
Hayata 1-0 yenik başladı zaten anne baba ile aynı yuvada büyüyemedi..
Şimdi huzurlu bi aile ortamı onun için daha iyi olucak..
Her gece dua ediyorum
kışkırtıcı kahveeee:)))))))))))))kızlar yardım istiyorum daha önce hiç saçımı boyatmadım ama yavaş yavaş beyazlar çıkıyor saçım koyu kahve ve renkli gözlüyüm (yeşil) buğday tenliyim sizce hangi renk iyi olur soytarı gibi gezmek istemiyorum ilk defa boyatacağım için korkuyorum çünkü sonradan düzeltmesi zorr
Benim babamda hiç karışmadı hatırladım bak şimdi anneme okadar miras kaldı annesinden anneannesinden falanaynı durum bendede var tatlım
yeni evliyken kvdelerle oturdum bir süre
dedem çekti eşimi kenara bak dairelerden biri zaten ilerde yagmurun,alın oturun kafanızda rahat olsun.ev alma derdide çekmeyin dedi.
Eşim şiddetle karşı çıktı
''dede ben ne için çalışıcam!kazanacam!ben yagmurla bunun için evlenmedim!''dedi kabul etmedi evi
allah biliyo ben çok direttim oturalım diye ama
eşim gurursuzluk olur dedi
biz kendi çabamızla yaparssak daha değerli olur o ev dedi
senin evin o,ilerde miras olur helal olur.çocuğumuza kalır naparsan yaparsın ben karışmam dedi.
Allah korusun, kocan seni yüz üstü bıraktığı zaman ayrıldığınız zaman o mihiri sana vermek zorunda..mehirin ne olduğunu bile bilmiyordummm,o zmana hoca sordu ne dedilerse kabul ettim bende:))aslında mehiri koca veriyormuşşş amma benim kocamla evlendiğimde kenarında 5 kuruşu olamadığı için hep annesine vermiş biriktir diye ozaman k.validem 1000 dolar vermişti banada
Olması gereken olur tabii serenimo'cum, bilmem duydun mu bizim arnavutlarda gelinler altından kollarını kaldıramazlar..lililililiyarrrrrrrrrrrrrrr sevgilini tanıyorum ama tongaya düşme baby evet sen açgözlü biri değilsin ama devirde artık değişti canım niye kendini ve çocuğunu mevcut durumundan daha zor bir durumda yaşatmak isteyesin ki kendimiz için değil belki ama evladımız için daha iyisini istemek hakkımız değil mi altın muhabetlerini bende sevmem açıkçası ama o altın bile ailenizin yatırımı olmayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?